(PS3) قیمت به روز بازی های اورجینال

باووو نخرید بازی پلم رو خودش میاد پایین کم کم:دی...یه جورایی اعتصاب محسوب میشه:دی..فروشنده یه دارکسایدرز نمییاره که....عمده مییاره کلی هم سود داره براش...یکیشو وقتی میده 130 تومن میدونی یعنی چقدر ســــــــــــــــــــــــــــود:دی

بچه ها شرمنده سوالم رواینجامی پرسم اما واقعااحتیاج دارم که یکی راهنماییم کنه.من کنسولم هکه واقعا خسته شدم این قدر منتظرموندم واسه این ایبوت وازاین چیزهاچندوقته زده یه سرم کنسولم رواپدیت کنم وبازی ارجینال بازی کنم.وضع مالیم هم طوری که ماهی یه بازی میتونم بگیرم.میشه یکی ازشما استادهابگه من چکارکنم؟بازم شرمنده که سوالم رواینجاپرسیدم

بچه ها شرمنده سوالم رواینجامی پرسم اما واقعااحتیاج دارم که یکی راهنماییم کنه.من کنسولم هکه واقعا خسته شدم این قدر منتظرموندم واسه این ایبوت وازاین چیزهاچندوقته زده یه سرم کنسولم رواپدیت کنم وبازی ارجینال بازی کنم.وضع مالیم هم طوری که ماهی یه بازی میتونم بگیرم.میشه یکی ازشما استادهابگه من چکارکنم؟بازم شرمنده که سوالم رواینجاپرسیدم

اگر منظورتون قیمت اون بازیه،در پست بالایی توضیح دادم! اگر واقعاً می خوایدش،همین قیمت خوبه؛چون با این روند ممکنه گرون تر بشه.
در مورد بازی اورجینال،چندان سفارش نمی کنم چون قیمتا کمر شکنه و خودم مجبور شدم بازیامو بفروشم و فقط 6 تاشو نگه داشتم.
اما بازم منظورتون رو درست نفهمیدم!:d

اگر منظورتون قیمت اون بازیه،در پست بالایی توضیح دادم! اگر واقعاً می خوایدش،همین قیمت خوبه؛چون با این روند ممکنه گرون تر بشه.
در مورد بازی اورجینال،چندان سفارش نمی کنم چون قیمتا کمر شکنه و خودم مجبور شدم بازیامو بفروشم و فقط 6 تاشو نگه داشتم.
اما بازم منظورتون رو درست نفهمیدم!:d

منظورم اینه که می خوام مثل شماارجینال بازی هاروبگیرم وبازی کنم.
حالانظرتون چیه این کارروبکنم یانه؟

منظورم اینه که می خوام مثل شماارجینال بازی هاروبگیرم وبازی کنم.
حالانظرتون چیه این کارروبکنم یانه؟

اگر از نظر اعتبار مالی،توانایی پرداخت ماهیانه 140(با توجه به رشد قیمتا) رو دارید،نه تنها مشکلی نیست،بلکه خیلیم عالیه.
حُسن این طوری خریدن اینه که واقعاً دنبال چیزی میرید که دوستش دارید و کلاً چیز هایی مثله داستان،موسقی و..،معنا پیدا می کنه چون هزینه واقعی رو پرداختید و قدر مالتون رو می دونید.نه تنها در ایران با قیمت ناعادلانه،حتی در خارج هم با پرداخت60 دلار، این چیزا وجود داره.
البته من دلایل زیادی برای این خرج سنگین دارم.مثلاً کنترل ساعات بازی کردن و بیشتر درس خوندن،بازیسازی و ارتباط با یکسری بازیساز ها(جون کد رجیستری بازی رو چک می کنند) و ارزش قائل بودن برای بازی کردن و زحمات سازنده ها.البته بعضی بازی ها رو ممکنه فقط برای آنلاین شون بخرم و یا یکسری بازیا،از پیش از عرضه در سبد خریدم قرار دارن!
از پروفایل psn ام میشه سبک های مورد علاقم رو حدس زد و کلاً رو انتخاب های پرهزینه،وسواس زیادی دارم
این لیست ثابت خرید های آینده ام هست:
dishonored-AC3-MOH:WARFIGHTER-NFS:MOSTWANTED-BLACK OPS2-metro last light-GTA V-THE LAST OF US

دقیقامن هم باشماموافقم وبه شرکت سازنده بازی هااحترام میگذارم فکرش روبکنیداگرماایرانی هاهمه بازی هاروارجینال بازی میکردیم الان چقدرصنعت بازی سازی کشوررشد میکرد وماشاهد این بازی های ضعیف داخلی نبودیم.
من خودمم درروز بیشتر از1ساعت بازی نمیکنم یعنی وقت نمیکنم.بااین حرف هایی که شمازدید من واقعابه شما افتخارمیکنم وبرای پیشرفت کارشماهم که شده حتما ارجینال بازی میکنم وبه دوستان خودمم میگم همین کاروبکنند.
بهت پیشنهاد میکنمfar cry3روهم حتما به سبد خریدت اضافه کنی.
درآخرهم ازت ممنونم. به خاطرهمه راهنمایی های خوبی که بهم کردی .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or