نمیشه از این دمو هایی که داری به ما هم بدی ؟
اگر هم خواستی با قیمت توافقی ازت می خرم
چطوره ؟
غزیز نمیشه ایشون چیزی را به شما بدن به هیچ عنوان باید خودتت دانلود کنیفیلم چی دانلود کردی ؟؟؟ فیلم های جدید ؟ :biggrin1:
نیما واقعا ترکوندی فکر کردم خودم همه چیز دانلود میکنم فقط تو که از ما هم رد کردیبله تا به حال فکر کنم 50 گیگ دمو دانلود کردم.
درسته چند روزیست که اکثر ISP ها پورت PSN رو مختل کردن. یعنی به شبکه PSN وصل میشید ولی نمی تونید وارد STORY بشید .
واسه من همینطور هستش . اکثر مواقع ساعت 2:30 تا 3 شب درست میشه تا ساعت 6 صبح.
آقا به طرز عجیبی من هم همین مشکل رو داشتم.ایراد از تایم بود!.منطقه رو بزارید روی تهران 3:30+ و بعد رمان دستگاه رو از طریق اینترنت آپدیت کنید.بله تا به حال فکر کنم 50 گیگ دمو دانلود کردم.
درسته چند روزیست که اکثر ISP ها پورت PSN رو مختل کردن. یعنی به شبکه PSN وصل میشید ولی نمی تونید وارد STORY بشید .
واسه من همینطور هستش . اکثر مواقع ساعت 2:30 تا 3 شب درست میشه تا ساعت 6 صبح.
من دارم.البته True HD نیست. ولی خوب دست کمی هم نداره.از این 2 3 گیگابایتی ها نیست.بچه ها فیلم چی کسی دانلود کرده ؟؟؟
راستی فیلم بلو ری کسی داره ؟
تعویض کنیم بعد به هم پس بدیم ؟
بعد یه سوال دیگه این اکانت VPN جریانش چیه ؟ میشه واسه PS3 گرفت ؟ بعد تو خونه می خوام چه چیزایی لازمه و ..... یعنی اگه میشه توضیح کامل بدید
مر30
میشه اسم فیلمایی که داری رو بگی ؟من دارم.البته True HD نیست. ولی خوب دست کمی هم نداره.از این 2 3 گیگابایتی ها نیست.
13.5 گیگ حجمشه.یه چند تایی هم 720p و 1080p دارم
خوب ببخشید که زیاد نیستند.یواش یواش دارم زیادشون میکنم.یه سری متفرقه مثل موزیک ویدئو هم بود که ننوشتم.:میشه اسم فیلمایی که داری رو بگی ؟
اره هستند ولی نمیدونم ایدیش چیهسلام حسین :
ما هر کاری کنیم به پای تو نمی رسیم که.
راستی گفتی دزدا هم اومد توی این فروم:cheesygri
دهنشون اسفالت خواهد شد.
منم یکدونه فیلم بلوری دارم به اسم RV و موضوعش هم خانوادگی و خندار هست و ریجن Aبچه ها فیلم چی کسی دانلود کرده ؟؟؟
راستی فیلم بلو ری کسی داره ؟
تعویض کنیم بعد به هم پس بدیم ؟
بعد یه سوال دیگه این اکانت VPN جریانش چیه ؟ میشه واسه PS3 گرفت ؟ بعد تو خونه می خوام چه چیزایی لازمه و ..... یعنی اگه میشه توضیح کامل بدید
مر30
میگم این فیلمایی که گفتی بلو ری هستن یا یه چیز دیگه ؟؟ :confused:اره هستند ولی نمیدونم ایدیش چیه
منم یکدونه فیلم بلوری دارم به اسم RV و موضوعش هم خانوادگی و خندار هست و ریجن A
اگر خواستی PM بده :biggrin1:
اره بلوری هست :biggrin1:میگم این فیلمایی که گفتی بلو ری هستن یا یه چیز دیگه ؟؟ :confused:
فیلمایی که گفتی بلو ری هستن ؟؟خوب ببخشید که زیاد نیستند.یواش یواش دارم زیادشون میکنم.یه سری متفرقه مثل موزیک ویدئو هم بود که ننوشتم.:
Final Fantasy VII Advent Children 1080p 8GB
Wall-E 720p 4.37GB
Watchmen 720p 8.5GB
Hulk2008 720p 4.15Gb
Pirates Of The Caribbean At Worlds End 2007 1080p 13.1Gb
BBC Planet Earth 11 Episode 25.2Gb
pixar animation short movie 2.55Gb
Time Warp 10Gb
.....