Street Address: 7614 16th Ave. 2nd Fl
City: Brooklyn
Province/State: New York
Zip: 11214-1008
Telephone: 1- 518-632-6888
اگر در PSN عضو باشی میتونی به PSstore هم دسترسی داشته باشی. برای ثبت نام در PSN هم واللا چیزه خاصی نداره ! چجوری تو یاهو ثبت نام کردی ؟ همونطوره ولی فقط باید دقت کنی که ایالتت با زیپ کدت درست باشه ... مثلاً برای کالیفرنیا این زیپ کد رو بزن:90274 بقیه چیزاشم مشخص هست. ( اسم و پسورد و ایمیل و ... )من برا بار اول کانکت شدم ، برای اینکه وارد PS Store میشه میگه وارد سیستم اپدیت شو و آپدیت کن . حالا این اپدیته چقدره ؟؟ چند مگ هست ؟؟؟ فریمور دستگاه من 2.53 هست .
برا استفاده از PS Store باید اول ثبت نام کرد ؟؟
( من نمیتونم کل صفحات تاپیک رو بخونم اگه تو صفجه ای اموزش داده شده ثبت نام کردن در PS Network بیزحمت لینکش رو قرار بدید )
من هم با همین مشکل مواجه شدم یعنی واسه من بعد از آپدیت وقتی رو گزینهمن برا بار اول کانکت شدم ، برای اینکه وارد PS Store میشه میگه وارد سیستم اپدیت شو و آپدیت کن . حالا این اپدیته چقدره ؟؟ چند مگ هست ؟؟؟ فریمور دستگاه من 2.53 هست .
برا استفاده از PS Store باید اول ثبت نام کرد ؟؟
( من نمیتونم کل صفحات تاپیک رو بخونم اگه تو صفجه ای اموزش داده شده ثبت نام کردن در PS Network بیزحمت لینکش رو قرار بدید )
خیر..شما میتونید با هر visa card &master card که از هر بانکی صادر شده باشه استفاده کنیدبرای خرید حتما باید کردیت حتما ماله همون psn store باشه؟
خوب من به صورت آنلاین یه اپدیت انجام دادم برای ثبت نام PSN . فقط به این موارد برای ثبت نام احتیاج دارم که نمیدونم چی بنویسم ؟؟؟ Post code و State و City , Address با توجه به اینکه کشور رو امریکا انتخاب کردم .
داخل Street Address 1 :
185th and Pinehurst Avenue
داخل Street Address 2 :
T-41 Hudson Heights
داخل City :
New York
داخل State/Province :
New York
داخلPostal Code :
10033
سلام
من از این استفاده کردم کار کرد