سلام ... می خواستم بدونم چطور میشه تو ایران از store خریداری کرد ... من می خوام tetris و pacman رو بخرم ولی انگار باید حساب خارجی داشته باشی... لطفا یکی کامل راهنماییم کنه چون خیلی دوست دارم این بازی ها رو داشته باشم ... اگه راه دیگه ای هم هست که این بازی ها رو بتونم گیر بیارم خواهشا بگین چون سیدیاش از هر جا پرسیدم نداشتن و گیر نیووردم... پیشاپیش ممنون
دوستان ورژن 4.20 اومده؟خیلی وقته به پی اس وصل نشدم
بابا شما اینو میگی من سرعتم دو مگ هست اصلا نمیتوانم برم کیل زون 2 توی روم های شلوغ بازی کنم اگر بیشتر از 4 نفر شدیم تایم اوت میده دارم دیوانه یمشم خدا لعنتشون کنه که پاشو روی سیم ور نمیدارهدوستان چند وقتیه نمیتونم با وایرلس وصل بشم به پی اس ان......بعد از اسکن کردن مودم
این مییاد
your ip timed outواینا..اصلا نمیتونم وصل بشم با وایرلس بعد از 6ماه خواستیم بریم psnآآآآآآآآآآ)x
منظورم اینه که تو اصلا نیتونم کانکشن و اینا بسازم کانکت بشم..بابا شما اینو میگی من سرعتم دو مگ هست اصلا نمیتوانم برم کیل زون 2 توی روم های شلوغ بازی کنم اگر بیشتر از 4 نفر شدیم تایم اوت میده دارم دیوانه یمشم خدا لعنتشون کنه که پاشو روی سیم ور نمیداره
مشکل باید از ISP باشهدوستان چند وقتیه نمیتونم با وایرلس وصل بشم به پی اس ان......بعد از اسکن کردن مودم
این مییاد
your ip timed outواینا..اصلا نمیتونم وصل بشم با وایرلس بعد از 6ماه خواستیم بریم psnآآآآآآآآآآ)x