(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من یک سوال دارم:
من الان میخوام بازی دانلود کنم یه بازی با حجم 1025 رو تو دو ساعت دانلود میکنه ولی وقتی میخوام ابدیت کنم خیلی طول میکشه یعنی یه ابدیت 655 حدود سه چار ساعت طول میکشه!
کسی این مشکل رو داره؟ چون قبلا اینجوری نبود جدیدا اینجوری شده

من یک سوال دارم:
من الان میخوام بازی دانلود کنم یه بازی با حجم 1025 رو تو دو ساعت دانلود میکنه ولی وقتی میخوام ابدیت کنم خیلی طول میکشه یعنی یه ابدیت 655 حدود سه چار ساعت طول میکشه!
کسی این مشکل رو داره؟ چون قبلا اینجوری نبود جدیدا اینجوری شده
[h=3]آموزش دانلود بازیها،دموها و پچها از طریق PC[/h]
این مشکلت رو حل میکنه !

دوستان من خودم اکانت ریجن 1 دارم ....رفیقم ریجن 2 داره وضعشم توپه همیشه 200 دلار 200 دلار پا حسابش پوله همه چی هم میخره :دی... الان من چطوری میتونم از گیم هایی که اون خریده استفاده کنم ؟

دوستان من خودم اکانت ریجن 1 دارم ....رفیقم ریجن 2 داره وضعشم توپه همیشه 200 دلار 200 دلار پا حسابش پوله همه چی هم میخره :دی... الان من چطوری میتونم از گیم هایی که اون خریده استفاده کنم ؟

Mail و Password ای زو که برای ثبت نام داده بگیر و بعدش اکانتش رو از طریق کنسوله خودت دانلود کن...
بعد از اینکه وارد اکانتش شدی برو تو قسمت Account management و سپس Trasication management اونجا لیست چیزایی که تا الان گرفته رو نوشته بعدش تو هم میتونی اونا رو دانلود کنی.:-b

آقا ما وقتی بازی رو توی دستگاه میزاریم و اجراش میکنیم هیچ مشکلی نیست! اما وقتی ما یوزرمون به PSN وصل باشه و وارد بازی میشیم بازی هنگ میکنه! چرا؟؟؟؟؟؟

چیکار باید کرد؟

چند بار هم آپدیت رو پاک کردم دوباره نصب کردم! باز هم جواب نگرفتم! برای شما هم اینجوریه؟

وقتی هنگ میکنه فقط میشه دستگاه رو خاموش کرد!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or