یه سوال دیگه از دوستان عزیز .
اگر به همین سایت مراجعه کرده باشید یا یه مقدار داخل گوگل دنبال آپدیت های PS3 گشته باشید ، مطمئنا به این نکته رسیدید که برای آپدیت کردن کنسول Ps3 شما حتما باید آپدیتی که می گیرید با ریجن دستگاهتون یکی باشه ، در غیر این صورت کلی مصیبت سرتون میاد ؟ اینجا یک نکته ی مبهم وجود داره و اون اینه که خوب همه ما می دونیم که 99 درصد بازی های PS3 قفل ناحیه ای ندارن و اونائی هم که دارن خوب استثنا هستن . اما خوب نمی دونم به این نکته هم فکر کردید که اگر به عنوان مثال من دستگاهی با ورژن فیرم ور پائین داشته باشم و یه بازی که ورژنی که نیاز داره برای ران شدن از ورژن دستگام بیشتر باشه رو داخل دستگام بذارم و اون بازی حتی از ریجن دستگاهم هم نباشه ، بازی به راحتی دستگاه رو آپدیت می کنه و هیچ مشکلی هم پیش نمیاد .
من تمام وب رو گشتم که ببینم آیا روی هر دیسک تمام آپدیت های تمام ریجن ها موجوده تا بدون مشکل اینی که گفتم اتفاق بیفته یا نه ، راستش هیچ کجا چیزی پیدا نکردم ، اما این منطقی هم نیست که به عنوان مثال بازی ای که برای آمریکا ساخته میشه آپدیت ژاپن رو هم داشته باشه ، نظر شما عزیزان چیه ؟ می خوام در نهایت به این سوال جواب بدیم که :
آیا میشه با آپدیت UC که از روی وب دانلود می کنیم دستگه J رو هم آپدیت کنیم یا نه ؟!!؟