PS3 داران کرد زبان

• Thread starter Thread starter Mini3oy
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    ps3
بچه ها من تازگی با kz3 مشکل پیدا کردم,این بازی رو تازه نصب کردم نسخه 3d و حجمش حدود 42 مگه,مرحله اول که تموم میشه هنگام پخش ویدیو گیر میکنه و همینجوری ساعتها میمونه,به نظرتون راهی هست این مشکل رو حل کنم؟
ممد ببین صد در صد بازیت مشکل داره یه سری حذفش کن دوباره نصبش کن . یعنی کلا از هاردت حذفش کن و از صفر دوباره انتقالش بده به هارد . اگه نشد صد در صد بازیت مشکل داره تو فکر یه بازی دیگه باش . ;)
راستی کورش تو هم بیا در مورد بازی هات بپرس دیگه :-/

نه مصطفی ؛بازی مشکل نداشت .میدونی چیکار کردم؟اون ویدیوی ناقص رو پیدا کردم و یکی دیگه رو با نام قبلی جایگزین کردم و مشکل بر طرف شد:d
راستی من تا حالا سری آنچارتد رو بازی نکردم,به نظرت بازی رو بگیرم(1و2)یا صبر کنم uncharted3 بیاد؟
البته اینجا گیم فروشی نیست و مجبورم دانلود کنم.:-s

نه مصطفی ؛بازی مشکل نداشت .میدونی چیکار کردم؟اون ویدیوی ناقص رو پیدا کردم و یکی دیگه رو با نام قبلی جایگزین کردم و مشکل بر طرف شد:d
راستی من تا حالا سری آنچارتد رو بازی نکردم,به نظرت بازی رو بگیرم(1و2)یا صبر کنم uncharted3 بیاد؟
البته اینجا گیم فروشی نیست و مجبورم دانلود کنم.:-s
حرف نداره هر دوشو بگیر . اینترنتی بگیر دانلودش اذیتت میکنه .

مصطفی جان
یه تعداد بازی انحصاری باحال معرفی میکنی؟+سایتی برای خرید اینترنتی:d
خودم gow3+kz3+heavy rain+gt5+MK دارم.
راستی خبری از کپی fifa12 نشده؟

ممد فیفا 12 که فعلا خبری نیست بازی هم اگه بخوای بخری بازی های زیر خوبن .
killzone 2
mgs
uncharted 1 , 2
heavenly sword
البته بازم هست ولی اینا حرف ندارن .
سایت های زیرم معتبرن و کیفیتشون عالیه
www.maniyasoft.in
www.zanjangames.com
www.gameshark.ir
دمت گرم
فقط قیمت اولی گرونتر از بقیه بید:d

به دوستان سلام
منم بچه کردستان (خود سنندج) به دنیا اومدم از 2سالگی هم اومدم تهران الانم 19 سالمه:d
چاکرم;)
خوش اومدی بهداد عزیز

---------- نوشته در 08:07 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:07 PM ارسال شده بود ----------

نگاه یک هفته نبودم چند نفر اومدن ایول
سعید چه خبر کجا بو دی . نبودی دلمون برات تنگ شده بود .

---------- نوشته در 08:09 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:07 PM ارسال شده بود ----------

دمت گرم
فقط قیمت اولی گرونتر از بقیه بید:d
آره دیگه ولی بازی ها حرف ندارن . اگه قیمت مناسب مبخوای زنجان گیمز بهتره اما اگه کیفیتش خیلی برات مهمه اون دو تای دیگه .

سلام به همه بچه های گل خودمون!!
آقا منم امید هستم از بوکان البته سکونتم بین تبریز و اردبیل نوسان داره
این مسعود چرا پیداش نیس؟!؟!؟!؟

من یه بار با تو هم معامله داشتم نه؟
داداش تا دم معامله هم با هم رفتیم پارسال داخل بازی رایانه ولی قسمت نشد داداش 000

---------- نوشته در 10:31 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:25 PM ارسال شده بود ----------

سعید چرا پیداش نیست !!!
داداش مصطفی والا با یکی از این بچه های تهرانی دعوام شد نتونستم بیام سایت شرمندتم داداش :"> دم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or