(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
از تو سایت برو . ببین میتونی اونجا پیداش کنی یا نه . اگه بود همونجا ساین این شو و بخرش بعد میره تو لیست دانلودت . رفتی تو ps3 اونجا میری اکانت منیجمنت و لیست دانلود رو میاری و دانلود میکنی .
https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/

ممنون داداش !
اوکی شد !
واهووووووووووووووووووووووووووووووووووو!
راستی الان از استور امارات دانلود کردم !
بازیم باید رجینش چی باشه ؟

سلام بچه ها یک سوال :
آپدیت میکنم پچ های بازی رو وقتی بازی رو اجرا میکنی میاد من میزارم دان بشه !
بعدش !
وسطا ارور میده !
چیکار کنم ؟

سلام بچه ها یک سوال :
آپدیت میکنم پچ های بازی رو وقتی بازی رو اجرا میکنی میاد من میزارم دان بشه !
بعدش !
وسطا ارور میده !
چیکار کنم ؟

رو چند درصد ارور ميده ؟ دفعه دوم هم خراب ميشه ؟

نميدونم صادق هم قبلتر همين نكته رو گفته بود ! يعني مي گفت روي 80% قطع ميشه بار اول و بار دوم دانلود ميشه

رو چند درصد ارور ميده ؟ دفعه دوم هم خراب ميشه ؟ نميدونم صادق هم قبلتر همين نكته رو گفته بود ! يعني مي گفت روي 80% قطع ميشه بار اول و بار دوم دانلود ميشه
ممنون داداش ! ولی دفعه ی دوم هم روی 76 درصد ارور داد ! چیکار کنم ؟

ممنون داداش ! ولی دفعه ی دوم هم روی 76 درصد ارور داد ! چیکار کنم ؟

نميدونم والا من خودمم خيلي وقته چيزي رو اپديت نكردم بقيه بايد بيان يه چيزي بگن ! يه سرچي توي تاپيك هاي خود سوني بزني بد نيست
فقط يه بازي اينطوري شده؟

وسط دانلود ارور میده یا وسط نصب پچ ؟ اگه وسط دانلود ارور میده که نت مشکل داره . یه دور Dns هات رو عوض کن ببین چی میشه ( نشد باید صبر کنی درست بشه بعضی وقتها پورت ها و چیزای دیگه رو دست میزنن کلا به فنا میره نت ) . اگه بعد از دانلود پچ و موقع نصب ارور میده یه چند تا راه هست . اولیش اینکه اگه بازی فایل اینستال شده رو هارد داره پاکش کنی اول پچ نصب کنی بعد بازی رو اینستال کنی . راه بعدیش هم مربوط میشه به Recovery option ( یادم رفته کودومه باید نگاه کنم . سر خود نزنی که ممکنه پاک بشه هاردت ) یکی از گزینه ها Defreg میکنه درواقع . خیلی از باگ ها و کندی ها و ارور ها رو رفع میکنه . فعلا چیزای دیگه رو امتحان کن نشد من نگاه میکنم بهت میگم کودوم گزینه هست .

رو چند درصد ارور ميده ؟ دفعه دوم هم خراب ميشه ؟

نميدونم صادق هم قبلتر همين نكته رو گفته بود ! يعني مي گفت روي 80% قطع ميشه بار اول و بار دوم دانلود ميشه
من نگفتم ارور ميده:d روي٨٠ درصد سرعت نت شديد مياد پايين و مجبورم كنسلش كنم و بايد از اول بزنم دانلود بشه

وسط دانلود ارور میده یا وسط نصب پچ ؟ اگه وسط دانلود ارور میده که نت مشکل داره . یه دور Dns هات رو عوض کن ببین چی میشه ( نشد باید صبر کنی درست بشه بعضی وقتها پورت ها و چیزای دیگه رو دست میزنن کلا به فنا میره نت ) . اگه بعد از دانلود پچ و موقع نصب ارور میده یه چند تا راه هست . اولیش اینکه اگه بازی فایل اینستال شده رو هارد داره پاکش کنی اول پچ نصب کنی بعد بازی رو اینستال کنی . راه بعدیش هم مربوط میشه به Recovery option ( یادم رفته کودومه باید نگاه کنم . سر خود نزنی که ممکنه پاک بشه هاردت ) یکی از گزینه ها Defreg میکنه درواقع . خیلی از باگ ها و کندی ها و ارور ها رو رفع میکنه . فعلا چیزای دیگه رو امتحان کن نشد من نگاه میکنم بهت میگم کودوم گزینه هست .
نه داداش مشکل از نت نیست خودم همین الان sound shape ps3 دانلودش تموم شد ! فقط پچ ها وسط دانلود ارور میدن ! همه ی بازی هام !

ببین »@":»

بچه ها توروخدا ! الان 13 دلار دی ال سی جدید رایزینگ رو خریدم که با سم بازی رو میری ! ولی نه این بازی و نه دد اسپیس و خیلی بازی های دیگه پچ ها تا وسط میرن بعدش ارور میخورن ! ولی نتم مشکل نداره ! راحت بازی دان میکنم !

بچه ها توروخدا ! الان 13 دلار دی ال سی جدید رایزینگ رو خریدم که با سم بازی رو میری ! ولی نه این بازی و نه دد اسپیس و خیلی بازی های دیگه پچ ها تا وسط میرن بعدش ارور میخورن ! ولی نتم مشکل نداره ! راحت بازی دان میکنم !

چند مگ اند ؟؟؟

والا من عصري 31 مگ اپديت AC3 بود زدم تا اخرش خوب دانلود كرد !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or