PS3 داران کرد زبان

• Thread starter Thread starter Mini3oy
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    ps3
داش ممد آخه اینا بازین واسه PS3؟؟راستی اگه کپی ن چرا قیمت اوریج دارن:دی؟؟ فعلا باید هزاری پول جم کنیم(در اون حد) واسه بتلفیلد و مادرن وار فیر
نمیدونم ؛ حتما" بازین که ملت فوج فوج میخرن دیگه:dاونا عدد ها هم مال زنجان گیمه (مایه اوریج نیست فعلا")جمع کن ...منم دارم واسه u3 جمع میکنم:d

ممد نگفتم بازی بدیه گفتم من حال نکردم باهاش اگه گرافیک برات مهمه که کلا ضرر کردی چون اصلا بازی نیست که انتظار گرافیک خوب ازش داشته باشی .

ما ایرانیا اول گرافیکو در نظر میگیریم بعد گیم پلی و در اخر داستان،درست برعکس خارجیا:d
خب من واسه گرافیک رفتم پی اس 3 گرفتم وگرنه مگه داستان سوپر ماریو ( قارچ خور ) یا سونیک تو میکرو و سگا بد بود ؟ خب گرافیک مهمه دیگه ممد :d حال کردی مقایسه رو ؟=))

نمیدونم ؛ حتما" بازین که ملت فوج فوج میخرن دیگه:dاونا عدد ها هم مال زنجان گیمه (مایه اوریج نیست فعلا")جمع کن ...منم دارم واسه u3 جمع میکنم:d
آخه گل پسر چن سال پیش اره کیلو کیلو می خریدن ولی الان چی؟؟؟وضع خیلی خرابه امسال نمیشه از هیچ کدوم از فرنچایز ها گذشت:((

---------- نوشته در 11:44 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:42 AM ارسال شده بود ----------

خب من واسه گرافیک رفتم پی اس 3 گرفتم وگرنه مگه داستان سوپر ماریو ( قارچ خور ) یا سونیک تو میکرو و سگا بد بود ؟ خب گرافیک مهمه دیگه ممد :d حال کردی مقایسه رو ؟=))
دیگه این از اون حرفا بودااااا واسه گرافیک رفتی PS3 گرفتی!؟؟!؟!

آخه گل پسر چن سال پیش اره کیلو کیلو می خریدن ولی الان چی؟؟؟وضع خیلی خرابه امسال نمیشه از هیچ کدوم از فرنچایز ها گذشت:((

---------- نوشته در 11:44 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:42 AM ارسال شده بود ----------

دیگه این از اون حرفا بودااااا واسه گرافیک رفتی PS3 گرفتی!؟؟!؟!
بابا منظورش بازیهای انحصاری ps3 بو که گرافیک بهتری دارن:dوقتی uncharted3 تصور میکنم اونم تو صحرای شنی عربستان،این شکلی میشم:-o

سلام من کرد نیستم ولی کرد هارو دوس دارم:d
منم با نظر مصطفی موافقم منم به خاطر گرافیک پی اس 3 خریدم...اصلا بزارین کلی تر بگم من به خاطر گرافیک رفتم سراغ کنسول

بابا منظورش بازیهای انحصاری ps3 بو که گرافیک بهتری دارن:dوقتی uncharted3 تصور میکنم اونم تو صحرای شنی عربستان،این شکلی میشم:-o
بگو گرافیک هنری اون میشه قبول کرد(حالا نه که قبول کردن منم خیلی مهمه :دی)
سلام من کرد نیستم ولی کرد هارو دوس دارم:d
منم با نظر مصطفی موافقم منم به خاطر گرافیک پی اس 3 خریدم...اصلا بزارین کلی تر بگم من به خاطر گرافیک رفتم سراغ کنسول
می بینم که کرد ها هم دارن طرفدار پیدا میکنن :دی

آقایون کردی راحته یاد گرفتنش ؟

میخوام برم کردستان عراق زندگی کنم
خیلی کار خوبی میکنی منم بعد از گرفتن لیسانس می رم اونجا.کردی آسونه یاد گرفتنش ولی اینکه لهجه نداشته باشی خیلی سخته مخصوصا واسه فارس و ترک

آقایون کردی راحته یاد گرفتنش ؟

میخوام برم کردستان عراق زندگی کنم

بعضی کلمه ها هست من خودم که زبون مادری ـمه باید یکم دهن ـمو قبلش هماهنگ کنم تا بگم :دی

(اینم بگم کردی شده زبان جدیدا )

از نظر زبان شناسی اشتباهه چون از نظر دستوری و بِیس اصلی مثل زبون فارسی ـه و جزو دسته زبونای ایرانی هست(مثل اردو،بلوچی،لارستانی،قفقازی)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or