(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان من 512 از پارس آنلاین دارم و سرعت دانلودمم 350-400 کیلوبایت بر ثانیه است. امکانش هست با این سرعت بتونم آنلاین بازی کنم؟ مصرف حجمش چجوریه مثلا برا یک ساعت بازی کردن؟

دوستان من 512 از پارس آنلاین دارم و سرعت دانلودمم 350-400 کیلوبایت بر ثانیه است. امکانش هست با این سرعت بتونم آنلاین بازی کنم؟ مصرف حجمش چجوریه مثلا برا یک ساعت بازی کردن؟

بله میتونی بازی کنی
به ترتیب از کم به زیاد : fifa ساعتی 15 مگ ،the last of us ساعتی 35 مگ ،کال آف دیوتی ساعتی 42 مگ و در آخر بتل فیلد ساعتی حدود 100 مگ رو در بر میگیره

با 12 کیلوبایت (128 Kb ) هم میشه انلاین بازی کرد , بستگی به Ping ـتون داره که اگر پایین باشه خیلی بهتره .
بازی ها حجم های متفاوتی مصرف می کنند . بازی هایی مثل Fifa 50 مگ و COD از 70 تا 90 و بازی های Fighting هم هر Match 20 تا 30 مگ .

سلام

دوستان این استور لعنتی نمیخواد درست بشه و این که شرکت سونی تاریخی چیزی نداده که این مشکل maintance کی حل میشه؟
ایا واقعا تحریم شدیم برای ورود به استور ؟

سلام

دوستان این استور لعنتی نمیخواد درست بشه و این که شرکت سونی تاریخی چیزی نداده که این مشکل maintance کی حل میشه؟
ایا واقعا تحریم شدیم برای ورود به استور ؟
حسین جان تحریم نشدیم من اگه بدونم کی قضیه تحریم شدن رو انداخت تو این فروم

دوستان ping اینترنت من 16 هستش به نظرتون میتونم آنلاین بازی کنم؟ کسی Uncharted و Last of us رو مالتی پلیر بازی کرده بگه چطورین و به ازای یک ساعت بازی حدودا چند مگ از حجمم کم میشه؟

دوستان ping اینترنت من 16 هستش به نظرتون میتونم آنلاین بازی کنم؟ کسی Uncharted و Last of us رو مالتی پلیر بازی کرده بگه چطورین و به ازای یک ساعت بازی حدودا چند مگ از حجمم کم میشه؟
اگه 16 باشه واقعا خفن می تونی بازی کنی...بین 200 مگ یا بیشتر میگره اگه 1 ساعت بازی کنی......

برادر با کجا 16 یی خارج یا داخل:|

ای آقا خدا از دهنت بشنوه به خیر. تهران / پارس آنلاین
حالا مگه بقیه ping چند دارن؟ اصلا ماکسیمم با چند میشه بازم استفاده کرده که بالاتر از اون دیگه راه نمیده؟

3158777088.png

آخرین ویرایش:

بله میتونی بازی کنی به راحتی.
tlou ساعتی 35 مگ ،آنچارتد 50 مگ
چه خبره 200 مگ )

- - -ویرایش - - -

ای آقا خدا از دهنت بشنوه به خیر. تهران / پارس آنلاین
3158777088.png

پینگت که با تهرن اینه با لندن فکر کنم 100 باشه آره داداش برو حالشو ببر

- - -ویرایش - - -

پارس انلاین بجز ایران پینگش با همه جا تعطیله بدرد بازی شوتر انلاین اصلا نمیخوره

کی گفته بدرد نمیخوره.ایشون با تهران پینگش 16 من تا تهران 29 واسه من تا لندن 160 واسه ایشون تا 100 هم میاد اونوقت چه جوری نمیتونه بازی کنه .بزار بازیشو کنه آقا:d

بله میتونی بازی کنی به راحتی.
tlou ساعتی 35 مگ ،آنچارتد 50 مگ
چه خبره 200 مگ )

- - -ویرایش - - -

پینگت که با تهرن اینه با لندن فکر کنم 100 باشه آره داداش برو حالشو ببر

- - -ویرایش - - -

کی گفته بدرد نمیخوره.ایشون با تهران پینگش 16 من تا تهران 29 واسه من تا لندن 160 واسه ایشون تا 100 هم میاد اونوقت چه جوری نمیتونه بازی کنه .بزار بازیشو کنه آقا:d
داغون ترین ping که بشه باهاش شوتر بازی کرد به نظرت چنده؟ تبدیل لندنش برو لطفا.
این که پارس آنلاین باشه یا شاتل یا چیز دیگه ای فرقی داره به نظرت؟

- - -ویرایش - - -

تو که با تهران ‍گرفتی خوب با لندنم بگیر یه تست
خو چجوری؟ با چیز پی ان؟

این پستهای بالا رو نمی خواستم بدم ها. در اصل یکی رو فقط می خواستم بفرستم نمی دونم چرا ده بار اومدن؟ بخاطر ایکه کمتر جا بگیره نوشته هاشو پاکیدم.

آخرین ویرایش:
انلاین بازای حرفه ای همه سیستک یا رسانه دارن ولی پینگت بدک نی تجربه خیلی بدی نمیشه
راستی من برم خودکشی :دی
تنت سلامت:x
این دوتایی که گفتی کدوم سرعتش رو بگیرم؟ 512 چند درمیاد؟ من الان برا 10 گیگ 512 دارم 34 میدم ماهی به نظرت انجا میشه حول هوش این چیزی گرفت؟ شرمنده سایتشون رو پیدا نکردم بخاطر همین از شما می پرسم.

دوستان یکی میتونه کامل توضیح بده که مثلا میشه با پلی 3 کپی خور هم انلاین بازی کرد اون هم به صورت رایگان ؟
الان دستگاه من rebug 4.46 هست چه کارایی برای انلاین بازی کردن باید انجام بدم ؟
ساختن اکانت تو psn و بازی کردن انلاین به صورت کاملا رایگان هست ؟
مثلا gran turismo 6 میخوام انلاین بزنم باید دیسک ارجینال داشته باشم ؟
در کل 1 ادم وارد 1 توضیح کامل بده ممنون میشم راستش نخواستم تاپیک جدا باز کنم برای سوالاتم.پیشاپیش تشکر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or