PS3 تون رو چطور خریدید ؟

• Thread starter Thread starter catman
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من که یادش بخیر کلی ذوق کرده بودم...:((
با کلی اصرار تمنا قول گرفته بودم که بعد امتحانا ps3 بگیرم(البته اولش میخواستم xbox بگیرم ولی الان از تصمیمم راضیم... ولی این قیمتهای بازیاش خیلی خشنه :biggrin1: کمر شکنه)
خلاصه ps3 رو با یه mgs4 :love:گرفتیم شب رو تا صبح زدم به رگ....:love:
کف کرده بودم...:biggrin1:

داستان من خیلی جالب اول ریاضی افتادم بابام گفت تا شهریور نمیخرم برات بعد از امتحان رفتیم هایپرمارکت فستیوال سنتر دبی بعد 40 گیگ فقط داشت مجبور شدم بخرم تازه بازی نداشت :laughing:
برگشتم خونه روشنش کردم یک کمی باهاش کار کردم بعد فرداش رفتم از ورجین بازی شو خردم
همین بعد هارد دراو سوخت دادم تعمیرش کردم

من درسم اصلا خوب نبود به بابام گفتم پدر بیا بریم یه کنسولی بخر یه حالی کنیم رفتیم 360 گرفتم اوردم خونه به یه هفته نکشید گفتم {رته ته:cheesygri}عزممو راسخ کردم 360 برداشتم رفتم فروختمشو ps3 رو گرفتم کلی عشق کردیم حالا قرقرهای بابام بیخی آخه هی میگفت خوب چرا فروختیش مگه این چیش سره حالا هی توضیح بده هی اون متوجه نشه خلاصه سرتونو درد نیارم اینی که من گرفتم پک گانمتال بود اومدم خونه یه حال حسابی کردم با بازیش اما حیف از پایانش:((

به زور ه آرش گرففتم :دی

هی گفت بگیر بگیر !! منم می خواستم از اردیبهشت 360 بگیرم ولی خب ، دیدم با این PC ای که من دارم و می تونم بازی های مولتی رو روی سیستمم بزنم حرف اون جونور رو گوش کردم و یه روز بالاخره با سرما خوردگی شدید گرفتم + آنچارتد 2 !! شبش که به روز رسانی هاش بود . رسیدم خونه خوابیدم روش تا ... !!

مفید ترین کار سال 1388 ام بود خریدنش :دی

//

ماله من که کلا منتفی بود چون حوصله بازی خریدن و تعویض کردن نداشتم
یهو سره یه چت با یکی به توافق رسیدم دستگاه رو ازش بردارم.خداییش با دستگاه نو هیچ فرقی نداشت.
یه U2 و کیلزون هم روش گرفتم و بعدش با همون رفتم لباف و یه موتور استورم هم گرفتم.
کلا روزه خیلی خوبی بود بود و فوق العاده هم راضی هستم چون بازی هاش واقا ارزشش رو داره

من از همون روزی که اومد 1 میلیون واسش کنار گذاشتم که بگیرم هی این دست اون دست کردیم تا به یه حروم زاده ای که الان عضو پرمیوم همین سایته پول دادیم 360هالو ورژن بگیره رفت لانچ گرفت.....
گذشت تا شهریور سال پیش از محروم شامی یه فالکون(پرمیوم) و یه پلی3 گانمتال خریدیم........ حالا بعدش هم یه 160 گیگ پال خریدم!!!!

