دوستان من یکی از رفیقام هر کاری می کنی وقتی میره تو بازی ها sign out میشه. مشکلش چی میتونه باشه به dns ربط داره؟ به خود PSN میتونه وصل بشه اما تو هر بازی که میره میپره بیرون. کسی میدونه مشکل از چی هست؟
آره دقیقا همین طوری هست. والا نمیدونم چه error میدی و چون خودش دسترسی به سایت نداشت گفت من بپرسم شاید بتونیم کمکش کنیم.ببین یعنی وقتی sign in میشه میره مثلا یه بازی رو انلاین بزنه میوفته از بازی بیرون و sign out میشه؟ببین وقتی sign out میشه چه ارروی میده چون همیشه ارور میده به هر دلیلی بیوفته بیرون ارور میده اون ارور رو بده ببینیم قضیه اش چیه
آره دقیقا همین طوری هست. والا نمیدونم چه error میدی و چون خودش دسترسی به سایت نداشت گفت من بپرسم شاید بتونیم کمکش کنیم.
مرسی برهان . تونستم بیام نت خوب . اول که به psn sign in میشدم تا میرفتم تو بازی واسه آنلاین sign out میشدم . بعد ps3 رو روشن خاموش کردم دیگه نتونستم sign in بشم اینم error ی بود که میداد
An error occurred you have been signed out of playstation network (80710723)
خب این error رو موقعی که در حال آپدیت کردن کنسول یا بازی هستید دریافت میکنید و یه جور error ِ سیستم آپدیت هستش بیشتر در افرادی که از کانکشن وایرلس استفاده میکنند شایعه . برای حل مشکل error 80710723 میتونی این کارها رو انجام بدی :اول که به psn sign in میشدم تا میرفتم تو بازی واسه آنلاین sign out میشدم . بعد ps3 رو روشن خاموش کردم دیگه نتونستم sign in بشم اینم error ی بود که میداد
An error occurred you have been signed out of playstation network (80710723)
ممنون از دوستانی که جواب دادن الان تست میکنم خبرش رو میدم فقط یه چندتا نکته بگم من تا پریروز راحت آنلاین بازی میکرد . آپدیت رو هم از pc ریختم رو ps3 . از wired هم استفاده میکنم چون wireless یکم سرعت رو میاره پایین . الان امتحان میکنم بازم ممنون دوستان
نمیدونم چه صیغه-ایه الیار !! پارسال هم فکر کنم سرِ FIFA10 منو تو باهم به مشکل برخوردیم البته درست یادم نیستسلام
منم دقیقا 2 روزه همین مشکل برام پیش اومده من 3ساله بدون هیچ مشکلی تو psn بازی میکنم نمیدونم این دیگه چه صیغه ای بود
شایان اگه درست شد به منم خبر بده
ممنون امیر جان اما مشکل اینه که این error که میده رو اینجا ننوشته . من به psn تونستم وصل بشم تو بازی که میرم واسه آنلاین یهو sign out میشم error 80028ED6 رو میده !! تو لیست نبود ! خدابخیر کنه
نمیدونم چه صیغه-ایه الیار !! پارسال هم فکر کنم سرِ FIFA10 منو تو باهم به مشکل برخوردیم البته درست یادم نیست