PS3 داران اهواز

خوب بازم پاساژ نخل همینقدر میداد , من از اونجا خریدم , البته نه از کامبیز .
خوب اره شما از کامبیز نخریدی
تازه برای کسانی مثله من بهتره چون خانه ام نزدیکه مغازاش هست b-)تا برم شهدا کی میره این همه راه را تازه هم هوا هم گرمه:|

سلام لطفا قیمت کنید

رفقا من اهل مسجدسلیمانم :db-)

میخوام یه PS3 SLIM 120 GIG PAL بخرم اگه لطفا اگه رفتین پاساژ نخل برام قیمت کنین

اگه میتونین این بازی ها رو هم قیمت کنین
GOD OF WAR 3
KILLZONE 2

اگه جای ارزون تر مطمن تری هم برا خرید کنسول هست معرفی کنید>:d<

ممنون میشم اگه قیمت کنین:x

رفقا من اهل مسجدسلیمانم :db-)

میخوام یه PS3 SLIM 120 GIG PAL بخرم اگه لطفا اگه رفتین پاساژ نخل برام قیمت کنین

اگه میتونین این بازی ها رو هم قیمت کنین
GOD OF WAR 3
KILLZONE 2

اگه جای ارزون تر مطمن تری هم برا خرید کنسول هست معرفی کنید>:d<

ممنون میشم اگه قیمت کنین:x

برو همین مغازه که توی زیتون هستش دستگاهاش کاملآ آکبند هستش . رفتی پاساژ نخل مطمیین باش کردن تو پاچت.

سلام
من شوشتر هستم
میخواستم یه ps3 بخرم . الان کسی قیمت 250gb داره ؟
کدوم فروشگاه تو اهواز قیمتاش خوبه .؟
فقط زود تر جواب منو بدین که بدجور عجله دارم . دستگاه هک شده >:d<. دیگه مشکل گرونی بازی هم حل شده .:d
یه سوال دیگه الان اهواز فروشگاهی که بازی کپی داشته باشه هست ؟

سلام
من شوشتر هستم
میخواستم یه ps3 بخرم . الان کسی قیمت 250gb داره ؟
کدوم فروشگاه تو اهواز قیمتاش خوبه .؟
فقط زود تر جواب منو بدین که بدجور عجله دارم . دستگاه هک شده >:d<. دیگه مشکل گرونی بازی هم حل شده .:d
یه سوال دیگه الان اهواز فروشگاهی که بازی کپی داشته باشه هست ؟

دوست عزیز طبق این نوشته:

Basically they have NAMED the original makers of PSJailbreak, and their BANK ACCOUNT, and all units that have been ordered must be delivered to the lawyers.
•There is going to be also damages set for the resellers to pay to Sony for all the trouble, etc.
•They have until Sept. 9th to get the units pay for into the hands of the lawyers.
•Looks like it will be outright forever ban, but no mention of that

*کار این هک تمامه. دادگاه به نفع سونی رای داده و مطمیین باش با یک آپدیت دیگه کار این هک هم تا همینجا به پایان میرسه.*

درضمن قیمت بازیها هنوز تغییری نکرده.

دوست عزیز طبق این نوشته:

Basically they have NAMED the original makers of PSJailbreak, and their BANK ACCOUNT, and all units that have been ordered must be delivered to the lawyers.
•There is going to be also damages set for the resellers to pay to Sony for all the trouble, etc.
•They have until Sept. 9th to get the units pay for into the hands of the lawyers.
•Looks like it will be outright forever ban, but no mention of that

*کار این هک تمامه. دادگاه به نفع سونی رای داده و مطمیین باش با یک آپدیت دیگه کار این هک هم تا همینجا به پایان میرسه.*

درضمن قیمت بازیها هنوز تغییری نکرده.

.شما آپدیت 3.42 رو میگید ؟
اون که تا آخر هفته هک میشه . تا حالا که سونی روشی کامل برای جلوگیری از این هک منتشر نکرده . اون گروه اعلام کردن هر آپدیته جدیدی بیاد ما هکش میکنیم و اون فایل hex رو آپدیت میکنیم
پس دیگه مشکلی نیست
دادگاه فروش این USB رو در استرالیا ممنوع کرده , که هم فروش دوباره از جاهای دیگه از سر گرفته شده هم پشتیبانی نرم افزاری ادامه داره هم اینکه عنواع مختلف نرم افزار ها و USB های ساخته شده براش دیگه سراسر اینترنت رو گرفته , احتمال ریشه کن شدن نیست.
از بین 230 تا بازی 5 تاش اجرا نمیشن که اونم بخاطر مشکلات Fat 32 هست که با آپدیت بعدی اگه از NTFS نیز پشتیبانی کنه اونا هم اجرا میشن.

آخرین ویرایش:
سلام

DOWNLOAD OFF جون عزیز واقعا دستت درد نکنه زحمت کشیدی

میگم مثل اینکه قیمت ها بد جور کشیده بالا اول 350Tبودن حالا.....=((:-o#:-s

من میگم مدرسه ها که شروع شدنه به نظر شما بزارم تا نوبت اول ارزون بشه یه 5 تا بازی هم باش بخرم؟:-/:-/:-/

داداش شک نکن sony از هکرها ضرر میکنن ولی یه چیزی که هست همه که مثه ایرانیها بازی رو واسه بخش سینگل نمیگیرن(البته الان داره راه میوفته) بخش انلاین طرفداراش بیشترن .مثل خود من
این هه دردسر درست کنم که نتونم انلاین بزنم .تازه ps3 هم بعد یه مدت خراب شه !:-q
چه کاریه یه مقدار پول بیشتر میدم اما دیگه خیالم راحته راحته

من دوستم xbox داره میگه روی این dvd ها تا حالا 100 دفعه با فروشنده دعوام شده .همهی x box ها قبلش توسط فروشنده محترم باز شده وکرک ان را میشکنن.هر چی هم به درد بخور باشه بر میدارن .مثه دسته های کامبیز .که میگه چون مشتریمی بهت میدم!:-q:-q

حالا خودتون قضاوت کنین دوست دارین به اجبار واسه تعمیر ps3تونو که واستون عزیزه بدین دست کامبیز درستش کنه .اخه میگه خودم تعمیرم میکنم:-q:-q:-q:-q:-q:-q
یا به روال عادی ادامه بدین ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or