هنوز نه ولی با سرویس VidZone که به تازگی میاد تو PSN میشه به سورت رایگان ویدئو دید .راستی میشه فیلم آنلاین دید از پی اس ان ؟
هنوز نه ولی با سرویس VidZone که به تازگی میاد تو PSN میشه به سورت رایگان ویدئو دید .راستی میشه فیلم آنلاین دید از پی اس ان ؟
چرا آرش فیلم میشه دید ولی باید دانلود کنی و stream نیست!هنوز نه ولی با سرویس VidZone که به تازگی میاد تو PSN میشه به سورت رایگان ویدئو دید .
تو متن سوالش گفت نمیشه فیلم Online دید منم گفتم نه . اینا هم که الان تو Video Store هست همه باید Download بشه و دیگه اسمش نمیشه Online .چرا آرش فیلم میشه دید ولی باید دانلود کنی و stream نیست!
این همه سریال تو psn ـه ندیدی تو؟:biggrin1: فقط فعلا برای منطقه ما نیست!(منظورم اکانت نیستا! ipتون باید برای آمریکا باشه)
آقا آرش من والا بلا تک تک این کارهارو انجام دادم......ولی باز همون پیام میاد.شما اگر کابل لن رو مستقیم به PS3 میزنی اول Wired رو انتخاب کن بعد Custom و بعد هم جلور بروی روی PPPOE و بعد هم Username و Password تو مثل توی کامپیوتر وارد کن و بقیه رو همونجوری که حالت پیش فرظ هست برو که اکثرا اتوماتیک و Do not Use ه .
آخر سر هم یه Conection Test بکن . بیا نتیجه رو بگو .
دوستان اگه بخوایم یک دموی و یا هر چیز دیگه رو از Playstation Store دانلود کنیم و بر فرض 8 الی 9 ساعت ( با dsl 512 ) طول کشید میخواستم بدونم که به ps3 دچار مشکل گرمایی یا مشکلی برایش پیش میاد :confused:
بهتره چندتا یوزر داشته باشی یکیش آمریکا یکیش اروپا و ...
من آمریکا رو پیشنهاد میدم
تو صفحات قبل آدرس داده بودن(من چرت و پرت نوشتم ولی قبول کرد :biggrin1: )
3 رو نمیدونم
4.وقتی تو psn ثبت نام کنی این یوزرت برای home و store و آنلاین بازی کردن و همه جا همینه
منظورشون در باره ي بعضي dlc ها ماننده KZ2 بود.چرا باید چندتا یوزر داشته باشی:confused:
همه چيز بستگي به كيفيت Ping اون isp هست كه ازش ميگيريد!(ماله من 512 ولي شبا پينگش وحشتناك ميره بالا ولي صبح تا قبل 3 عاليه!)از چه مودمی برای اینترنت استفاده کنم؟؟
با اینترنت 256 ممکنه مشکل پینگ وجود داشته باشه؟