.:Frantic:.
کاربر سایت
مگه الکیه ؟ این همه ملت پول دادن پریمیوم تم خریدن،حالا سونی بیاد به راحتی XMB رو عوض کنه؟امکان نداره. دبه نظرم اگه حداقل یه تیم بذارن تا منوی PS3 و PSN عوش بشه من راضیم تا E3 هم صبر کنم
مگه الکیه ؟ این همه ملت پول دادن پریمیوم تم خریدن،حالا سونی بیاد به راحتی XMB رو عوض کنه؟امکان نداره. دبه نظرم اگه حداقل یه تیم بذارن تا منوی PS3 و PSN عوش بشه من راضیم تا E3 هم صبر کنم
احيا نشدن سرويس هاى آنلاين پلى استيشن تا زمان ارتقاى امنيت
سخنگوى سونى اظهار كرد كه راه اندازى مجدد برخى از سرويس هاى آنلاين شبكه پلى استيشن سونى بيش از آن چيزى كه قبلا گفته شده بود، طول خواهد كشيد زيرا اين شركت قصد دارد از اين كه هكرها ديگر قادر به حمله به اين سرويس ها نيستند، اطمينان كافى پيدا كنند.به گزارش ايسنا، هكرها اواسط ماه آوريل به شبكه پلى استيشن حمله كردند و اطلاعات شخصى و مالى بسيارى از كاربران اين شبكه را به سرقت بردند.
اینطور که اینجا گفته psn یه نفس هایی کشیده و علایم حیات توش دیده شده
ترجمه اش این میشه :
اینطور که به نظر میرسه نبض psn داره میزنه!
علارغم اینکه سونی این چند روزه ساکت بوده و هیچ اطلاعاتی از اینکه سروس کی فعال میشه نداده
اما گزارش شده که سرویس گسترش دهنده ی داخلی psn فعال شده !
یکی از یوزر های NeoGAFبیان داشته که سرویس داخلی psn دوباره فعال شده "حداقل در چندین کشور"
و اینطور به نظر میاد که سرویس کامل یا حتی فقط online gaming و بخشی سرویس به زودی برگرده
منبع
اینطور که اینجا گفته psn یه نفس هایی کشیده و علایم حیات توش دیده شده
ترجمه اش این میشه :
اینطور که به نظر میرسه نبض psn داره میزنه!
علارغم اینکه سونی این چند روزه ساکت بوده و هیچ اطلاعاتی از اینکه سروس کی فعال میشه نداده
اما گزارش شده که سرویس گسترش دهنده ی داخلی psn فعال شده !
یکی از یوزر های NeoGAFبیان داشته که سرویس داخلی psn دوباره فعال شده "حداقل در چندین کشور"
و اینطور به نظر میاد که سرویس کامل یا حتی فقط online gaming و بخشی سرویس به زودی برگرده
منبع
شما چه خوش خیالید
دعا کنید شاید تا جمعه وصل بشه شاید
![]()
![]()
داداش خوبم اگه امکانش هست احترام تایپیکو نگهدار برای دیگران هم نسخه تجویز نکن ممنونت میشم موفق پایدار باشیشما چه خوش خیالید
دعا کنید شاید تا جمعه وصل بشه شاید
![]()
![]()
اینجور که معلومه تا شما بری خدمت برگردی psn هم وصل میشه فعلا که اینقدر طولش دادن که معلوم نیست کی وصل میشه.!!!هر روز یه خبری میاد روز بعد خبر تکذیب میشه..!!عجب کاریه ها من گفتم تا قبل از سربازی برم یه PS3 بگیرم یه کم آنلاین بزنم حالا که اینطوری شد
امروز عصر دوستم می خواست mortal kombat بازی کنه که دید آپدیت داره به من گفت تعجب کردم من killzone 3 رو تست کردم دیدم راست می گه 54mb آپدیت کردم بدونه اینکه به psn وصل شه فکر کردم آنلاینشه وصل شده اما هیچی نبود و باز undergoing زد .معلوم نیست این آپدیت ها برای چی بود؟