mehdi3x
کاربر سایت
شایدم حق با شماست کلا کدوم بازاریه که د....د نباشه ولی خب من که ازش بدی ندیدم حداقل نسبت به اطرافیاش تو پاساژ بهتره خیلیا اینو میدونن...
شاید! مطمعن باش دزد هست
شایدم حق با شماست کلا کدوم بازاریه که د....د نباشه ولی خب من که ازش بدی ندیدم حداقل نسبت به اطرافیاش تو پاساژ بهتره خیلیا اینو میدونن...
چرا چیزی دیدی ازش مگه؟؟:d
من خوشبختانه ازش هیچی نگرفتم تا دیدم قیمت دوبرابر میده فهمیدم آدم آشغالی که دومی نداره
عجب!
ولی انصافا فقط این اینطور نیست همشون اینطورن درضمن دومی داره پسر..:d
دوستان به کاسب هیچی نفروشین چرا چون همون اول gow 3 اومد من ازش خریدم بعد ps3 250 در حد اک با gow و kl2 بدون هیچ مشکلی رو بهش 300 فروختم بازی رو 100 خریدم 50 خرید )x
برید از کامبیز بخرید باز 100 شرف داره به کاسب راستی الان کاسب ps3 رو گرون تر می فروشه یا کامبیز
اصلا قصد دفاع از هیچ بازاریی رو ندارم.
ولی تو که میگی هیچی بهش نفروشید چرا فروختی بهش میدادی به کامبیز یا جمشید؟
فکرکنم 320 اسلیم رو با یه دسته کاسب 630 تا 650 بده ولی کامبیز رو نمیدونم.
سلام
دوستان کسی اینجا هست پی اس 3 رو برای یه هفته یا کمتر به ما کرایه یا قرض بده . برای بازی کردن انچرتد 2 و3 .
ایکس باکس خودمو هم بهش میذم بی کنسول نمونه . همه جور تضمینی و کرایه نمیدونم چی چی... برای تضمین و ضمانت هم میدم. اصلا میگم بیا خونه با هم گیم بزنیم : دی:d
ما خودمون هم کنسول پی اس 3 داشتیم. ولی خب قسمت نشد با هاش آنچرتد بازی کنیم
دوستان کسی بود یه خبری به ما بده
سلام به همه ی دوستان..
بچه ها این دوستمون خیلی گل و قابل اعتماد کسی نیست کمکش کنه !
حیف که خودم ps3 فروختم وئلا حتما خودم کمکش میکردم...
سلام من حاضرم اين کارو بکنم ولى يه سرى مشکلات هست اين وسط. اول اينکه ايشون بايد قول بده که کنسول رو سالم بهم برگردونه. دوم اينکه يه کارى بکنه که خيال منم راحت باشه. مثلا اينکه ايکس باکسشون رو بده و يا ىه قيمت پى اس 3 پول بريزه به حسابم به عنوان امانت3. ولى اخرم باز مشکلى هست. اونم مشکل تبادل کنسولاست.
Sent from my ST18i using Tapatalk 2
مگه شما اهواز نیستی؟
دوستان به کاسب هیچی نفروشین چرا چون همون اول gow 3 اومد من ازش خریدم بعد ps3 250 در حد اک با gow و kl2 بدون هیچ مشکلی رو بهش 300 فروختم بازی رو 100 خریدم 50 خرید )x
برید از کامبیز بخرید باز 100 شرف داره به کاسب راستی الان کاسب ps3 رو گرون تر می فروشه یا کامبیز
نه من تهرانم. مشکل همينه ديگه.
Sent from my ST18i using Tapatalk 2