PS3 داران اهواز

اره می شه(Lcd)
اما صدا نداره
اگه تونستی برا صدا کاری کنی ما رو بی خبر نذار.
صدا از کابل av بگیر مگه نمیشه .
کلا ps3 یه خوبی که داره میشه صدا و تصویر رو از2 تا خروجی مختلف گرفت .
مثلاً صدا av (همون کابلای قرمز وسفید) تصویر (HDMI)

آقا گرفتم PS3 رو.:smile: ولی ضد حال خوردم اساسی. کابل HDMI To DVI نداشت.:evil: هنوز بازش نکردم. فردا می خوام برم کابل بگیرم. جایی سراغ دارید که داشته باشه؟ آخرشم نفهمیدیم برای این مشکل صدا چه کار کنیم؟ یکی اونجا بود گفت یکی از دوستام هدفون خرید 70 تومن بهش نخورد. چه کنم؟ راستی، جنس کابل های HDMI To DVI فرق می کنن یا همشون یکی اند؟ مرسی

ممنونم دوست عزیز.:love: از شباهنگ گرفتم.80 گیگ. پک KillZone2 با یه Uncharted 2 و Metal Gear 4 گرفتم 455. بازار بزرگ کدوم مغازه داره؟ اگه اشتباه نکنم CD Center داره، درسته؟

سلام به همگی
دوستان بهترین فروشگاه توی نخل چی هست برای PS3؟
در ضمن مگه غیر از نخل جای دیگه ای هم وجود داره؟
ممنون میشم جواب بدین چون بهبهان هستم.

آقا این مغازه توی وهابی باز نشد؟

دوست عزیز یکی از دوستان بنده قرار بود مغازه ایی تو وهابی کرایه کنه که متاسفانه با صاحب ملک به توافق نرسید.

به احتمال زیاد تا آخر همین ماه مغازه رو در زیتون افتتاح میشه.

تا اونجایی که من خبر دارم تمامی جنس ها رو خریده و تکمیل هستش.

کنسول گیم و لوازم جانبی

فقط هم پلی 3 کار میکنه.

خبر جدیدی دریافت کردم در تایپک میذارم. موفق باشید

سلام بچه ها منم بچه اهوازم ( بچه آخراسفالت هستم ) :cheesygri
میگم این بازی Dante's Inferno خیلییییییییییییییییییی با حاله میگن در حد GOW 3و شاید بهتر من دموی قابل بازیشو برای 360 دیدم ولی واسه پلی 3 ندیدم اگه کسی از بچه ها داره بزاره واسه دانلود یا لینکشو بزاره ( دموی قابل بازی هااااا که بشه بازی کرد )

اگه همه دموی قابل بازی از بازی های جدید دیگر هم دارید بزارید ممنون می شم :love::biggrin1:

اگه هم بازی واسه تعویض داشته باشید من تعویض می کنم ، تعویض به صورت چند روزه یا بیشتر یعنی تعویض می کنیم بازی می کنیم تا وقتی تموم می کنیم بعد بازیامون رو به هم پس می دیم
من تقریبا بیشتر بازیا رو دارم فقط بهم اسم بازی که دارید رو به من بدید و بگید چی می خوایید تا من بهتون بگم دارم یا نه

دم گرم همه بچه های گل اهواز :love:

سلام بچه ها منم بچه اهوازم ( بچه آخراسفالت هستم ) :cheesygri
میگم این بازی Dante's Inferno خیلییییییییییییییییییی با حاله میگن در حد GOW 3و شاید بهتر من دموی قابل بازیشو برای 360 دیدم ولی واسه پلی 3 ندیدم اگه کسی از بچه ها داره بزاره واسه دانلود یا لینکشو بزاره ( دموی قابل بازی هااااا که بشه بازی کرد )

اگه همه دموی قابل بازی از بازی های جدید دیگر هم دارید بزارید ممنون می شم :love::biggrin1:

دوست عزیز دموی بازیهای پلی 3 رو فقط از طریق PSN میشه دانلود کرد.

هیچ لینکی هم در نت نداره.

میگم آقای download off تو تا حالا دمو دانلود کردی ؟؟؟ یا فیلم دانلود ؟؟؟
چون من وقتی می خوام دانلود کنم بهم ارور می ده میگه دانلود واسه این اکانت غیر قابل ممکنه یا امکانش نیست
چه جوریه این ؟

بله تا به حال فکر کنم 50 گیگ دمو دانلود کردم.

درسته چند روزیست که اکثر ISP ها پورت PSN رو مختل کردن. یعنی به شبکه PSN وصل میشید ولی نمی تونید وارد STORY بشید .

واسه من همینطور هستش . اکثر مواقع ساعت 2:30 تا 3 شب درست میشه تا ساعت 6 صبح.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or