LazaR AngeloV
کاربر سایت
اگر برای خرید کارت سونی می خوای به سایت سونی آمریکا برو بعد بزن خرید کارت psn یه سری سایت معتبر واست میاره که کد کارت رو به صورت دیجیتالی میدن
میشه لینکش رو بدی من چیزی ندیدم !
اگر برای خرید کارت سونی می خوای به سایت سونی آمریکا برو بعد بزن خرید کارت psn یه سری سایت معتبر واست میاره که کد کارت رو به صورت دیجیتالی میدن
یک سوال:
اگر بازی ریجن 2 باشه و من اکانت پرمیوم بتل3 رو از استور US بخرم،می تونم با اکانت EU تقسیم کنم و بعد ازش استفاده کنم؟
بازی ریجن 2 اکانت ریجن 1 ... نه اون مپا و پلاکا هم ریجن ربط دارن ، نمی شه.نقشه ها و امکانات بازی هم همین طوره؟
نه ... امکان پذیر نیست .
اکانت آمریکا،چون واحد پولیش دلاره،به صرفه ترین اکانت برای خرید محتویات به حساب میاد.البته برای خرید DLC ها اکانت و ریجن باید یکی باشه.سلام دوستان. من اکانتم برا UAE هست.
ریجن کنسول و بازی ها هم 2 هستند. همین امارات خوبه یا یه اکانت انگلیس یا آمریکا بسازم؟؟
سوال ديگه اين كه باازي كردن با اكانت امريكا يا اروپا رو پينگ تاثير داره؟
بعد ريجن كنسول ٢ باشه و تمام بازيا و اكانت ريجن ١ باشه مشكلي به وجود مياد؟؟نقشه ها و امکانات بازی هم همین طوره؟
---------- نوشته در 10:48 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:45 AM ارسال شده بود ----------
اکانت آمریکا،چون واحد پولیش دلاره،به صرفه ترین اکانت برای خرید محتویات به حساب میاد.البته برای خرید DLC ها اکانت و ریجن باید یکی باشه.
سرعت بازی آنلاین،به سرور بازی بستگی داره.اکثر بازی های معروف چون سرور جهانی دارند،فرقی به حال پینگ نمی کنه که اکانت مال کجا باشه.
برای آنلاین بازی کردن،ریجن 1 و 2 در اکثر بازیای معروف معمولاً مشکلی بوجود نمیاره اما بازی هایی هم هستند که کدشون،مختص ریجنش است و بهتره اکانت و بازی،هم ریجن باشند.بعد ريجن كنسول ٢ باشه و تمام بازيا و اكانت ريجن ١ باشه مشكلي به وجود مياد؟؟
ممنون از جوابت. اما منظورم ريجن خود كنسوله؟؟ ريجن كنسول تو انلاين بازي كردن يا خريد dlc تاثير داره يا نه؟؟برای آنلاین بازی کردن،ریجن 1 و 2 در اکثر بازیای معروف معمولاً مشکلی بوجود نمیاره اما بازی هایی هم هستند که کدشون،مختص ریجنش است و بهتره اکانت و بازی،هم ریجن باشند.
ولی برای دانلود محتوای اضافه شونده،حتماً باید ریجن بازی و اکانت یکی باشه.
ممنون از جوابت. اما منظورم ريجن خود كنسوله؟؟ ريجن كنسول تو انلاين بازي كردن يا خريد dlc تاثير داره يا نه؟؟
ممنون از جوابت. اما منظورم ريجن خود كنسوله؟؟ ريجن كنسول تو انلاين بازي كردن يا خريد dlc تاثير داره يا نه؟؟
192.2 مگ است. فکر کنم برای US هم امشب بیاد.آقا یه 4.21 واسه پال اومده ولی واسه US هنوز نیومده . قضیه چیه ؟ چند مگابایته اونی که واسه Eu هست ؟