mehran gamer
کاربر سایت
من بازی دارم اما نمیفروشمشونداش مهران شما خودت چیزی واسه فروش داری؟
اینا رو دارم 1:خدای جنگ کالکشن
2: uncharted2
3:metal gear4
من بازی دارم اما نمیفروشمشونداش مهران شما خودت چیزی واسه فروش داری؟
بچه یه راهنمایی میخواستم. به نظر شما برم تو کار مولتی پلیر یا نه.الان هک کردم ولی دلم میخواد مولتی برم.اول اینکه برای هر دور بازی باید پول بدم یانه. دوم اینکه با پینگ 300-400 میشه بازی کرد یا نه. بهدم اینکه حدود 1 ساعت بازی چقدر از ترافیک کم میکنه.مشکل بعدی هم اینکه هر بازی ارجینالی که بخوام میتونم پیدا کنم یا نه.بعدم اینکه میخوام بدونم ریجن چیه و چه تاثیری توی بازی ها داره. ممنون میشم جوابمو بدین.
منظورم اینه که هر روز که میخوام بازی کنم برای هر دور (مثلا یه دور Death Match)باید هزینه بپردازم یا نه.سلام آقا آرین. منظورت رو از ^هر دور بازی باید پول بدم^ رو نفهمیدم. پینگ حداکثر و خیلی خوشبینانه باید 300 باشه. من خودم پینگم همین حدوداست. MAG و MW2 و Medal of Honor و KZ2 و KZ3 رو بازی میکنم ولی به مشکل آنچنانی بر نخوردم.
تو مدال حدودای 40 50 مگ کم میکنه. هر بازی رو اگر قدیمی نباشه میشه. ولی دیگه خودت باید با این ارتش بی مروت نخل کنار بیای. ریجن هم چیز خاصی نیست. فقط تو بعضی بازی ها یه سری کد هست که واسه آنلاین باید اون کد ها رو وارد کنی مثل Dirt3. و تا ریجن دستگاه و اکانت و بازی یکی نباشن اون کد رو قبول نمیکنه. من خودم یه اکانت درست کردم هم ریجن دستگاه و بازی. کد رو وارد کردم آنلابن بازی فعال شد. بعد رفتم تو اون یکی اکانت که هم ریجن نبودن بعد دیدم با اون اکانتم میشه بازی کرد. همین.
---------- نوشته در 05:51 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:50 PM ارسال شده بود ----------
بچه ها کسی Bulletstorm واسه فروش داره؟
من خودم Dirt3 رو واسه فروش دارم!
پ.خ بدین ممنون!
منظورم اینه که هر روز که میخوام بازی کنم برای هر دور (مثلا یه دور Death Match)باید هزینه بپردازم یا نه.
ارتش بی مروت نخل که چیزی نیست اینجور که بچه ها گفتن سرزمین میاره. در مورد ریجن هم ممنون و کلا هم خیلی ممنون. با این حساب گمون کنم 2 تا بازی مولتی بیشتر از 10تا بازی که فقط Single Player Campain شون رو بری(اگه درست نوشته باشم) بچسبه.
یه سوال دیگه هم داشتم بازی هایی که مارک پلاتینوم دارن چین؟
سلام دوستان اگه کسی heavy rain واسه فروش داره من خریدارم
واقعا از همه راهنماییاتون ممنونم. فعلا دوتا بازی Killzon2-3 رو اوریجینال دارم. دیروز هم رفته بودم تهران-پایتخت یکی بود میگفت بازی ها رو 10-20 تومن ارزونتر برام پست میکنه اهواز. شمارشو گرفتم.نه شما نیاز به پرداخت هیچ هزینه ای ندارید. فقط باید محبت کنی هزینه ی ISPی گرامی رو بدی. بازی های پلاتینیوم بازی هایی هستن که دیگه قدیمی شدن و توی پک متفاوت میان(که هاکستری هستن), همین. وگرنه هیچ تفاوتی با بازی های دیگه ندارن, فقط ظاهر پک فرق میکنه.
دقیقا" همینطوره! من خودم بیشتر اوقات, نه همیشه , بازی هایی که Multiplayer دارن و انحصاری هستن رو نو میخرم. (به استثنا Bulletstorm, چون ارزش نو خریدن هم نداره). بقیه رو سعی میکنم دست دو بگیرم. به صرفه تره. (البته بستگی داره بازی چی باشه).!
سلام بچه ها.دنبال بازی هایی با مولتی پلیر خوب میگردم. مثل M.A.G. ضمناً میخواستم بدونم از کجا میتونم ریجن دستگاهم رو بفهمم