PS3 داران اهواز

یه ساعت دیگه می‌خوام برم اونجا. بازی هم داره دیگه؟

با سلام.

دیشب که اونجا بودم زیاد نداشت.ولی چند عنوان جدید هم در بین بازیهاش دیده میشد.

گفتش تا هفته اینده بقیه جنساش میرسه..

اگه فردا وقت کردم میرم پیشش یه اماری ازش میگیرم.

فعلآ که 3تا بازی ازش برداشتم.

(باز خوب شد یه نفر بطور تخصصی فقط پلی 3 کار میکنه اون هم کاملآ مطمیین) نه مثل پاساژ نخل که بنداز بنداره و شلوغ بازار هستش)

با سلام.

دیشب که اونجا بودم زیاد نداشت.ولی چند عنوان جدید هم در بین بازیهاش دیده میشد.

گفتش تا هفته اینده بقیه جنساش میرسه..

اگه فردا وقت کردم میرم پیشش یه اماری ازش میگیرم.

فعلآ که 3تا بازی ازش برداشتم.

(باز خوب شد یه نفر بطور تخصصی فقط پلی 3 کار میکنه اون هم کاملآ مطمیین) نه مثل پاساژ نخل که بنداز بنداره و شلوغ بازار هستش)
درود.
دیشب اون‌جا بودم. طبقه هم‌کف کنار پله برقی. فروشنده با انصاف و با اخلاقی بودن فقط لیست بازی‌هاش کم بود که گفت تا دوشنبه جدید میاره. قیمت‌هاشون هم بالا بود. من Heavy Rain رو می‌خواستم که ایشون بازشده‌اش رو میداد ۶۰ تومن در صورتی که من ۴۰ تومن از کامبیز خریدم. راستی من به ایشون گفتم که یکی از دوستاتون تو سایت بازی‌سننتر با ای‌دی Download off (اسمتون رو نمی‌دونستم) اینجا رو معرفی کرده ولی ایشون اطلاعی نداشتند و گقت خیلی خوبه که کسی تو سایت برای ما تبلیغ می‌کنه. اگه قیمت‌هاشون رو بیارن پایین که عالی میشه.

خریدار redead redemption
من می خوام به psn وصل شم اما این error رو می ده مشکلش کجاست؟:
ن وقتی کانکشن تست میشه بعد از این که تست شد مینویسه Obtain IP Address Succeeded جلوی Internet Conniction مینویسه Failed

سلام بکس اهواز , من تازه یدونه Slim خریدم البته چون قبلش FAT داشتم هرچی بازی هم داشتم باهاش فروختم رفت , فعلا RDR دارم تا GT5 بیاد .

سلام دوستان

من به تازگی با این فروم آشنا شدم

دو کنسول 360 و پلی 3 دارم./

قبلآ بازیها رو از پاساژ نخل میگرفتم ولی به تازگی از یک مغازه در زیتون تو پاساژ مرکز خرید زیتون هستش خریداری میکنم. ساکن کوروش هستم. الان بازی زیاد ندارم. چون بیشتر موقع ها تعویض میکنم.

فعلآ اینها رو دارم واسه تعویض.

HR , COD MW2 هر یکی از دوستان خواست یه حضوری با هم معاوضه میکنیم.

سلام دوستان

من به تازگی با این فروم آشنا شدم

دو کنسول 360 و پلی 3 دارم./

قبلآ بازیها رو از پاساژ نخل میگرفتم ولی به تازگی از یک مغازه در زیتون تو پاساژ مرکز خرید زیتون هستش خریداری میکنم. ساکن کوروش هستم. الان بازی زیاد ندارم. چون بیشتر موقع ها تعویض میکنم.

فعلآ اینها رو دارم واسه تعویض.

HR , COD MW2 هر یکی از دوستان خواست یه حضوری با هم معاوضه میکنیم.
ماله کجای کوروشی؟:dمنم کوروشم کارونم
یه سوال فنی کسی نمایندگی سونی سراغ نداره که بشه ازش جنس به قیمت درست خرید؟(لوازم جانبی PS3)

ماله کجای کوروشی؟:dمنم کوروشم کارونم
یه سوال فنی کسی نمایندگی سونی سراغ نداره که بشه ازش جنس به قیمت درست خرید؟(لوازم جانبی PS3)

من 18 اقبال هستم رفیق. واسه لوازم جانبی هم معازه توی مرکز خرید زیتون تمام لوازم جانبی های پلی 3 رو داره.

منم زیتونم
شدیدا دنبال یک Uncharted2 و LBP هستم برای خریدن.
Heavy Rain هم کسی داشت برای بازی تعویض میکنم.
بازی های حاضر:
Killzone 2 و Resistance 2

یه سری برو مرکز خری زیتون فروشگاه سونی نمایندگی لادیز هستش آرشیو بازی های پلی3 داره.
آخر گیج شدیم این پلی3 هک شدش کامل یا نه؟؟؟

منم امروز رفتم پیشه همین بابایی که توی مرکز خریده زیتونه و گاد آف وار کالکشن رو ازش گرفتم . خیلی بازی های دیگه هم داشت چه جدید چه قدیمی که توی نخل نبود . من که دیگه میرم پیشه خودش هم پسره مودبیه هم مغازش سر راسته دیگه نمیخواد بکوبی بری تا طالقانی تازه معلومم نیست که جای پارک گیرت بیاد یا نه

با خونمون هم 5 دقیقه بیشتر فاصله نداره

قیمتاش بد نیستش.

دیشب واسه پسرخالم چند بازی ایکس باکس ازش گرفتیم.(کیفیت DVD و چاپش بهتر از جاهای دیگه بود)

قراره ایکس باکس اسلیم هم بیاره.

بازی های پلی 3 هم کنار میاد (خودم چند وقت پیش بازی Bad company 2 رو آکبند 38 گرفتم )

الان کیلزونه 2 آکبند رو ازش گرفتم 30 . دوستان مغازه ی خوبیه بازی هم خیلی داره . به نظره من باید از همین خرید کنیم تا سره پا بمونه . فکره اینکه باید بلند شم برم پاساژ نخل برای بازی دیوونم میکنه!

الان کیلزونه 2 آکبند رو ازش گرفتم 30 . دوستان مغازه ی خوبیه بازی هم خیلی داره . به نظره من باید از همین خرید کنیم تا سره پا بمونه . فکره اینکه باید بلند شم برم پاساژ نخل برای بازی دیوونم میکنه!
خوشحالم بالاخره یک مغازه ای باز شد تا به قیمت مناسب بازی ها را داره رد میکنه
البته کیل زوم2 را بدک نیست قیمتش خوب معازه داره بدبخت باید یکمی هم سود کنه ولی نه مثله کامبیز که روی هر بازی میخواد20 تومان سود کنه چه قدیم چه جدید)x
این کاری خودم هم باید بهش سر بزنمb-)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or