PS3 داران کرد زبان

• Thread starter Thread starter Mini3oy
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    ps3
قدیم داشتیم دیگه سن و سالمون از کنسول گذشت! :دی
الان روی PC چندتا بازی محدود رو آنلاین میزنم فقط. از آشنایی همه خوشحالم.
:)
خوبه خودت می دونی کنسول سن و سال نمیشناسه!!باعث افتخار کرد های این فرومی
پ.ن:آنلاین بازی میکنی که حالت با پینگ سر جاش بیاد!؟!؟؟

خوبه خودت می دونی کنسول سن و سال نمیشناسه!!باعث افتخار کرد های این فرومی
پ.ن:آنلاین بازی میکنی که حالت با پینگ سر جاش بیاد!؟!؟؟
مزاح بود!
راستش پینگم در حد خوبیه! روی اعصاب راه نمیره! :دی

من خودم افتخارم اینه که کُرد هستم. :x>:d<

به به تاپیک داره جون میگیره:d
خوش اومدی داش مسعود....
چاکرم داش ممد! :d

خب دوستان به قول ممد میبینم که تاپیک جون گرفته باعث افتخاره که در خدمت همه عزیزان هستم من امروز نبودم اومدن بگم که اگه واقعا هوی رین یا همه بازی های انحصاری گرافیک نداشتن میرفتید سراغ ps3 ؟ خب همه اونایی هم که رفتن سراغ انحصاری ها واسه گرافیکش بوده و این گرافیک خوب و عالی رو هم از ps3 میشه گرفت بنابر این نتیجه میگیریم که اگه ps3 گرافیک نداشت با همون آتاری دستی سر میکردیم دیگه :d . اینطوری نیست ؟ دوستان جدید و تازه وارد هم خوش اودن خیلی خوشحال شدم .

پس با این تفاسیر میشه یاد گرفت ؟

من لحجه اصفهانی دارم ! خوشبختانه یا متاسفانه..

البته اونقدری نیست رو بعضی کلمات محدود .

یکی از بستگان کنسرت گوگوش رفته بود تو اربیل چند سال پیش میگفت جای خیلی خوبی بوده و اصلا باورش نمی شده اینقدر خوب باشه اونجا

نکته مثبت این هستش که میتونیم نا محدود بمونیم اونجا...ویزا در کار نیست اما این طور که دولت ایران با کرد ها بد شده فک کنم ویزا بذارن براش

برای کسب و کار میدونید چطوره اونجا‌‌؟ من اینجا کنسول و لوازم می فروشم

پس با این تفاسیر میشه یاد گرفت ؟

من لحجه اصفهانی دارم ! خوشبختانه یا متاسفانه..

البته اونقدری نیست رو بعضی کلمات محدود .

یکی از بستگان کنسرت گوگوش رفته بود تو اربیل چند سال پیش میگفت جای خیلی خوبی بوده و اصلا باورش نمی شده اینقدر خوب باشه اونجا

نکته مثبت این هستش که میتونیم نا محدود بمونیم اونجا...ویزا در کار نیست اما این طور که دولت ایران با کرد ها بد شده فک کنم ویزا بذارن براش

برای کسب و کار میدونید چطوره اونجا‌‌؟ من اینجا کنسول و لوازم می فروشم
مرتضی عزیز درسته دوستا میگن لحجه رو باید خیلی تمرین کنی ولی یکم که سعی کنی راحت یاد میگیری خب زبان بومی های آمازون که نیست :d کردیه دیگه راحت میشه یاد گرفت . از دولت ایران هم همه چیز بر میاد دیدی ویزا براش گذاشت در مورد کسب و کار هم باید بگم که تا حالا کجای دنیا دیدی کنسول و بازی فروش نداشته باشه . مگه تو روستا بخوای مغازه بزنی یا تو سومالی قحتی زده :d . هر جا میری فقط از این مملکت برو بیرون و خوش باش . ;)

ولی من به شما پیشنهاد میکنم عراق نری حتی مناطق کرد نشین! درسته که کردها خون گرمی هم داره ولی ابدا هیچ جا مثل کشور خودت نمیشه با تمام تفاسیر
البته اگر جای دیگه بخوای بری خب فرق میکنه اما عراق رو من پیشنهادم اینه که نری

بعضی کلمه ها هست من خودم که زبون مادری ـمه باید یکم دهن ـمو قبلش هماهنگ کنم تا بگم :دی

از نظر زبان شناسی اشتباهه چون از نظر دستوری و بِیس اصلی مثل زبون فارسی ـه و جزو دسته زبونای ایرانی هست(مثل اردو،بلوچی،لارستانی،قفقازی)
نه صدرا جان اون ماله قبلا بود ( قبلا گویش بود ولی جدیدا مستقل شده)
تمامی کلمه های کردی مستقل شد. یه کلمه مشترک پیدا نمیکنی.
ولی مثلا لری قفقازی و .. اینا خیلی از کلمه هاشون یکین
:d

ولی من به شما پیشنهاد میکنم عراق نری حتی مناطق کرد نشین! درسته که کردها خون گرمی هم داره ولی ابدا هیچ جا مثل کشور خودت نمیشه با تمام تفاسیر
البته اگر جای دیگه بخوای بری خب فرق میکنه اما عراق رو من پیشنهادم اینه که نری

میخوام اول یه سفر برم ببینم چطور هستش آیا میتونم جا بیفتم اگر مناسب بود میمونم.

سلام به همه سعید هستم از کرمانشاه اگه کسی حوصله داره به چند تا از سوالات من جوا بده بهم پیام خصوصی بده آخه تازه دیشب یه اسلیم خریدم مرسی راستی سیروان جان خیلی با حالی دمت گرم داداش اول صبح کلی شاد شدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or