(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
همه ی این موارد حاشیه هست اصل psn به بازیهای آنلاینش هست اصلا 20 کلاس و نمیخوام منظورم همون plus هست هیچ چیزی نمیخوام فقط بازی آنلاین میخوام !:d

احيا نشدن سرويس هاى آنلاين پلى استيشن تا زمان ارتقاى امنيت

سخنگوى سونى اظهار كرد كه راه اندازى مجدد برخى از سرويس هاى آنلاين شبكه پلى استيشن سونى بيش از آن چيزى كه قبلا گفته شده بود، طول خواهد كشيد زيرا اين شركت قصد دارد از اين كه هكرها ديگر قادر به حمله به اين سرويس ها نيستند، اطمينان كافى پيدا كنند.به گزارش ايسنا، هكرها اواسط ماه آوريل به شبكه پلى استيشن حمله كردند و اطلاعات شخصى و مالى بسيارى از كاربران اين شبكه را به سرقت بردند.

این چه وضع خبر دادنه رفتی copy+paste کردی اونم از کجا ایسنا.فقط کم مونده صرفا جهت اطلاع در این مورد اظهار نظر کنه تا همه یه چیزی گفته باشن.

اینطور که اینجا گفته psn یه نفس هایی کشیده و علایم حیات توش دیده شده :دی
ترجمه اش این میشه :
اینطور که به نظر میرسه نبض psn داره میزنه!
علارغم اینکه سونی این چند روزه ساکت بوده و هیچ اطلاعاتی از اینکه سروس کی فعال میشه نداده
اما گزارش شده که سرویس گسترش دهنده ی داخلی psn فعال شده !
یکی از یوزر های NeoGAFبیان داشته که سرویس داخلی psn دوباره فعال شده "حداقل در چندین کشور"
و اینطور به نظر میاد که سرویس کامل یا حتی فقط online gaming و بخشی سرویس به زودی برگرده

منبع

.
این خبره حداقل یه منبعی داره امیدوارم صحت هم داشته باشه چون بلاگ سونی که فعلا update نشده.تا فردا فک کنم خبرای خوبی برسه.

آخرین ویرایش:
اینطور که اینجا گفته psn یه نفس هایی کشیده و علایم حیات توش دیده شده :دی

ترجمه اش این میشه :
اینطور که به نظر میرسه نبض psn داره میزنه!
علارغم اینکه سونی این چند روزه ساکت بوده و هیچ اطلاعاتی از اینکه سروس کی فعال میشه نداده
اما گزارش شده که سرویس گسترش دهنده ی داخلی psn فعال شده !
یکی از یوزر های NeoGAFبیان داشته که سرویس داخلی psn دوباره فعال شده "حداقل در چندین کشور"
و اینطور به نظر میاد که سرویس کامل یا حتی فقط online gaming و بخشی سرویس به زودی برگرده

منبع

خوب VGA247 هم این خبر رو تایید کرده
احتمالا یه خبری هست!

شما چه خوش خیالید

دعا کنید شاید تا جمعه وصل بشه شاید

Z
laurel-and-hardy-dvd-3.jpg

عجب کاریه ها من گفتم تا قبل از سربازی برم یه PS3 بگیرم یه کم آنلاین بزنم حالا که اینطوری شد
اینجور که معلومه تا شما بری خدمت برگردی psn هم وصل میشه فعلا که اینقدر طولش دادن که معلوم نیست کی وصل میشه.!!!هر روز یه خبری میاد روز بعد خبر تکذیب میشه..!!

بابا تو ژاپن زلزله 8.9 ریشتری اومد این همه دعوا نشد که psn بست.
یکی میاد روحیه میده میگه میاد اون یکی میاد میگه شما که خوش خیالید .
بیاین چوب بردارین بزنین تو سرو کله ی هم شاید زودتر وصل شه:d

واقعا من اعصابم خورد میشه هر وقت میرم بلاگ سونی. زورشون میاد اپدیتش کنن!!
اگر هم دقت کنین تو این اپدیت اخرشون تو بخش us فقط 5 نفر کامنت گذاشتن! دیگه ملت کامنتم براشون نمیذارن =((

امروز عصر دوستم می خواست mortal kombat بازی کنه که دید آپدیت داره به من گفت تعجب کردم من killzone 3 رو تست کردم دیدم راست می گه 54mb آپدیت کردم بدونه اینکه به psn وصل شه فکر کردم آنلاینشه وصل شده اما هیچی نبود و باز undergoing زد .معلوم نیست این آپدیت ها برای چی بود؟

آخرین ویرایش:
امروز عصر دوستم می خواست mortal kombat بازی کنه که دید آپدیت داره به من گفت تعجب کردم من killzone 3 رو تست کردم دیدم راست می گه 54mb آپدیت کردم بدونه اینکه به psn وصل شه فکر کردم آنلاینشه وصل شده اما هیچی نبود و باز undergoing زد .معلوم نیست این آپدیت ها برای چی بود؟

این آپدیت های بازی هست نه PSN

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or