PS3 داران اهواز

سلام به همه اهوازیهای خون گرم
تابستون خنکی رو براتون آرزو دارم
فقط جهت اطلاع رسانی اومدن بهتون خبر بدم که هر جمعه ساعت 11 شب به بعد قرار بچه های کیلزون 2
شما هم تشریف بیارید
راستی این روند هر هفته است

یا حق

سلام دوستان.
آقا یه خبر بدم واسه کسایی که اوریج میگیرن. نمیدونم لازم بود که بگم یا نه. شایدم بدونین. رفتم پیش کامبیز گفت دیگه میخواد بازی های اوریجی که تو پاییز به بعد میاد رو بیاره. یعنی دیگه کاسب بی کاسب!

سلام دوستان.
آقا یه خبر بدم واسه کسایی که اوریج میگیرن. نمیدونم لازم بود که بگم یا نه. شایدم بدونین. رفتم پیش کامبیز گفت دیگه میخواد بازی های اوریجی که تو پاییز به بعد میاد رو بیاره. یعنی دیگه کاسب بی کاسب! سلام.ینی میخواد سیستم تعویض بازی رو دوباره راه بندازه؟اگه اینطوری باشه که خیلی خوب میشه.

نه بابا !! تو فصل پاییز چند تا بازی میاره که احتمالا به قیمت فضاپیمایه شاتل 2 به فروش میرسه

آخه شاتل 1 مال کاسب بود !!

من هنوز وقت نکردم برم سمت سرزمین , اگه کسی رفت بپرسه سفارش میده واسمون یا نه ؟ اگه سفارش میده الان بریم پیش خرید کنیم با خیال راحت بشینیم توو خونه

• Like
Reactions: ALit214
من خودم تقریبا 1 سال شاگرد کامبیز بودم براش کار میکردم اما الان یه 9 ماهی میشه دیگه باهاش کار نمیکنم.اره احتمالا این برنامه رو در سر داره که در کنار بازی های کپی دوباره سیستم تعویض هم راه بندازه

سلام دوستان جایی تو اهواز هست که VGA BOX بفروشه یا تبدیل سه فیشه به VGA (Wii / PS3 to VGA Cable)داشته باشه؟ حدود قیمتش چنده؟ ممنون میشم آدرس بدین

آخرین ویرایش:
ببین داداش توهین نکن من گفتم شاگرد بودم یه شاگرد ساده مواظب حرف زدنت باش

دوستان یکمی رعایت کنید
مهران جان شما هم بیخیال اینها نه خیلی سرشون شیره مالیده شده برای همین تمامی دوستان و حتی منم ازشون درد خوردند و حقومون را خوردند
اگر میبینی که کسی بد بهت گفته خواهشا جواب نده و به مدیر اطلاع بده
ممنونم>:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or