s_m_p_1362
کاربر سایت
سلام من میخوام یه ps3 از اولین مغازه سمت راست توی پاساژ نخل قسطی بگیرم کسی میدونه دستگاهاش خوبه یا آدمه با انصافیه؟
این موجود(کامبیز):dفقط توی 15 روز اول بازی هاش اصله بعد که مبره توی این سیستم چرت و پرت(تعویض)دیگه همه دسته 2 میشه!! البته نا گفته نماند من 3-4 ماه پیش ازش کیلزون گرفتم هنوز پلاستیک جعبه سی دی دورش بود بازی ها رو هم چون یه تعداد محدود میارن فک نکنم دیگه داشته باشن اکبنددوستان کدام از این دو مغازه..(امتحانی و شباهنگ) بازی اکبند میارن؟؟؟مثلا الان شباهنگ هوی رین اکبند داره؟؟؟به چه قیمتی میده؟؟؟(تشکر)b-)b-)b-)
من که رفتم پیشش باش حال نکردم فعلا تنها جایی که ارزون همه چیز گیر میاد پیش برادر امتحانی هست معمولا قیمت هاش 10-5 تومن کمتر از بقیه جا هاست البته حواست باشه چیز خراب یا دسته 2 بت ندهسلام من میخوام یه ps3 از اولین مغازه سمت راست توی پاساژ نخل قسطی بگیرم کسی میدونه دستگاهاش خوبه یا آدمه با انصافیه؟
گارانتی کلک پوله!! از هرجای دنیا که شده اطلاعات در مورد کنسول قبل از خرید پیدا کن اما به حرف کامبیز گوش نکن من دو دفعه ازش ایکس باکس خریدم دفعه اول تمام پک رو چک کردم اما دفعه دوم 5 دقیقه غافل شدم اومدم خونه کنسول بازی باهاش نبوداساتید گرامی
میخواستم بپرسم خرید PS3 و X360 از اقای امتحانی چه مشکلی داره؟
یعنی دستگاه خراب به ادم میده؟ اگه اره پس چرا گارانتیش میکنه؟
PS3 چی؟ اونم نخریم؟چرا؟
خوبه خدا را شکر تو حواست بود دمت گرم خوب حالي ازش گرفتي:dافرين صدافرينگارانتی کلک پوله!! از هرجای دنیا که شده اطلاعات در مورد کنسول قبل از خرید پیدا کن اما به حرف کامبیز گوش نکن من دو دفعه ازش ایکس باکس خریدم دفعه اول تمام پک رو چک کردم اما دفعه دوم 5 دقیقه غافل شدم اومدم خونه کنسول بازی باهاش نبود
پلی 3هم خریدم داش واسم تست میکرد بد به دفعه برق رفت سریع جمعش کرد گذاشت تو جعبه گفت بفرما آمادس !! منم پامو کردم توی یه کفش که حالا که برق رفت داری میدی اینو ببرم باید یکی از این PS3 ها که هنوز بسته بندیه بم بدی نمیخوسات بده ازش گرفتم
خوب دوست من وقتی نه مشکلی داسته نه خط و خشی چرا شک کردی؟آقا من از این کامبیز مهر پارسال یه فت 80 گرفتم و مشکلی هم نداشته نا حالا اصلا"...همه چیز هم توی پک بود ... البته مشخص بود که نو هست (هیچ خط . خشی روش نبود و موقعی که تستش کرد هم تاریخ خواست سیستم...
حالا به نظرتون Ps3 دست 2 بوده...؟
کافیه حواست باشه همون کامبیز خوبهحالا میخوام یه PSP3000 هم بگیرم...به نظرتون بگیرم ازش یا احتمال داره دست 2 بده؟
یه ساعت دیگه میخوام برم اونجا. بازی هم داره دیگه؟فروشگاه دوستمون هم را افتاده.
مرکز خرید زیتون. دیشب اونجا بودم. میشه گفت فقط تخصصی پلی 3 کار میکنه.