(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
برو توی Internet Connection Test یه Test بگیر ببین NAT Type ات چه عددی میشه، اگه 3 باشه یعنی مشکل داری...
اگه PS3 ات به Router وصله، به این لینک پایین سر بزن... مشکلت احتمالا رفع میشه!

Tip: Open Your NAT For a Better PSN

آره NAT رو 3 میده! اما همه بازی هارو راحت انجام میدم! هم میتونم به روتور وصل کنم! هم مورم!

روتور هم D-Link هست! مل ـش : DIR-615

مودم هم معمولی: ZyXEL خست

لینکی که دادی میگه روش انجام کار با Xbox guide, یکی هست! اماوقتی روی Xbox guide کلیک میکنم error DNS میده! سایت مشگل داره!

آخرین ویرایش:
این لینک رو امتحان کن... NAT Type 2 Tutorial

Nat Type ات باید حتما 2 باشه... با Nat Type 3 میشه بازی کرد اما مشکل خواهی داشت! (به خاطره همین ِ تو LBP2 مشکل داری دیگه!!)

Type 3 - Connected through a router without open ports or DMZ setup for PS3. Everything should function properly, but you may have connection, voice chat or other issues

آخرین ویرایش:
این لینک رو امتحان کن... NAT Type 2 Tutorial

Nat Type ات باید حتما 2 باشه... با Nat Type 3 میشه بازی کرد اما مشکل خواهی داشت! (به خاطره همین ِ تو LBP2 مشکل داری دیگه!!)

خوب ببین! من مودم رو وصل کردم به Router و از اون اینترنت Shear شده بین PS3 و XBOX و بقیه چیز ها!

اما PC مستقیم وصل هست به مودم! پس بحث PC از Router جداست!

من این تنظیمات رو روی Router اعمال کنم نیازی نیست مودم هم تنظیم بشه؟

ضمن اینکه من وقتی PS3 رو مستقیم وصل میکنم به مودم! میتونم آنلاین LBP هم بازی کنم!!

من توی LBP شماره اول مشگل دارم!

من هم اون موقع مستقیم بودم که تونستیم! اما باید از روتر بگیرم!

سلام هنوز نتونستی مشکل رو حل کنی ؟؟؟
من نمیدونم nat TYPE ام چند هست ولی ماله من یه کابل LAN از مودم گرفتم زدم پشت PS3 بعد تنظیمات مودم هم روی pppoe هست همش.امیدوارم زودتر حل شه مشکلت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or