(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
هـــــی بهداد :d

0wl0hj961eipajwn9l9.jpg

البته اكثر مواقع با اون ريفرش ، ريفرش نميشه ! من خودم اون اديت كه پايين عكس هست رو ميزنم بعدش دكمه ي آپديت رو !

• Like
Reactions: Farh@d
من گيج شدم!!!بالاخره اكانته انگليس بسازم يا امارات؟؟؟آخه ميگن امارات با بازي ريجن 2 مشكل داره!!!
اگه ممكنه زودتر جواب بدين؟؟؟
یه اکانت آمریکا بساز و یه اکانت اروپا UK .
اکانت امارات هم میتونی بسازی! هر کدوم از اکانتها رو فقط باید توی یه پروفایل وارد کنی.

تنظیماتت رو بگو !( DNSدستی یا اتو ، IPدستی یا اتو؟!)
همه چی روی auto هستش...
توی فروم playstation نوشته بود که UPnP رو توی مودم فعال کن و firewall رو خاموش کن که این کارا رو کردم و یکمی الان بیشتر میتونم بمونم (حدود 30 min :d) و بعدش دوباره...

همه چی روی auto هستش...
توی فروم playstation نوشته بود که UPnP رو توی مودم فعال کن و firewall رو خاموش کن که این کارا رو کردم و یکمی الان بیشتر میتونم بمونم (حدود 30 min :d) و بعدش دوباره...
نمیدونم والا دیگه مشکل از چیه ! :دی
سلام .
اگر ps3 ـمون جیلبریک شده باشه ، میشه اگه بازی اورجینال داشته باشیم آنلاین بازی کنیم ؟

نه ، به محض اینکه آنلاین بشی ، بن ! :دی البته برای آنلاین بازی کردن باید آخرین ورژن رو بریزی که آخرین ورژن باعث میشه که کپی‌خوریت بپره !!!

همه چی روی auto هستش...

یه نگاه توو تنظیمات ps3 network بنداز که پرو *سی و upnp خاموش باشه حتما

آقا من پسورد جدیدمو بعد ار اینکه psn درست شد رو یادم رفته !!! الان هرچی تو سایت ps میزنم forget password میزنه این سرویس خرابه!!!
از توی خود ps3 هم ماه تولد میخواد که من یادم نمیاد :دی !!!!!!!!!!!

• Like
Reactions: Ἁlireza
سلام بچه ها چجوری میشه وایمکس ایرانسلو بین لپ تاپ و PS3 به اشتراک گذاشت(مودم وایمکس USB هست)؟.خیلی ip وdns امتحان کردم ولی نشد.در ضمن ویندوز لپتاپ 7 هستش...لطفا راهنمائی کنید

آقا من به دلیل یه سری مسائل می خوام ریجن اکانت رو تغییر بدم .
اینجا گفته بودید نمی شه .
حالا می خوام ببینم این کار رو می تونم بکنم ؟
با یه یوزر دیگه یه اکانت با ریجن 1 بسازم ( فعلی ریجن 2 ه )
بعد توی یوزر خودم ریستور کنم اطلاعات رو .
بعد با اون اکانت ریجن 1 توی یوزر خودم ساین این شم .
بعد یوزری که باهاش اکانت رو ساخته بودم پاک کنم .
در این حالت تروفی ها از روی یوزر خودم سینک می شن دیگه ؟
یعنی اکانت می شه ماله یوزر خودم ؟
ممنون می شم جواب بدید .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or