(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خواهش میکنم
چرا نمیشه ip روی کنسول استاتیک کرد؟! چه خطایی بهت میده؟منظورت از اینکه مستقیم وصل نکنی چیه؟مودمت وایرلس رو ساپورت میکنه؟
اولین چیزی که نیاز داری برای دادن ip استاتیک به ps3 اینه که ip روترت رو بدونی
برای اینکار به cmd برو ( تو run بزن cmd ) و بعد که وارد cmd شدی بزن ipconfig و بعد از اطلاعاتی که نشون میده اون قسمت که زده default gateway : *.*.*.* ip روتر شما هستش
و بعد که وارد تنظیمات شبکه ps3 میشی manual رو که انتخاب کردی default router رو همون ip که از cmd گرفتی میزنی و ip که برای ps3 در نظر میگیری از رنجی باشه که جزئ رنج dhcp روترت نباشه
فرضا 100 ip روی رنج dhcp هست شما یک ip بعد رو انتخاب کن
مثلا از 192.168.0.1 تا 192.168.0.100 مال رنج dhcp اگه باشه شما ip 192.168.0.101 رو برای ps3 در نظر بگیر
primary و secondary dns رو هم از تنظیمات روتر ببین و وارد کن

در مورد اینکه آی پی نمیتونم خودم ست کنم! دلیلش اینه که اینجا اختیار چی رو داری؟ :d :d :d زیاد روی این مسئله حساس نشو :d :d :d :d

ببین برادر!

من یک مودم دارم که دارای خروجی SUB و خروجی LAN هست که در واقع خودش یک Router هست!

حالا ما از پورت USB این مودم استفاده کردیم و وصل ـش کردیم به PC

از خروجی LAN هم دادیم به یک Router دیگه که دارای 4 خروجی LAN و دو تا کانال وایرلس هست!

حالا ما باید (توجه داشته باش لطفآ "باید") از یکی از خروجی های روتر به PS3 اینترنت رو برسونیم!

حالا الان من اگر دوباره (که حالت معومولی باید اینجوری باشه) PS3 رو به روتر وصل کردم! آی پی PS3 رو طعریف کنم برای نت؟ یا آی پی روتر رو تعریف کنم برای مودم تا NAT رو بیارم پایین؟؟

اقا یه مشکلی دارم اونم اینکه برام اپدیت میاد ولی میام دانلود کنم میزنه شما اخرین اپدیت رو داری و منم نمیتونم به پی اس ان وصل شم اگه کسی مشکل منو حل کنه ممنونش میشم

اقا یه مشکلی دارم اونم اینکه برام اپدیت میاد ولی میام دانلود کنم میزنه شما اخرین اپدیت رو داری و منم نمیتونم به پی اس ان وصل شم اگه کسی مشکل منو حل کنه ممنونش میشم
دوست عزیز شما آپدیت جدید رو با کامپیوتر دانلود کن بعد داخل فلش بریز و باهاش دستگاه رو آپ دیت کن... بعدش راحت به PSNکانکت میشه...

دوستان عزيز سوء تفاهم نشه ولي اينجا بخش Playstation Network هستش كه راجع به اين موضوع بحث كنيم نه خدمات آنلاين رفع مشكل وصل شدن modem به PS3 خواهشا رعايت كنيد چون 2 صفحه الكي پر كرديد ..

در مورد اینکه آی پی نمیتونم خودم ست کنم! دلیلش اینه که اینجا اختیار چی رو داری؟ :d :d :d زیاد روی این مسئله حساس نشو :d :d :d :d

ببین برادر!

من یک مودم دارم که دارای خروجی SUB و خروجی LAN هست که در واقع خودش یک Router هست!

حالا ما از پورت USB این مودم استفاده کردیم و وصل ـش کردیم به PC

از خروجی LAN هم دادیم به یک Router دیگه که دارای 4 خروجی LAN و دو تا کانال وایرلس هست!

حالا ما باید (توجه داشته باش لطفآ "باید") از یکی از خروجی های روتر به PS3 اینترنت رو برسونیم!

حالا الان من اگر دوباره (که حالت معومولی باید اینجوری باشه) PS3 رو به روتر وصل کردم! آی پی PS3 رو طعریف کنم برای نت؟ یا آی پی روتر رو تعریف کنم برای مودم تا NAT رو بیارم پایین؟؟
ببین اصلا مهم نیست که مودم رو به روتر(هاب؟) لینک کردی
مهم اینه که طبق راهی که گفتم یک ip استاتیک(منظورم پابلیک نیست که) از مودم برای ps3 کنار بزاری و بعد اونو روی کنسولت کانفیگ کنی
اصلا منظورم این نیست که ip پابلیک که به wan وصل میشی رو روی ps3 بزاری
باید از رنج ip پریوایت که هم به صورت داینامیک هم استاتیک قابل تخصیص دهی هستش از روتر استفاده کنی

ویرایش:
ظاهرا نمیشه از طریق روتر nat 1 بگیری lمگر اینکه مستقیم وصل کنی و این پورتها رو باز کنی

80 , 443 5223 TCP

3478,3479 3658 UDP

آخرین ویرایش:
آقا کسی نمی دونه من چه کار کنم ؟
هر وقت می خوام sign in شم ارور timed out می ده . مدیا سرور رو هم غیر فعال کردم جواب نداد . با مرورگرش ولی می تونم برم اینترنت . چی کار کنم ؟

آقا کسی نمی دونه من چه کار کنم ؟
هر وقت می خوام sign in شم ارور timed out می ده . مدیا سرور رو هم غیر فعال کردم جواب نداد . با مرورگرش ولی می تونم برم اینترنت . چی کار کنم ؟
با DNS برو شاید درست بشه . DNS جایی که ازش اینترنت میگیری یا DNS گوگل رو بزن .

اقا شانش مارو دارید
بعد مدت ها انلاین شدیم بازی کنیم . هم kz3 , bc2 اپدیت داده بودن اما انگار اون بخش سرور اپدیتها(یا یه چیزی تو همین مایه ها) این روزا از کار افتاده چون بدون دادن پیغام اپدیت وارد بازی میشه اما موقع کانکت شدن به سرور گیم ارور میده!
سایتی نیست اپدیت ها رو بزاره از pc دانلود کنیم بعد با اون روش pro*y بریزیم رو کنسول؟؟

سلام.1 سوال داشتم:من پینگم پایین هست ولی از عصر تا حالا میخوام sign in شم ارور time out میده...
مشکل از چیه؟

منم مشكل شما رو دارم...به psn ربط نداره مشكل از شبكه اينترنته و مخابرات كوفتيه معلوم نيست باز چه غلطي دارن ميكنن....(فكر كنم باز زدن اين ssl رو قطع كردن:-/ )...بايد صبر كرد تا درست شه:(

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or