(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Street Address: 7614 16th Ave. 2nd Fl
City: Brooklyn
Province/State: New York
Zip: 11214-1008
Telephone: 1- 518-632-6888

سلام
من هر چه این آدررس رو میزنم میگه اشتباهه؟ آمریکا انتخاب کردم چرا گیر داده؟!:((

......................................................

حل شد با ادرسی که چند صفحه قبلش دوستان داده بودند:love:

آخرین ویرایش:
دپرس شدم :((
اولین بازی آنلاین عمرم و با یه کره ای بازی کردم ( پرو 2009) 9 تا زد بهم
با اینترنت من نمیشد اصلا یهو توپ غیب میشد تو پاش بود :( اصلا معمولی هم نمیتونستم راه برم چه برسه دریبل زدن :mad:
:((:((

من برا بار اول کانکت شدم ، برای اینکه وارد PS Store میشه میگه وارد سیستم اپدیت شو و آپدیت کن . حالا این اپدیته چقدره ؟؟ چند مگ هست ؟؟؟ فریمور دستگاه من 2.53 هست .
برا استفاده از PS Store باید اول ثبت نام کرد ؟؟
( من نمیتونم کل صفحات تاپیک رو بخونم اگه تو صفجه ای اموزش داده شده ثبت نام کردن در PS Network بیزحمت لینکش رو قرار بدید )

آخرین ویرایش:
من برا بار اول کانکت شدم ، برای اینکه وارد PS Store میشه میگه وارد سیستم اپدیت شو و آپدیت کن . حالا این اپدیته چقدره ؟؟ چند مگ هست ؟؟؟ فریمور دستگاه من 2.53 هست .
( من نمیتونم کل صفحات تاپیک رو بخونم اگه تو صفجه ای اموزش داده شده ثبت نام کردن در PS Network بیزحمت لینکش رو قرار بدید )
اگر در PSN عضو باشی میتونی به PSstore هم دسترسی داشته باشی. برای ثبت نام در PSN هم واللا چیزه خاصی نداره ! چجوری تو یاهو ثبت نام کردی ؟ همونطوره ولی فقط باید دقت کنی که ایالتت با زیپ کدت درست باشه ... مثلاً برای کالیفرنیا این زیپ کد رو بزن:90274 بقیه چیزاشم مشخص هست. ( اسم و پسورد و ایمیل و ... )

من هم با همین مشکل مواجه شدم یعنی واسه من بعد از آپدیت وقتی رو گزینه
sign up for PLAYSTATION®Network میزنم بعد از اینکه مراحل رو طی میکنم یه ایمیل و پسور که از من میخواد تا به حال 10 .20 تا ایمیل ساختم تو سایت های مختلف ولی بازم ردش نمیکنه صد بار به گفته دوستان گرامی پسوردم رو عوض کردم باز هم جواب نداد .:((
حالاسوالم از دوستان اینه که:
1:تاریخ ساخت کنسول رو از کجا باید فهمید؟:confused:
2:من الان 3 بار ps3 رو هم هادش رو full format کردم هم سیتینگش رو full format کردم ولی چرا این آپدیت که کردم پاک نمیشه ؟؟
هیچ راحی برای پاک کردن این آپدیت جدید نیست؟؟
واقعا معذرت میخوام دوستان خدایی الان 3 هفته میشه گرفتم ps3 رو از اون روز اول تا الان همینجوری دارم باهاش ور میرم که sign up شم ولی نیتونم :((

خوب من به صورت آنلاین یه اپدیت انجام دادم برای ثبت نام PSN . فقط به این موارد برای ثبت نام احتیاج دارم که نمیدونم چی بنویسم ؟؟؟ Post code و State و City , Address با توجه به اینکه کشور رو امریکا انتخاب کردم .

خوب من به صورت آنلاین یه اپدیت انجام دادم برای ثبت نام PSN . فقط به این موارد برای ثبت نام احتیاج دارم که نمیدونم چی بنویسم ؟؟؟ Post code و State و City , Address با توجه به اینکه کشور رو امریکا انتخاب کردم .

سلام
من از این استفاده کردم کار کرد ;)

داخل Street Address 1 :
185th and Pinehurst Avenue

داخل Street Address 2 :
T-41 Hudson Heights

داخل City :
New York

داخل State/Province :
New York

داخلPostal Code :
10033

سلام
من از این استفاده کردم کار کرد ;)

ممنون ، فقط چند نفر از یه ادرس استفاده کنند مشکلی پیش نمیاد ؟؟؟
یه وقت بن نشیم !!! :biggrin1::biggrin1:

یه سوال دیگه من ریجن دستگاهم J هست ، موقع ثبت نام کشور امریکا رو انتخاب کنم ، مشکلی که پیش نمیاد ؟؟ :confused::confused::confused:

آخرین ویرایش:
نه بن ميشي نه مشكلي پيش مياد
بازم سلام
جند تا سوال بی جواب دیگه؟
1:چجوری یه online user رو میشه از یه کنسول دیگه به یه کنسولی که اصلا نمیتونه signup شه(من بدبخت:(:(() وصل کرد؟؟
این آپدیت جدید هیچ راهی نداره که پاکش کنم و دوباره دانلودش کنم؟؟؟

کسی میتونه برا من تو pc یه user id درست کنه ؟؟؟؟ من که هر چی سعی کردم نتونستم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or