PS3 داران اهواز

سلام .تو پاساژ نخل - آقای ناقلا (comبیز) چیپ اورده ولی گرونه ؟28000تومان .آیا قیمت واقعی این چیپ چقدره ؟؟;)
اقا اگر مجبور نیستی نخر
واقعا اینها هم دارند شورش در میارند کم کلاه برداری میکردند توی بازی اروجینال حالا هم که کیت هم امده دیگه بدتر)x

بچه ها یه چند تایی کیت دارم...کسی خواست PM بده تا باهاش قرار بذارم.
مرتضی من میخوام چند تا داری؟

بچه ها فعلا مطمئن ترین جایی که میتونید ازش کیت تهیه کنید ایشون هستند.

• Like
Reactions: Morteza
دیشب پاساژ نخل بودم این آقای همیشه در صحنه COMبیز دانگل میفروشه.

بهش گفتم فریمور من 3.50 هستش جواب میده این دانگل؟؟

گفتش دانگل هایی که من میارم بله تا 6 ماه هم گارانتی میکنم هر آپدیت جدیدی که بیادش واست هکش میکنه تازه میتونی راحت هم آنلاین بزنی دانگل های من اصلی هستش. :-
o:-o:-o

متاسفانه نصف کسانی که توی مغازه بودن(مشتری) نمی دونستن فریمور اصلآ چی هستش.

موقعی اومدن هم یکی از دوستام رو دیدم که چند روز پیش اومده از کامبیز دانگل خریده ولی هرکاری کرده منوی بکاپ منیجر نتونسته بیاره(فریمورش بالای 3.41 بوده) می خواست پسش بده کامبیز گفتش چون به دستگاه ت وصلش کردی 15 تومان میخرمش. (2روز قبل 50 تومان از خوده نامردش خرید بود)

*******دوستانی که میخوام دانگل تهیه کنند توجه داشته باشید که حتمآ باید فریمور دستگاه شما 3.41 یا زیر 3.41 باشه در غیر اینصورت این هک واسه شما جواب نمیده و الکی هزینه نکنید)*******

در ضمن با این روش هک کرده دور آنلاین بازی کردن و همچنین بازیای جدید که میان باید خط کشید.

با سلام به قهرمانان اهوازی من پلی استیشن 3 دارم با ورژن 3.41 مدتی هم هست که نخل نرفتم برای هک دستگاه پیش کاسب برم بهتره یا پیش مو قشنگ (کامی) پولش برام مهم نیست 50 تومن هم حاظرم بدم ولی به شرطی که حتما کار بده.:|

با سلام به قهرمانان اهوازی من پلی استیشن 3 دارم با ورژن 3.41 مدتی هم هست که نخل نرفتم برای هک دستگاه پیش کاسب برم بهتره یا پیش مو قشنگ (کامی) پولش برام مهم نیست 50 تومن هم حاظرم بدم ولی به شرطی که حتما کار بده.:|

بنظر من از همین فروم تهیه کن با قیمت خیلی پایین تر. در ضمن اطلاعات بچه های این فروم بیشتر از ابرام کاسب و کامی جون :d هستش.

در ضمن با این روش هک کرده دور آنلاین بازی کردن و همچنین بازیای جدید که میان باید خط کشید.
دوست عزیز بدون آگاهی چیزی بیرون بروز ندین.
بزودی آموزشی در همین رابطه رو درج خواهیم کرد.

• Like
Reactions: Police _ 110
دوستان من از مرتضی (Mʊrti) دو تا دیروز خریدم برای خودم و دوستم و هر دو بسیار عالی کار میکنند.
پیشنهاد میکنم حتما از ایشون تهیه کنید که مطمئن هست.

دوستان من از مرتضی (Mʊrti) دو تا دیروز خریدم برای خودم و دوستم و هر دو بسیار عالی کار میکنند.
پیشنهاد میکنم حتما از ایشون تهیه کنید که مطمئن هست.

حرف شما تایید میشه من یکی مرتضی گرفتم و بدون مشکلی کار کرد خداییش خیلی حال میده راجب به کار یه دستگاه بازی لازم نباشه با ابجی کامبیز دهن به دهن شد به قول بروبچ تا دسته بهت میچپونه بعد هم میگه فقط به تو چون مشتری منی این قیمت میدم ملت اگه تا حالا نگرفتینه از همین مرتضی بگیرین چون هم امتحانشو با نمره 19.75 پس داده هم کار باش راحتره.:> (20 ننوشتم چون 20 فرمالیته هست ولی 19.75 درس خونده این نمره رو گرفته)

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Morteza
دوستان یه چیزه جالب .دیروز رفتم پیش کامبیز گفتم red dead چقدر . الان 40 .یکم صبر کن میشه 30
و call of juares هم 15 تومن
اتفاقا خواستم امتحانش کنم .گفتم من دستگامو واسه online ابدیت کردم .میتونم بازی کپی کنم ؟گفت نه نمیشه هر جا بهت گفتن میشه دروغ میگن .
این چیزایی که میگم از عجایبه .اخه مثلا دو تا مغازه اون ور تر 15 تومنو میداد 30 .
احتمالا دیشب تو حالت روحانی بود:d
در هر صورت واسه ما که بد نشد بازی اورجینال قیمتش اومده پایین

ولی هیچکی اخلاق این مغازه زیتونو نداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or