سلام دوستان.داستان من هم شنیدنش خالی‌ از لطف نیست:blushing:.اوایل ایکس باکس داشتم خیلی هم فنّ بودم:( هرکی‌ داخل مدرسمون می‌خواست پس۳ بخره می‌گفتم نه به درد نمیخوره اشغال است:cheesygri.با اینکه میدونستم واقعا بازیش زیباست.:biggrin1:باورتون نمی‌شه طرف ایکس باکس بودم ولی‌ همه اتاقم پوسترها بازیهای انحصاری پس۳ بود.با یه حسرتی نگاه می‌کردم که نگو.نمیتونستم هرچی‌ بازی که باشون خاطره داشتم یا به قول معروف داخل لیست تاپ ۱۰ مغزم بود همش داخل پی‌ س ۳ بود.:((خلاصه با اینکه حتا ۲تا ایکس داشتم.ولی رفتم بدون سرو صدا یکی‌ خریدم به هیچ کدوم از دوستم هم نگفتم چون اگه می‌گفتم کلم کنده بود.و اینو بگم که من با پی‌ س ۳ اشکها ریختم:love: جدی میگم خیلی دوسش دارم و مطمنم مس همیشه اول خواهد بو:hug::hug::hug:د حتا کسایی‌ که ایکس باکس داشتن به بازیهای به زیبای میدیدن حسرت میخوردند.البته دوستام که اومدن دیدن کلی‌ بام چپ کردن:cheesygri:cheesygri:biggrin1:

من اوایل تابستون رفتم یدونه 360 پرمیوم جاسپر گرفتم.
کل تابستون رو gears 2 آنلاین زدم اما دیدم بازی های دیگش اصلا حال نمیده. اواسط مهر فروختمش. فردای همون روز رفتم یدونه ps3 خریدم کلی هم حال داد.
360 به جز Gears هیچ بازی دیگش حال نمیده:d

من از رفیقم برداشتم !
رفیقم بچه مایه بود . یک روز که با هم داشتیم بیرون قدم می زدیم گفت می خوام PS3 رو بفروشم (اون موقع نوش 520 تومن بود) اولش 300 می گفت اما راضیش کردم 200 تومن ازش برداشتم :biggrin1:. کلا توی 2 ساعت همه این اتفاق ها افتاد و من ps3 رو ازش خریدم. یعنی اصلا تصمیم نداشتمps3 بخرم:cool:

من همون سری اول ایکس باکس 360 گرفتم که 4 ماه پیش به فنا رفت دادیم درست کردن 60 پیاده شدیم 2 ماه کار کرد بعد چون دستگاه بن بود جاسپر یکی از دوستامو گرفتم اونم بنیدم!! (بن کردم) . خلاصه اونم ایکس باکس تعمیر شده من رو بدون تصویر کرد!! یعنی تصویر نداره خلاصه یه ماه بعد رفتم یه الیت برداشتم و بعدش باز یه ماه بعدش افتادم رو خط پلی 3 و رفتم لباف و هر جوری بود فت آکبند گیر آووردم البته با قیمت به مراتب بالاتر! هر چقدر ممیگفتن بیا اسلیم بگیر روش بازی هم میدیم اینفیموس و کیل زون دیدم اصلا ظاهرش به دلم نمیشینه یه آنچارتد 2 گرفتم و فیفا 10 ام پیدا نکردم آنلاین و با بروبکس استاد کنیم! خلاصه این کنسول و خرج هاش دمار از روزگار مندر آوورد البته من دانشجو ام و مشکلات جمع کردن دوره ی دبیرستان رو ندارم.آی دی پی اس ان من کسی خواست اد کنه =pouyawicky

من از رفیقم برداشتم !
رفیقم بچه مایه بود . یک روز که با هم داشتیم بیرون قدم می زدیم گفت می خوام PS3 رو بفروشم (اون موقع نوش 520 تومن بود) اولش 300 می گفت اما راضیش کردم 200 تومن ازش برداشتم :biggrin1:. کلا توی 2 ساعت همه این اتفاق ها افتاد و من ps3 رو ازش خریدم. یعنی اصلا تصمیم نداشتمps3 بخرم:cool:
کسانی که پلی 3 دارن استاد گوش بریدن هستن زیاد دیدم از این جریانا انشالا 100 سال کار کنه برات خوشم از ادم چابک میاد :love::biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or