taker-sos
کاربر سایت
تا اونجایی که من میدونم هیچ وقت این عنوان برای ps3 عرضه نشد چه رو دیسک چه تو psnسلام
ببخشید این سوال این جا میپرسم ولی ایا بازی bully که توسط راکستار ساخته شده برای ps3 آومده؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه اومده قیمتش میگین ؟؟؟؟؟؟؟؟
تا اونجایی که من میدونم هیچ وقت این عنوان برای ps3 عرضه نشد چه رو دیسک چه تو psnسلام
ببخشید این سوال این جا میپرسم ولی ایا بازی bully که توسط راکستار ساخته شده برای ps3 آومده؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه اومده قیمتش میگین ؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا وحيد اومده تو استور امريكا حدود ٢٠ روز پيش...تا اونجایی که من میدونم هیچ وقت این عنوان برای ps3 عرضه نشد چه رو دیسک چه تو psn
پس جدیدا اماده چون قبلا که نبود .چرا وحيد اومده تو استور امريكا حدود ٢٠ روز پيش...
قيمتشم ٩.٩٩$ هست...
استور اروپا و اماراتو اينارو نميدونم اومده باشه يا نه
ریجن 3 قیمت 170 الی 180بچه ها فيفا 13 چنده؟
با این وضعیت دلار بالای 180 خواهد بودسلام ببخشید بازی :
NI NO KUNI
بیاد !
روز اول چقدر در میاد ؟
اکبندش بینه 130 الی 140 کار کرده هم بینه 95 الی 110.همه جا هم دارن این بازی را راحت پیدا میشهانجارتد 3 جی تی ای کمبلت ادیشن جند معامله میشه؟
کجا دیدیین هم بگین !
به تریب قیمتهای به این گونه هستن البته 90 درصد بازیهای که میخوای کمیاب هستن و توافقی بین فروشنده و خریدارقیمت این بازی ها اکبند وکار کرده تمیز با کد چنده (بازی هایی هم که DLC هاش توش هست رو هم بگین چون نمیدونم کدوما دارن)
final fantasy xiii ریجن 2
final fantasy xiii-2 ریجن 2
naruto shippuden:ultimate ninja storm ریجن 2
naruto shippuden:ultimate ninja storm 2 ریجن 2
naruto shippuden:ultimate ninja storm generation ریجن 2
journey ریجن 2
heavy rain ریجن 2
saint seiya:sanctuary battle ریجن 2
one piece: pirate warriors ریجن 2
ببخشید که یکم زیاد شد بازم میخوام بدونم ولی اینا فعلا کافین:d
هیچکدام از بازیهای که میخوای dlc دارشان نیامده و اگر هم امده مطمئن هستم تو ایران پخش نشده استخیلی ممنون
هر ماه یکیشو بگیرم فک کنم حله تا ps4 میاد تموم میکنم همشو
اونایی که DLC هاشون توش هست فقط موند مثلا میدونم final fantasy xiii-2 DLC داره اکبندش که همراش DLC ّ هم توش هست چنده؟
نمیدونم دیگه کدوما DLC دارن شایدم هیچکدوم به جز xiii-2 دی ال سی ندارن هر کدوم داره رو با قیمتش بگید
به ترتیبسلام.. اینا چندن؟
COD : MW3
Red Dead RD
GT5
Mortal Kombat
Borderland 1 & 2
1.ااکبندش بینه 175 الی 190 کار کرده 110 الی 130سلام بچه قیمت بازی های زیر چند هم اکبند ودست دوم
1-RE6
2-DRIVER SANFRANCICCO
3-AC3