PS3 داران اهواز

سلام دوستان.
آقا من یه پستی تو صفحه قبل دادم مثل اینکه نباید میدادم جون داشت دعوا میشد.
من دیروز رفتم نخل پیش کامبیز گفت مغازه توی کیانپارس تا 3 4 روز دیگه باز میشه و اونجا میخواد بازیه اوریج دیگه بیاره. بابت قیمت هم که بش گفتم تو رو خدا نجومی مثل بقیه ندی...! گفت نه (که انشا الله اینطوری بشه). در رابطه با آقای کاسب هم که بگم , به من گفت دیگه بازی فقط سفارش میگیره و یه چیزی که واسم جالبه اینه که یه بازی که تازه 2 3روزه اومده رو میده 65, باورت میشه؟؟؟ کاسب و قیمت اینجوری؟...! آدم تو نخل چه چیزا که نمیبینه. نمیدونیم چه کنیم. من که صبر میکنم تا کامبیز مغازش باز شه!
تا بعد...!

سلام دوستان.
آقا من یه پستی تو صفحه قبل دادم مثل اینکه نباید میدادم جون داشت دعوا میشد.
من دیروز رفتم نخل پیش کامبیز گفت مغازه توی کیانپارس تا 3 4 روز دیگه باز میشه و اونجا میخواد بازیه اوریج دیگه بیاره. بابت قیمت هم که بش گفتم تو رو خدا نجومی مثل بقیه ندی...! گفت نه (که انشا الله اینطوری بشه). در رابطه با آقای کاسب هم که بگم , به من گفت دیگه بازی فقط سفارش میگیره و یه چیزی که واسم جالبه اینه که یه بازی که تازه 2 3روزه اومده رو میده 65, باورت میشه؟؟؟ کاسب و قیمت اینجوری؟...! آدم تو نخل چه چیزا که نمیبینه. نمیدونیم چه کنیم. من که صبر میکنم تا کامبیز مغازش باز شه!
تا بعد...!

چی یک ادمه دروغویی بیا ببین حالا صبر کن فقط ببین مغازه در کیانپارس بزنه بعد چون مغازه در کیانپارس زده قیمت ها میشه دوبرابر حالا ببین کی گفتم اگر نشد این جوری هر چی خواستید بگیر یک ادم کلک باز نامرد والا هر کاری هم بکنه من به هیچ عنوان باورش ندارم به هیچ عنوان)x

بیشتر مغازه دارای پاساز نخل فرصت طلب و سود جو هستن.
بدترینش همین کامبیز امتحانی.........
کلاهبردارتر از کامبیز تو کل ایران نیست.
مرتیکه 2 سال پیش 2 بازی 20 تومانی رو به من داد 120 تومان.
ولی یه روز حالش رو میگیرم.

بیشتر مغازه دارای پاساز نخل فرصت طلب و سود جو هستن.
بدترینش همین کامبیز امتحانی.........
کلاهبردارتر از کامبیز تو کل ایران نیست.
مرتیکه 2 سال پیش 2 بازی 20 تومانی رو به من داد 120 تومان.
ولی یه روز حالش رو میگیرم.

کیه که این نخلی ها رونشناسه.بنداز بندازه خفن.یکی بدتر از اون یکی.پول در آوردن از جون عزیزشون مهمتره واسشون.

وقتی بازیهgod of war3 اومد این کاسب لعنتی 120 هزار تومان میفروختش .اما چیکار کنیم بچه ها خودتون هم میدونید یه اهوازه و یه پاساج نخل اگه بازی میکنیم متاسفانه مجبوریم ............

آدم چه چیزهایی که تو این نخل نمیبینه ! جدیدا مد شده خودشون PS3 های ریفر فت رو وارد میکنند بعدش خودشون براش کارتون درست میکنن ! خداییش برید ببینید چه قدر جعبه هاشون ضایع و Fake هستش مثلا روی جعبش هم نوشته 160 GB و هم 40 گیگ.یا مثلا به فونت کارتونش نگاه کنید خندتون میگیره.فقط موندم چی بگم! این کامبیز امتحانی هم کلا ولش کنید اگه همین الان به من بگه روزه من حرفشو باور نمیکنم.فقط کافیه برید و 5 دقیقه دم مغازش وایسید تا ببینید چه اراجیفی به مشتری ها میگه و اطلاعات چرت و پرتی میگه که فقط خودش فروش کنه

متاسفانه تو این اهواز فقط یه پاساژ نخله که تو کار گیم و این چیز هاس
به غیر از مغازه دارها او تعمیر کاره طبقه بالا دادم یه ایکسباکس آنلاک کنه 100 هزار تومن گرفت در صورتی که در شهرهای دیگه 40 تومن میگیرن
ما چه کار کنیم که گیر این آدما افتادیم

بچه ها خداوکیلی خودتون هم میدونید کاری نمیشه کرد.لااقل بیایم اگه دستگاه یا بازی اورجینال داریم برای فروش اینجا مطرح کنیم بهتر نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آدم چه چیزهایی که تو این نخل نمیبینه ! جدیدا مد شده خودشون PS3 های ریفر فت رو وارد میکنند بعدش خودشون براش کارتون درست میکنن ! خداییش برید ببینید چه قدر جعبه هاشون ضایع و Fake هستش مثلا روی جعبش هم نوشته 160 GB و هم 40 گیگ.یا مثلا به فونت کارتونش نگاه کنید خندتون میگیره.فقط موندم چی بگم! این کامبیز امتحانی هم کلا ولش کنید اگه همین الان به من بگه روزه من حرفشو باور نمیکنم.فقط کافیه برید و 5 دقیقه دم مغازش وایسید تا ببینید چه اراجیفی به مشتری ها میگه و اطلاعات چرت و پرتی میگه که فقط خودش فروش کنه

به نکته ی تووپی اشاره کردی , انگار ps3 فله ای میاره !! این دیگه از اون کاراست ها
هر موقع آخر خرید بهتون گفت یه هدیه بدید به دوستمون !! بدونید که بدجور کلاه سرتون رفته , بچه ها ببینید من کی گفتم 2 سال دیگه توو اهواز هیشکی نمیره پاساژ نخل چون میخوام باهاشون توو این بازار اعلام جنگ کنم

فقط 2 سال دیگه تمام تلاشمو میکنم که این بازار کثیف رو نابود کنم ;)

• Like
Reactions: ALit214
من میگم اگه کسی موتور داره یکی دیگه هم باهاش بیاد بعد تو خیابون پاشو بشکنیم و زود فرار کنیم :دی
اون کاسب که پا فایده نداره، باید فلجش کنیم :دی
Lets Revenge :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or