PS3 داران اهواز

دوستان کدام از این دو مغازه..(امتحانی و شباهنگ) بازی اکبند میارن؟؟؟مثلا الان شباهنگ هوی رین اکبند داره؟؟؟به چه قیمتی میده؟؟؟(تشکر)b-)b-)b-)
این موجود(کامبیز):dفقط توی 15 روز اول بازی هاش اصله بعد که مبره توی این سیستم چرت و پرت(تعویض)دیگه همه دسته 2 میشه!! البته نا گفته نماند من 3-4 ماه پیش ازش کیلزون گرفتم هنوز پلاستیک جعبه سی دی دورش بود بازی ها رو هم چون یه تعداد محدود میارن فک نکنم دیگه داشته باشن اکبند
سلام من میخوام یه ps3 از اولین مغازه سمت راست توی پاساژ نخل قسطی بگیرم کسی میدونه دستگاهاش خوبه یا آدمه با انصافیه؟
من که رفتم پیشش باش حال نکردم فعلا تنها جایی که ارزون همه چیز گیر میاد پیش برادر امتحانی هست معمولا قیمت هاش 10-5 تومن کمتر از بقیه جا هاست البته حواست باشه چیز خراب یا دسته 2 بت نده

اساتید گرامی
میخواستم بپرسم خرید PS3 و X360 از اقای امتحانی چه مشکلی داره؟
یعنی دستگاه خراب به ادم میده؟ اگه اره پس چرا گارانتیش میکنه؟
PS3 چی؟ اونم نخریم؟چرا؟
گارانتی کلک پوله!! از هرجای دنیا که شده اطلاعات در مورد کنسول قبل از خرید پیدا کن اما به حرف کامبیز گوش نکن من دو دفعه ازش ایکس باکس خریدم دفعه اول تمام پک رو چک کردم اما دفعه دوم 5 دقیقه غافل شدم اومدم خونه کنسول بازی باهاش نبود:|
پلی 3هم خریدم داش واسم تست میکرد بد به دفعه برق رفت سریع جمعش کرد گذاشت تو جعبه گفت بفرما آمادس !! منم پامو کردم توی یه کفش که حالا که برق رفت داری میدی اینو ببرم باید یکی از این PS3 ها که هنوز بسته بندیه بم بدی نمیخوسات بده ازش گرفتم:>

گارانتی کلک پوله!! از هرجای دنیا که شده اطلاعات در مورد کنسول قبل از خرید پیدا کن اما به حرف کامبیز گوش نکن من دو دفعه ازش ایکس باکس خریدم دفعه اول تمام پک رو چک کردم اما دفعه دوم 5 دقیقه غافل شدم اومدم خونه کنسول بازی باهاش نبود:|
پلی 3هم خریدم داش واسم تست میکرد بد به دفعه برق رفت سریع جمعش کرد گذاشت تو جعبه گفت بفرما آمادس !! منم پامو کردم توی یه کفش که حالا که برق رفت داری میدی اینو ببرم باید یکی از این PS3 ها که هنوز بسته بندیه بم بدی نمیخوسات بده ازش گرفتم:>
خوبه خدا را شکر تو حواست بود دمت گرم خوب حالي ازش گرفتي:dافرين صدافرين:))
هيچکي به اين کامبيز عتماد نکنه هيچکي/:)

آقا من از این کامبیز مهر پارسال یه فت 80 گرفتم و مشکلی هم نداشته نا حالا اصلا"...همه چیز هم توی پک بود ... البته مشخص بود که نو هست (هیچ خط . خشی روش نبود و موقعی که تستش کرد هم تاریخ خواست سیستم...
حالا به نظرتون Ps3 دست 2 بوده...؟
حالا میخوام یه PSP3000 هم بگیرم...به نظرتون بگیرم ازش یا احتمال داره دست 2 بده؟
یه جای مطمئن برای خرید تو همون نخل معرفی کنید...اسم مغازه هم بگید ممنون...برای خرید PSP و کلا کنسول...

البته دوستان واقعا" درست میگن که آدم حقه بازیه این کامبیز...مثلا" همین PS3 که من گرفتم پک کیلزون بود بعد اومده پول کیلزون هم جدا ازم گرفته...هر چی بهش گفتم بازیی که تو پکه با خود پکه... احمق میگه نه ما اینا وقتی برامون میاد پول این بازیها رو هم ازمون میگیرن...منم تو دلم گفتم تو...خوردی خالی بند!!!
یه دسته 360 مشکی هم ازش گرفتم رفت یه پک Forza پلوم باز کرد از توش دسته در آورد... گفت چون مشتریمونی برات این کار رو کردم...:))حالا دیگه خدا میدونه به جای اون دسته چی گذاشت و اون پک رو به کدوم بدبختی انداخت...

آخرین ویرایش:
آقا من از این کامبیز مهر پارسال یه فت 80 گرفتم و مشکلی هم نداشته نا حالا اصلا"...همه چیز هم توی پک بود ... البته مشخص بود که نو هست (هیچ خط . خشی روش نبود و موقعی که تستش کرد هم تاریخ خواست سیستم...
حالا به نظرتون Ps3 دست 2 بوده...؟
خوب دوست من وقتی نه مشکلی داسته نه خط و خشی چرا شک کردی؟
حالا میخوام یه PSP3000 هم بگیرم...به نظرتون بگیرم ازش یا احتمال داره دست 2 بده؟
کافیه حواست باشه همون کامبیز خوبه

از بچه های پایه انلاین اهواز کسی تمایلی به تشکیل کلن برای Killzone 2 هست؟
حتی اگه بازی انلاین خاصی بازی میکنید لطفا منو Add کنید:
ehsan70

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or