PS3 داران مشهد

بچه ها کسی اینجا پایه خرید اشتراکی یا کرایه بازی نیست.من الان کلی پول خود کنسولو دادم دیگه پولم واسه بازی قد نمیده:laughing:
اگر کسی اهلش باشه ممنون میسشم خبر بده.
بازی فروشیم داشته باشین شاید بخرم الان.

سلام به دوستان عزیزم . به زودی M.b سیستم کرایه بازی های Ps3 رو راه اندازی می کنه ، شما عزیزان هم اگر پیشنهادی در رابطه با نحوه انجام و هزینه ی کرایه دارید همینجا مطرح کنید تا بتونیم با کمک شما روند مناسبی رو اتخاذ کنیم .
پیشاپیش ممنون از همفکری شما عزیزان .

هفته ای 5 تومن بیشتر نمیرزه.من ترجیح میدم بازی رو بخرم و با 10 تومن ضرر بفروشم(کار کرده بگیرم) تا اینکه برا یک هفته مثلا 20 تومن بدم:laughing:
میتونین کارت شناسایی بگیرین،کرایه بدین.

درخواست

با سلام.
من امیر هستم از مشهد.
من PS3 ندارم.از دوستان کسی جایی را می شناسد که بشه با کنسول های نسل جدید بازی کرد؟
منظورم یک چیزی شبیه کلوپ های قدیم است.
لطفا پیام خصوصی بدین.
با تشکر.

کسی از همشهریان عزیز ressistance 2 دست دوم به قیمت عادلانه برای فروش نداره؟
در مورد کرایه ی بازی هم پایه ام.خیلی فکر خوبیه. به نظرم چند تا از بروبچ مشهدی که بازیها رو داریم با mb همکاری کنیم و بازیهامون رو share کنیم.

من امروز رفتم سعدی.یک بنده خدایی بازیا رو برای کرایه میده هفته ای 10 تومن.اگر مشتریش بشی 7-8 تومنم میده.میصرفه به نظرتون؟:confused:

سلام به عزیزان مشهدی .
به زودی سیستم کرایه ی بازی در فروشگاه M.b راه اندازی خواهد شد .
می تونید با مراجعه به وبلاگ ما و بازدید از صفحه ی مربوط به ps3 اطلاعات کامل رو دریافت کنید .
یک نکته ی دیگه اینکه آیا عزیزان مشهدی از PSN استفاده می کنن ؟ اگر آره لطف کنن آیدیشون رو به اضافه ی اسم بازی هائی که انجام می دن در همین تاپیک بذارن . ممنون .
آیدی ما : SirGhas
بازی هائی که بیشتر انجام میدیم :
Cod4
Cod 5
GTA4
Battlefield bad company

یه سوال دیگه از دوستان عزیز .
اگر به همین سایت مراجعه کرده باشید یا یه مقدار داخل گوگل دنبال آپدیت های PS3 گشته باشید ، مطمئنا به این نکته رسیدید که برای آپدیت کردن کنسول Ps3 شما حتما باید آپدیتی که می گیرید با ریجن دستگاهتون یکی باشه ، در غیر این صورت کلی مصیبت سرتون میاد ؟ اینجا یک نکته ی مبهم وجود داره و اون اینه که خوب همه ما می دونیم که 99 درصد بازی های PS3 قفل ناحیه ای ندارن و اونائی هم که دارن خوب استثنا هستن . اما خوب نمی دونم به این نکته هم فکر کردید که اگر به عنوان مثال من دستگاهی با ورژن فیرم ور پائین داشته باشم و یه بازی که ورژنی که نیاز داره برای ران شدن از ورژن دستگام بیشتر باشه رو داخل دستگام بذارم و اون بازی حتی از ریجن دستگاهم هم نباشه ، بازی به راحتی دستگاه رو آپدیت می کنه و هیچ مشکلی هم پیش نمیاد .
من تمام وب رو گشتم که ببینم آیا روی هر دیسک تمام آپدیت های تمام ریجن ها موجوده تا بدون مشکل اینی که گفتم اتفاق بیفته یا نه ، راستش هیچ کجا چیزی پیدا نکردم ، اما این منطقی هم نیست که به عنوان مثال بازی ای که برای آمریکا ساخته میشه آپدیت ژاپن رو هم داشته باشه ، نظر شما عزیزان چیه ؟ می خوام در نهایت به این سوال جواب بدیم که :
آیا میشه با آپدیت UC که از روی وب دانلود می کنیم دستگه J رو هم آپدیت کنیم یا نه ؟!!؟

بخش ps3که در دست طراحیه:دی
همینجا یکم توضیح بدین.لیست بازیا و ...
آیا میشه با آپدیت UC که از روی وب دانلود می کنیم دستگه J رو هم آپدیت کنیم یا نه ؟!!؟
من شنیدم اگر همچین کاری بکنین تو بازیا به مشکل می خورین.مثل هنگ وسط بازیا و خاموش شدن دستگاه و...
من شنیدم.

