B3hDad کاربر سایت May 15, 2011 #2,836 نوشته شده توسط ccie: PSN News Ok theres a news site with an anonymous Sony employee who claims it will be back between 6 PM - 9 PM GMT. بیشتر... ساعت 6 گذشت از الان منتظریم !
نوشته شده توسط ccie: PSN News Ok theres a news site with an anonymous Sony employee who claims it will be back between 6 PM - 9 PM GMT. بیشتر... ساعت 6 گذشت از الان منتظریم !
A ArmanΣ کاربر سایت May 15, 2011 #2,837 نوشته شده توسط B3hDad: ساعت 6 گذشت از الان منتظریم ! بیشتر... تازه 10 دقیقه هست که گذشته
adashk2008 کاربر سایت May 15, 2011 #2,838 دوستان سلام .... خبر خوش اکانت uk من همین الان sign in شد ... قبل signin میگه password جدیدم بزنید .......:d:d
دوستان سلام .... خبر خوش اکانت uk من همین الان sign in شد ... قبل signin میگه password جدیدم بزنید .......:d:d
MohammadQ کاربر سایت May 15, 2011 #2,840 تبریک به همه ی بچه های سایت. خاور میانه هم وصل شد و یه خبر خیلی خوب برای کسانی که پسووردشونو فراموش کردن!!! اصلا نیازی به پسوورد قبلی نیست. فقط باید یه پس جدید وارد کنید
تبریک به همه ی بچه های سایت. خاور میانه هم وصل شد و یه خبر خیلی خوب برای کسانی که پسووردشونو فراموش کردن!!! اصلا نیازی به پسوورد قبلی نیست. فقط باید یه پس جدید وارد کنید
ccie کاربر سایت May 15, 2011 #2,842 نوشته شده توسط B3hDad: ساعت 6 گذشت از الان منتظریم ! بیشتر... من خبر درست میدم رفیق :d Sony: PSN Back Online In UK, Ireland & Middle East http://www.gamersspot.com/?controller=news&op=view-news&news_id=80608
نوشته شده توسط B3hDad: ساعت 6 گذشت از الان منتظریم ! بیشتر... من خبر درست میدم رفیق :d Sony: PSN Back Online In UK, Ireland & Middle East http://www.gamersspot.com/?controller=news&op=view-news&news_id=80608
foxy کاربر سایت May 15, 2011 #2,843 I Love PSN Sign in شدم ، سومين پلات هم گرفتم ! SONY , PS3 .... :d ، مثه خر خوشحالم
P pouya125 کاربر سایت May 15, 2011 #2,844 baraye man nemishe. hey mizane sowftware update. yeki rahnamaee kone
bad_sectore کاربر سایت May 15, 2011 #2,846 بله ديديد گفتم ؟ حالا Mortal kombat حريف مي طلبيم. . . يه ماهي آفلاينشو تركوندم :d:d
daxpax کاربر سایت May 15, 2011 #2,848 چرا برای من ایمیل نمیفرسته سونی 2 ساعته منتظرم تا پسوورد جدید بدم
Emperor visari کاربر سایت May 15, 2011 #2,850 نوشته شده توسط bad_sectore: بله ديديد گفتم ؟ حالا Mortal kombat حريف مي طلبيم. . . يه ماهي آفلاينشو تركوندم :d:d بیشتر... وصل نشد بار 20 امه که دارم تقلا میکنم وصل نشده لامصب
نوشته شده توسط bad_sectore: بله ديديد گفتم ؟ حالا Mortal kombat حريف مي طلبيم. . . يه ماهي آفلاينشو تركوندم :d:d بیشتر... وصل نشد بار 20 امه که دارم تقلا میکنم وصل نشده لامصب