پسر خوب چرا قبلش تحقیق نکردی ؟؟؟میومدی این جا تحقیق میکردی و میپرسیدی.بهت انداخته.پول 2 تا سوکر 2012 رو ازت گرفته بیشرفسلام 2 شب پیش 2 تا سوکر 12 از کامبیز گرفتم 158 تومان دیشب یکی از دوستام رفت بگیره کامبیز بش گفته 95 تومن اااااااااااااااااااااااااااا عجب ادمیه این کامبیز
سلام چرا هیچ کس جواب نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟ دوستان اطلاعی از dynasty warriors 7 برای ps3 دارین یا نه من خریدارمکسی نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان کامبیز توی کیانپارس مغازه زده.؟؟؟
کجای کیانپارس هستش ؟ قیمتاش چه جوری هستش؟
دوست عزیز فرقی ندارن هر کدوم رو که خواستی بگیردوستان god of war 3 ریجن 2 با 3 فرقی با هم میکنند یا نه؟ زبان ریجن 3 انگلیسی هست یا نه؟
با سپاس
دوستان کامبیز توی کیانپارس مغازه زده.؟؟؟
کجای کیانپارس هستش ؟ قیمتاش چه جوری هستش؟
سلام به همه ی دوستان اهوازی یه سوال داشتم تو اهواز جایی هست که هارد پر کنن اعم از بازی ps3 و فیلم های HD و blueray اگر هست معرفی کنید یا احیانا یکی از بچه های اهوازی همین سایت که بتونه این کار رو بکنه خلاصه بالاخره یه اهوازی پیدا میشه که آرشیو کاملی از بازیها ی ps3 و فیلم های blueray hd داشته باشه من دنبال همونم
سلام به همه ی دوستان اهوازی یه سوال داشتم تو اهواز جایی هست که هارد پر کنن اعم از بازی ps3 و فیلم های HD و blueray اگر هست معرفی کنید یا احیانا یکی از بچه های اهوازی همین سایت که بتونه این کار رو بکنه خلاصه بالاخره یه اهوازی پیدا میشه که آرشیو کاملی از بازیها ی ps3 و فیلم های blueray hd داشته باشه من دنبال همونم