سلام .
انشاءالله طراحی میشه به زودی :-"
در مورد آپدیت هم راستش من اینطور فکر نمی کنم ، اما خوب فرمایش شما هم متین .
اما ریجن فری بودن بازی های PS3 جای فکر داره !

یه سوال دیگه از دوستان عزیز .
اگر به همین سایت مراجعه کرده باشید یا یه مقدار داخل گوگل دنبال آپدیت های PS3 گشته باشید ، مطمئنا به این نکته رسیدید که برای آپدیت کردن کنسول Ps3 شما حتما باید آپدیتی که می گیرید با ریجن دستگاهتون یکی باشه ، در غیر این صورت کلی مصیبت سرتون میاد ؟ اینجا یک نکته ی مبهم وجود داره و اون اینه که خوب همه ما می دونیم که 99 درصد بازی های PS3 قفل ناحیه ای ندارن و اونائی هم که دارن خوب استثنا هستن . اما خوب نمی دونم به این نکته هم فکر کردید که اگر به عنوان مثال من دستگاهی با ورژن فیرم ور پائین داشته باشم و یه بازی که ورژنی که نیاز داره برای ران شدن از ورژن دستگام بیشتر باشه رو داخل دستگام بذارم و اون بازی حتی از ریجن دستگاهم هم نباشه ، بازی به راحتی دستگاه رو آپدیت می کنه و هیچ مشکلی هم پیش نمیاد .
من تمام وب رو گشتم که ببینم آیا روی هر دیسک تمام آپدیت های تمام ریجن ها موجوده تا بدون مشکل اینی که گفتم اتفاق بیفته یا نه ، راستش هیچ کجا چیزی پیدا نکردم ، اما این منطقی هم نیست که به عنوان مثال بازی ای که برای آمریکا ساخته میشه آپدیت ژاپن رو هم داشته باشه ، نظر شما عزیزان چیه ؟ می خوام در نهایت به این سوال جواب بدیم که :
سلام
من یکبار همچین کاری کردم دقیقا آپدیت مال uc بود دستگاهم j بود ببین مشکلی که بگی دستگاه هنگ کنه و وسط بازی دستگاه خاموش بشه از این جور حرفها نه نیست فقط وسط بازی بعضی موقعها مبینی وقتی داری بازی میکنی بازی تیک پیدا میکنه کوچولو در کل اشکالی نداره ولی میگن اگه آپدیت خود دستگاه خودتو داشته باشی بهتر اگه هم نبود اشکالی نداره آپدیت دیگه رو واسه دستگاهت بزاری؟؟

متشکرم از جوابتون .
راستی ، یعنی هیچکدوم از بچه های مشهدی تو PSN بازی نمی کنن ؟ اگه بازی می کنید آی دی تون رو و اسم بازی هائی رو که بازی می کنید لطفا بنویسید . اگر براتون مقدوره زمانی رو هم که تو شبکه هستید ( مثلا اکثرا چه ساعاتی ) رو هم بنویسید . امین 884 عزیز ، چه بازی هائی رو رو نت بازی می کنی ؟
این خیلی خوبه که ما بتونیم یه انجمن توانمند به اسم شهرمون داشته باشیم . بچه ها هم اگه سوالی در مورد PS3 دارن بپرسن ، سعی می شه که تا جائی که علممون میرسه بهشون کمک کنیم . از مشهدی های توانمند در زمینه ی گیم هم به زودی استفاده خواهیم کرد . به زودی انشاءالله سایت M.b هم با نام
www.Mbgamecenter.com راه اندازی میشه . از تمامی دوستان عزیز که مایل به همکاری هستند هم تقاضا داریم که زمینه ی همکاری شون رو و زمانی رو که میتونن به این سایت اختصاص بدن برامون بفرستن تا انشاءالله بتونیم در آینده از این پتانسیل های سرشار استفاده کنیم . انشاءالله به کمک هم کاری می کنیم که مشهد قطب بازی کشور بشه .
بازی Kill zone 2 هم به لیستمون اضافه شد . منتظر لیست بازی ها مون باشید .:-"
یا حق

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or