(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آقایون دستگاه من ریجن 2 هستش . هم USA اکانت دارم هم UK و هم Germany .
ولی با هیچ کدوم وصل نمیشه .
موقع Sign In میگه آپدیت جدید باید یکنی من هم Yes رو میزنم ولی خودش دوباره میگه که : The Latest System Software is Installed . و بعدش هیچی نمیشه .
خودمم چک کردم آخرین آپدیتم 3.60 هستش .
چیکار کنم که وصل شه ؟؟؟؟ :-/
دقیقا برای منم همینطوره البته بالا گفتم لطفا اگه کسی اطلاعی داره بگه مرسی !

خوب تبریک به مناسبت وصل شدن PSN :D
PSN STORE که مورد داره
ولی یه 30 دقیقه ای killzone 2 زدم چه استقبالی هم شده بود
بچه ها یه سوال میدونم الان وقتش نیست بپرسم ولی خوب دیگه می پرسم
من فیفا 11 رو تازه گرفتم کد آنلاینش رو خواستم بزنم گفت رجین دستگات به اکانت که ساختی یکی نیست اکانت ماله USA هست یعنی باید یه اکانت دیگه بسازم ؟ که بتونم از کدش استفاده کنم ؟
مال کدوم کشور رو بسازم که دیگه این گیر ها رو هم نداشته باشم
دستگاه رجین 2 هستش

دستگاه من ارور میده میگه باید آپدیت جدید بشه وقتی آپدیت میزنم میگه آخرین آپدیت نصبه در صورتی که نیست چکار کنم ؟
راستی یکی میشه بگه فرقی داره من چه آپدیتی را الان بریزم باید آپدیت با زیجن دستگام یکی باشه یا با ریجن اکانتم ؟
یکی لینک دانلود آپدیت رو بده و بگه چجوری باهاش کار کنم که ریخته بشه !
در ضمن ریجن دستگاه من 3 هست باید آپدیت ریجن 3 برای psn بگیرم ؟

آخرین ویرایش:
خوب تبریک به مناسبت وصل شدن PSN :D
PSN STORE که مورد داره
ولی یه 30 دقیقه ای killzone 2 زدم چه استقبالی هم شده بود
بچه ها یه سوال میدونم الان وقتش نیست بپرسم ولی خوب دیگه می پرسم
من فیفا 11 رو تازه گرفتم کد آنلاینش رو خواستم بزنم گفت رجین دستگات به اکانت که ساختی یکی نیست اکانت ماله USA هست یعنی باید یه اکانت دیگه بسازم ؟ که بتونم از کدش استفاده کنم ؟
دستگاه رجین 2 هستش
دوست عزیز من برای اولین باره که عضو شدم ریجن هم 2 هست و اکانتم هم uk هست! حالا میرم تو کیل زون 2 و میخوام که آنلاین بازی کنم و جوین گیم میزنم مینویسه no frindes و میرم تو نقشه فقط خودم هستم! علت چی هست مگه نباید خودش سرچ اتماتیک داشته باشه! لطفا توضیح بدید! (من تازه واردم)! راستی هیچ طرو فی هم از این بازی نداره!؟

دستگاه من ارور میده میگه باید آپدیت جدید بشه وقتی آپدیت میزنم میگه آخرین آپدیت نصبه در صورتی که نیست چکار کنم ؟
راستی یکی میشه بگه فرقی داره من چه آپدیتی را الان بریزم باید آپدیت با زیجن دستگام یکی باشه یا با ریجن اکانتم ؟
یکی لینک دانلود آپدیت رو بده و بگه چجوری باهاش کار کنم که ریخته بشه !
در ضمن ریجن دستگاه من 3 هست باید آپدیت ریجن 3 برای psn بگیرم ؟

شما از این سایت آپدیت رو بگیرید به وسیله فلش یا دی وی دی بریزد داخل پی اس 3:
http://asia.playstation.com/

دوست عزیز من برای اولین باره که عضو شدم ریجن هم 2 هست و اکانتم هم uk هست! حالا میرم تو کیل زون 2 و میخوام که آنلاین بازی کنم و جوین گیم میزنم مینویسه no frindes و میرم تو نقشه فقط خودم هستم! علت چی هست مگه نباید خودش سرچ اتماتیک داشته باشه! لطفا توضیح بدید! (من تازه واردم)! راستی هیچ طرو فی هم از این بازی نداره!؟

KZ2 دیگه خیلی وقته کسی بازی نمیکنه بجز برخی که عاشقش هستند..
بهتره اونا ور گیر بیاری ادشون کنی و با هم بازی کنید...
از داخل همین سایت هم میشه این کار رو کرد

ضمنا خدا رو شکر مشکل آنچارتد 2 هم برای آنلاین بازی کردن حل شد.....
بالاخره پیگیری های ما جواب داد.....

کسانی که اطلاع ندارند میتونن اینجا رو مشاهده کنند:

http://forum.bazicenter.com/showthread.php?p=1404434#post1404434

http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=19308&page=84

آخرین ویرایش:
تا جایی فهمیدم اونهایی که دستگاهشون ریجن 3 هست یعنی ماله آسیا باید صبر کنند چون هنوز آپدیت مورد نیاز اونها نیومده و psn فعلا برای اونها در اختیار نیست اونهایی که براشون پیغام آپدیت میومد و وقتی میزدند آپدیت بشه ولی میگفت آخرین آپدیت نصبه ولی در صورتی که نبوده به خاطر این هست که هنوز آپدیت این ریجن نیومده توی خود سایت ps3 منطقه asia این مورد ذکر شده بود پس اصلا دستگاه خود را با فلش و آپدیتهای دیگه آپدیت نکنید صبر کنید تا زمانی که وقتی میگه آپدیت میخواد خود دستگاه آپدیت کنه !
راستی یکی یک راه بگه که بشه ریجن ps3 خودمون رو بفهمیم به غیر از نگاه کردن به کارتون اون چون شاید جعبه و کارتون اون ماله خودش نباشه از چه راه های دیگه ای میتونم بفهمم ریجن اون چنده منظورم خود ps3 هست نه اکانت !

دوستان من آپدیت کردم بعد الان اومدم برم psn یک صفحه آبی میاد که زیرش OKEY داره بعد که میزنم بره صفحه بعد که password جدید و بزنم error میده ! چرا ؟!
البته من تهرانم دستگاه هم PAL و اکانت هم UK

تا جایی فهمیدم اونهایی که دستگاهشون ریجن 3 هست یعنی ماله آسیا باید صبر کنند چون هنوز آپدیت مورد نیاز اونها نیومده و psn فعلا برای اونها در اختیار نیست

عزیز من ریجن 3 هستم و به راحتی وصل شدم و قشنگ کار کرد :d
دستگاه رجین 2 هستش

شما یه اکانت جدید درست کن محل سکونت رو UK بزن . بعد با اون اکانت کد آنلاین رو وارد کن و قبول میکنه و یه فایل فکر کنم 100 کیلوبایتی بهت میده تا بتونی با همه ی اکانت های روی سیستمت آنلاین بازی کنی ;)

من همین الان آپدیت کردم اما وقتی میخوامsign in شم بازم همون پیغام

psn is currently undergoing maintenance میاد مثل اینکه دوباره قطع شده یا فقط من مشکل دارم ...؟!

ویرایش: بله دوباره قطع شده http://uk.playstation.com/ps3psn/ دوباره آفلاین(
psnstatus_red.gif
) شده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or