(PS3) قیمت به روز بازی های اورجینال

ps3 مدل های خاصی داره؟ اگه داره کدومش بهتره؟
و قیمتش الان چقدره؟

میبینم که خیلی زود دست به کار شدی:))
http://forum.bazicenter.com/thread24798/

---------- نوشته در 02:27 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:26 AM ارسال شده بود ----------

باز من نبودم ترکیده تاپیک :دی

آقایون محترم فعلا هیچ چیزی نخرید ! ( منظور آکبند و قیمت بالاست )

این بازی مازی ها رو میشه تحمل کرد
فردا The Last of us بیاد چه گلی باید به این کله هامون بگیریم؟!:|

باز من نبودم ترکیده تاپیک :دی آقایون محترم فعلا هیچ چیزی نخرید ! ( منظور آکبند و قیمت بالاست )
واقعا" خسته نباشي :d:|

الان با اين راهكارت ما ميتونيم معضل كمبود غذاي جهان و سلاح هاي كشتار جمعي رو هم حل كنيم :d:|

خوب مرد مومن يه سري بازي هارو ميشه دست دو گرفت ديگه يه سري رو بايد اك گرفت ديگه :| فعلا" با اين اوضاع به نظرم ديگه بازي خريدن و كنسول نسل بعد گرفتن براي ماها يه جورهايي خيلي سخت و رويايي ميشه مگر از اون مدل ادم هايي كه كار ندارن بازي چيه فقط قيمتش بايد بالا باشه رو ميبينن ! اونهايي كه به 4-5 ميليون ميگن پول خورد :|

و با اين اوضاع دلار امكان نداره پايين تر بياد !
يعني محال و غيرممكن ه

نه اون فوقش 20 - 15 می ارزه !
ممد من خودم یک reistance 1 رو میخواستم بدم25 تومن 4 نفر خواستنش
مرد مومن کجا 15 تومن !!!!

---------- نوشته در 09:39 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:38 PM ارسال شده بود ----------

سلام
من همین الان توبازارم resistance1رو30میده البته چونه میتونم باش بزنم به نظرتون خوبه؟
اگه ریجن 1 عالی
ریجن 2 25 میارزه

سلام عزیزان و دلبندان من ...

در نظر دارم دو-سه تا از بازیهای سری Guitar Hero رو سفارش بدهم برایم آکبند بیاورند. البته من بعد از GH III , Aerosmith از این سری هیچی بازی نکردم.
سوالم اینه که کدوم هاشون بهتر هستند ؟ شنیدم متالیکا خیلی عالیه. به ترتیب اولویت برام بنویسیدشون.

بعداً برای بازی کردن Rockband ها و DJ Hero هم درام و گیتار لازم دارم بخرم یا نیازی نیست و با دسته هم میشه رفتشون ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or