فكر كنمPSN رو ديگه بايد واقعا ازش قطع اميد كنيم حالا لان وصلش هم كه بكنن اه نميخوام بگم ولي شروع ميكنن به پولي كردنش عينه XBOX Live چون تا الان كلي ضرر خوردن ...به خاطر بسته شدن و تغييراتش ...
فكر كنمPSN رو ديگه بايد واقعا ازش قطع اميد كنيم حالا لان وصلش هم كه بكنن اه نميخوام بگم ولي شروع ميكنن به پولي كردنش عينه XBOX Live چون تا الان كلي ضرر خوردن ...به خاطر بسته شدن و تغييراتش ...

مودمت رو ریست کن امتحان کنسلام آره هنوز آسیا مشگل داره مشخص هم نیست کی راه اندازی میشه!
بچه ها من نوی بازی کردن LittleBig Planet بصورت آنلاین مشگل دارم! وقتی دعوت میکنم طرف نمیتونه بیاد! وقتی هم برای من دعوت میاد نمیشه رفت میگه سرور رفت!
کار خاصی باید انجام داد؟؟
مودم و دستگاه رو یک بار با هم ریست کنکردم باز هم نشد!!
کردم باز هم نشد!!
چه با حال دقیقا روز تولد منزمان بازگشت store به بیان gamespot
بر طبق اخرین خبر gamespot پلی استیشن استور تا تاریخ 24 می باز خواهد گشت.
با توجه به خبری در این سایت گذاشته شده گفته شده تا 24 می اولین Update ها بر روی store خواهد امد و و حداکثر تا 3 روز بعد از ان به طور کامل قابل استفاده خواهد شد.
منبع:
http://www.gamespot.com/news/6314576.html?tag=updates;editor;all;title;5
البته این خلاصه ی خبر بود بقیه اش ارزش ترجمه نداشت و لپ کلام این بود.
با برگشت psn استور میتونیم به ازای هر اکانت میتونیم 2 تا بازی از لیست زیر رو دانلود کنیم که شاید برای اکثر ما ها با توجه به حجم ،عناوین ستاره دار خیلی بهتر باشه.
dead nation
little big planet
infamous
wipe out
super stur dust
برو توی Internet Connection Test یه Test بگیر ببین NAT Type ات چه عددی میشه، اگه 3 باشه یعنی مشکل داری...آقا این ارور رو میده! وقتی دیسک رو میزارم توی دستگاه همون اول میگه:
your Conection to the internet is of atype that can have difficulties connecting to other players
چیکار باید بکنم؟؟