ما رفته بوديم برای فوت عموی گراميمون اصفهان ديديم اين پسر عمهps3
داره و از يه جا دو سال پيش اون اوّلا تو ايران 585 خريده منم رفتم بگيرم چون بابام هم ميخواستresistance بازی کنه.
رفتيم بخريم ديديم دارنgeow1 بازی ميکنن.بابام دبه در آورد اينps3 به درد نميخوره بايدx360 بگيری ما هم گوش داديم و يهx360 با يهgeow1 خريديم.تا يه مدّت بابام شبا ميومد ميشست پای گيرز.تو خرداد پارسال بود کهmgs4 اومد اين بابای ما هم که تريلر های اينو ديد ،از من پرسيد اين بازی واسه x360هم ميآد؟منم گفتم نه و به بابام گفتم اگه به جایx360 دو سال پيش ps3خريده بودی اينجوري نميشد و اين بازی هم ديروز عرضه شده.فردا صبح بلند شدم ديدمx360 نيست.مامانم گفت بابات برده با خودش.تا شب واستاديم بابام بياد ببينم چرا اينو برده.وقتی اومد از پنجره ديدم يه جعبه بزرگ دستشه.با خودم گفتم، شايد واسه مامان چيزی خريده .منم اون موقع تو تخت بودم وقتی هم ديدم بابم داره با آقای ودادی همسايه پر حرفمون حرف ميزنه خوابيدم.صبح پا شدم ديدم داره صدای اسنيک ميآد گفتم حتماً ماهواره تبليغmgs4 گزاشته رفتم ديدم بابام يps3ه خريده دارهmgs4 بازی ميکنهم
مارو ميگی دهنمون باز موند من تا آخر اون روز نتونستم باهاش بازی کنم چون بابام بازی ميکرد ولی شب تا صبح باهاش بازی کردم.اينم داستان ما.