دوستان من 512 از پارس آنلاین دارم و سرعت دانلودمم 350-400 کیلوبایت بر ثانیه است. امکانش هست با این سرعت بتونم آنلاین بازی کنم؟ مصرف حجمش چجوریه مثلا برا یک ساعت بازی کردن؟
دوستان من 512 از پارس آنلاین دارم و سرعت دانلودمم 350-400 کیلوبایت بر ثانیه است. امکانش هست با این سرعت بتونم آنلاین بازی کنم؟ مصرف حجمش چجوریه مثلا برا یک ساعت بازی کردن؟
حسین جان تحریم نشدیم من اگه بدونم کی قضیه تحریم شدن رو انداخت تو این فرومسلام
دوستان این استور لعنتی نمیخواد درست بشه و این که شرکت سونی تاریخی چیزی نداده که این مشکل maintance کی حل میشه؟
ایا واقعا تحریم شدیم برای ورود به استور ؟
اگه 16 باشه واقعا خفن می تونی بازی کنی...بین 200 مگ یا بیشتر میگره اگه 1 ساعت بازی کنی......دوستان ping اینترنت من 16 هستش به نظرتون میتونم آنلاین بازی کنم؟ کسی Uncharted و Last of us رو مالتی پلیر بازی کرده بگه چطورین و به ازای یک ساعت بازی حدودا چند مگ از حجمم کم میشه؟
برادر با کجا 16 یی خارج یا داخلدوستان ping اینترنت من 16 هستش به نظرتون میتونم آنلاین بازی کنم؟ کسی Uncharted و Last of us رو مالتی پلیر بازی کرده بگه چطورین و به ازای یک ساعت بازی حدودا چند مگ از حجمم کم میشه؟
برادر با کجا 16 یی خارج یا داخل![]()
پارس انلاین بجز ایران پینگش با همه جا تعطیله بدرد بازی شوتر انلاین اصلا نمیخورهای آقا خدا از دهنت بشنوه به خیر. تهران / پارس آنلاین
![]()
دوستان ping اینترنت من 16 هستش به نظرتون میتونم آنلاین بازی کنم؟ کسی Uncharted و Last of us رو مالتی پلیر بازی کرده بگه چطورین و به ازای یک ساعت بازی حدودا چند مگ از حجمم کم میشه؟
ای آقا خدا از دهنت بشنوه به خیر. تهران / پارس آنلاین
![]()
پارس انلاین بجز ایران پینگش با همه جا تعطیله بدرد بازی شوتر انلاین اصلا نمیخوره
داغون ترین ping که بشه باهاش شوتر بازی کرد به نظرت چنده؟ تبدیل لندنش برو لطفا.بله میتونی بازی کنی به راحتی.
tlou ساعتی 35 مگ ،آنچارتد 50 مگ
چه خبره 200 مگ )
- - -ویرایش - - -
پینگت که با تهرن اینه با لندن فکر کنم 100 باشه آره داداش برو حالشو ببر
- - -ویرایش - - -
کی گفته بدرد نمیخوره.ایشون با تهران پینگش 16 من تا تهران 29 واسه من تا لندن 160 واسه ایشون تا 100 هم میاد اونوقت چه جوری نمیتونه بازی کنه .بزار بازیشو کنه آقا:d
خو چجوری؟ با چیز پی ان؟تو که با تهران گرفتی خوب با لندنم بگیر یه تست
تو که با تهران گرفتی خوب با لندنم بگیر یه تست
تنت سلامتانلاین بازای حرفه ای همه سیستک یا رسانه دارن ولی پینگت بدک نی تجربه خیلی بدی نمیشه
راستی من برم خودکشی![]()