hitman_ravani
کاربر سایت
خواهش میکنم
چرا نمیشه ip روی کنسول استاتیک کرد؟! چه خطایی بهت میده؟منظورت از اینکه مستقیم وصل نکنی چیه؟مودمت وایرلس رو ساپورت میکنه؟
اولین چیزی که نیاز داری برای دادن ip استاتیک به ps3 اینه که ip روترت رو بدونی
برای اینکار به cmd برو ( تو run بزن cmd ) و بعد که وارد cmd شدی بزن ipconfig و بعد از اطلاعاتی که نشون میده اون قسمت که زده default gateway : *.*.*.* ip روتر شما هستش
و بعد که وارد تنظیمات شبکه ps3 میشی manual رو که انتخاب کردی default router رو همون ip که از cmd گرفتی میزنی و ip که برای ps3 در نظر میگیری از رنجی باشه که جزئ رنج dhcp روترت نباشه
فرضا 100 ip روی رنج dhcp هست شما یک ip بعد رو انتخاب کن
مثلا از 192.168.0.1 تا 192.168.0.100 مال رنج dhcp اگه باشه شما ip 192.168.0.101 رو برای ps3 در نظر بگیر
primary و secondary dns رو هم از تنظیمات روتر ببین و وارد کن
در مورد اینکه آی پی نمیتونم خودم ست کنم! دلیلش اینه که اینجا اختیار چی رو داری؟ :d :d :d زیاد روی این مسئله حساس نشو :d :d :d :d
ببین برادر!
من یک مودم دارم که دارای خروجی SUB و خروجی LAN هست که در واقع خودش یک Router هست!
حالا ما از پورت USB این مودم استفاده کردیم و وصل ـش کردیم به PC
از خروجی LAN هم دادیم به یک Router دیگه که دارای 4 خروجی LAN و دو تا کانال وایرلس هست!
حالا ما باید (توجه داشته باش لطفآ "باید") از یکی از خروجی های روتر به PS3 اینترنت رو برسونیم!
حالا الان من اگر دوباره (که حالت معومولی باید اینجوری باشه) PS3 رو به روتر وصل کردم! آی پی PS3 رو طعریف کنم برای نت؟ یا آی پی روتر رو تعریف کنم برای مودم تا NAT رو بیارم پایین؟؟

)...بايد صبر كرد تا درست شه