(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان بازی یی هست که بشه دانلودش کرد و بشه انلاین بازی کرد...FREE باشه یعنی..

مرسی
اره دوست عزیز بازی های دمو هستن داخل psn که شما میتونید به صورت رایگان دانلود کنید و قابلیت بازی انلاین هم دارن مثل GRID و Civilization و Lost planet و warhawk و ... !

کمک دز مورد sing up در PSN

سلام دوستان
یه سوال در مورد singup در playstation network من میرم رو گزینه singup playstation network برای ساختن id online بعد یه 2 صفحه که next میزنم میگه کشور و تاریخ تولد خود رو وارد کنین بعد که وارد میکنم .میره تو صفحه ای که آدرس ایمیل رو میخواد من آدرس hotmail جدید که ساختم رو وارد میکنم با پسوردش بعد از اینکه همه رو یعنی آدرس ایمیل و پسورد رو مینویسم و روی next میزنم یه صفحه باز میشه و توش نوشته
"" the sing-in ID email adress or password is incorret ""
معنیش هم فک کنم میشه (در حال وارد شدن به آدرس ایمیل با پسورد میباشد). حالا یک ساعت اینجا گیر کرده و ردش نمیکنه قفل هم نکرده و تکمه ها هم همه کار میکنن
چرا اینجوری میشه؟؟
آیا راه دیگه ای برای SINGUP شدن هست؟؟؟
باید چی کار کنم ؟
الان حدود 4 روزه PS3 رو گرفتم اینجوری میشه آپدیت فریمور هم کردم
لطفا کمک کنید :( :((

ه سوال در مورد singup در playstation network من میرم رو گزینه singup playstation network برای ساختن id online بعد یه 2 صفحه که next میزنم میگه کشور و تاریخ تولد خود رو وارد کنین بعد که وارد میکنم
دوست عزیز در این قسمت تاریخ تولد شمارو میخاد نه تاریخ تولید کنسول ;)

میره تو صفحه ای که آدرس ایمیل رو میخواد من آدرس hotmail جدید که ساختم رو وارد میکنم با پسوردش بعد از اینکه همه رو یعنی آدرس ایمیل و پسورد رو مینویسم و روی next میزنم یه صفحه باز میشه و توش نوشته
"" the sing-in ID email adress or password is incorret ""
معنیش هم فک کنم میشه (در حال وارد شدن به آدرس ایمیل با پسورد میباشد). حالا یک ساعت اینجا گیر کرده و ردش نمیکنه قفل هم نکرده و تکمه ها هم همه کار میکنن
چرا اینجوری میشه؟؟
آیا راه دیگه ای برای SINGUP شدن هست؟؟؟
باید چی کار کنم ؟
الان حدود 4 روزه PS3 رو گرفتم اینجوری میشه آپدیت فریمور هم کردم
لطفا کمک کنید
دوست عزیز ایمیل و پسوردی که وارد میکنید معتبر نیست یعنی اینکه یا قبلا با این ایمیل داخل psn اکانت ساختید یا اینکه همچین ایمیل وجود نداره ! و شما قسمت پسورد نباید پسورد ایمیل وارد کنید در این قسمت شما باید پسوردی که برای ورود به psn انتخاب میکنید وارد کنید که از حروف انگلیسی و عدد تشکیل شده باشه !

دوست عزیز در این قسمت تاریخ تولد شمارو میخاد نه تاریخ تولید کنسول ;)

دوست عزیز ایمیل و پسوردی که وارد میکنید معتبر نیست یعنی اینکه یا قبلا با این ایمیل داخل psn اکانت ساختید یا اینکه همچین ایمیل وجود نداره ! و شما قسمت پسورد نباید پسورد ایمیل وارد کنید در این قسمت شما باید پسوردی که برای ورود به psn انتخاب میکنید وارد کنید که از حروف انگلیسی و عدد تشکیل شده باشه !

ببخشید صوتی دادم :blushing:

یک دنیا ممنون عزیز :love:

تازه کاریم دیگه :-"

سلام.مرسی عزیز..میشه چند تا دیگه هم بگی؟
Battle Field Bad company .. Time shift دیگه بازیه دمویی که انلاین داشته باشه به ذهنم نمیرسه !!

تمام بازيهاي كه تاحالا اومده
دوست عزیز تمام بازی هایی که تا الان اومده قابلیت بازی انلاین ندارن ! مثل uncharted ! همینطور بازی های دمو .. تعداد محدودی از بازی های دمو هست که قابلیت انلاین دارن و خیلی از این بازی ها در حالت دمو اصلا قابلیت بازی انلاین ندارن !

حتما این سوال تکراریه ولی خوب خوندن این همه صفحه هم آسون نیست
کابل شبکه رو از پست مودم ای دی اس ال وصل میکنم پشت دستگاه . آیا کار دیگه ای هم باید بکنم ؟ از داخل پی سی مثلا؟
چون وقتی میریم رو گزینه ساین آپ پی اس نتورک میگه برو تو تنظیمات شبکه میرم تو تنظیمات شبکه و قسمت تست کانکشن فیلد میده بعد چند ثانیه
ممنون میشم راهنمایی کنید

کابل شبکه رو از پست مودم ای دی اس ال وصل میکنم پشت دستگاه . آیا کار دیگه ای هم باید بکنم ؟ از داخل پی سی مثلا؟
شما به نظرت اين فرايند ربطی به pc پيدا ميکنه؟!:biggrin1:
چون وقتی میریم رو گزینه ساین آپ پی اس نتورک میگه برو تو تنظیمات شبکه میرم تو تنظیمات شبکه و قسمت تست کانکشن فیلد میده بعد چند ثانیه
تو کدوم قسمت failed ميده؟

اون مشكل بر ميگرده به isp تون اينقد ساين كن بلخره ميشه

اون مشكل بر ميگرده به isp تون اينقد ساين كن بلخره ميشه

او یعنی اینقدر داغون هستش ؟:cheesygri
آقا جون هرکی دوس داری بازم بیا به اینجا سر بزن :love::love:من الان دوباره تلاش میکنمببینم نتیجه چی میشه:blushing:

اروری موقع کلیک رو ps3 network
a conction to the network not be established go to setting -network setting and check your setting

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or