به نظر من که عالیه
حالا دوستانی که بازی کردن بهتر میتونن بگن
بابا اين سرعت خيلي عاليه همون جور كه دوستمون گفت.
مي شه بگي از چه شركتي گرفتي؟؟؟؟ و چه سرويسش؟؟
به نظر من که عالیه
حالا دوستانی که بازی کردن بهتر میتونن بگن
خط طلایی ایرانیان 512kb میزان دانلود ماهیانه 8gb اینم از سایتش:خط طلایی ایرانیان
مال من سرعتم 512 هست تو اسپید تست دانلودم رو نشون میده 2.12 مگابایت اینجوریه زیادی درست نشون نمیدهًاقا من يه سوالي باسم بيش اومد . اين دوستمون كه سرعت سرويسش 512 است چه طور ممكن است كه سرعت دانلودش تو speedtest ١ مگابايت بر ثانيه باشه؟؟؟؟
---------- نوشته در 05:34 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:04 PM ارسال شده بود ----------
اقا اصلا الان من خودم يه تست گرفتم . سرعت دانلودم رو 0.57 mb/s نشون مي داد . من كه با كامپيوتر دانلود مي كنم به زور يه 60 kb/s ميرسه . مي شه بگين چرا سپيد تست اين جوري نشون ميده؟؟*
دور آنلاین کیلزون 3 یک خط قرمز بکشید که حتی برای دو ثانیه هم اجازه بازی نمیده!به نظرتون killzone 3 واسه انلاین بگیرم بهتره یا mw3؟
4مگابایت رو با 1گیگ ترافیک میده 24000خط طلایی ایرانیان 512kb میزان دانلود ماهیانه 8gb اینم از سایتش:خط طلایی ایرانیان
سلام دوستم پارس انلاین داره سرویس محدود 2 تا 4 mgداره حدود 500هست ولی حهدل فوقالعادست 70 یا 50خیلی خوبه داخل بازی انلاین یه جور حال به حولی هست باید لذت ببری بدون لگ4مگابایت رو با 1گیگ ترافیک میده 24000
چطوره دوستان؟بگیریم یه تستی بزنیم
کسی اصلا گرفته تا حالا 4 مگ
سزعت دانلود باید رو 500-600 باشه دیگه
کدوم از همه بهتر راحت میشه انلاین بازی کرد از بین بازی های MW3 , BF3,UNCHARTED2,KILLZONE 3,COD BO
---------- نوشته در 11:14 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:01 AM ارسال شده بود ----------
دور آنلاین کیلزون 3 یک خط قرمز بکشید که حتی برای دو ثانیه هم اجازه بازی نمیده!
من با پینگ 100 واردش شدم،اخطار کندی سرعت در سرور و مشکل فنی در اینترنت رو می داد!
بتلفیلد 3 با اون عظمتش با پینگ 150 خیلی راحت قابل اجراست اما "Fetching " مدرن 3 هم وقت گیره و هم تا دلتون بخواد ارور میده!(Fetching فرآیند match macking آنلاین رو اصلاح و پروفایل آنلاینتون رو از سرور خارجی LOAD می کنه.)
خوب این تعجبی نداره 1 گیگ ترافیک یعنی هیچی4مگابایت رو با 1گیگ ترافیک میده 24000
چطوره دوستان؟بگیریم یه تستی بزنیم:d
کسی اصلا گرفته تا حالا 4 مگ
سزعت دانلود باید رو 500-600 باشه دیگه
نکته جالب اینکه هر 1گیگ رو برای مشترکین 4مگ 24000 حساب میکننخوب این تعجبی نداره 1 گیگ ترافیک یعنی هیچی
چی ی ی ی هر 1 گیگ 24 تومن بابا به درد نمیخوره اون وقتهایی هم که ترافیک رایگان سرعت اینترنت افتضاح میشهنکته جالب اینکه هر 1گیگ رو برای مشترکین 4مگ 24000 حساب میکنن
ولی من منظورم شبها بود که 2تا7صبح رایگانه
اول بتل3-دوم مدرن 3-بلک آپس-آنچارتد 2کدوم از همه بهتر راحت میشه انلاین بازی کرد از بین بازی های MW3 , BF3,UNCHARTED2,KILLZONE 3,COD BO