من خیلی وقت بود که می خواستم PS3 بگیرم (البته فقط برای اختصاصی PS3 مثل MGS4 و... چون Xbox 360 هم دارم می تونم بازیهای دیگه رو روی 360 بازی کنم )
خلاصه، بعد از چند ماه کار کردن در مجله ( تو امضام می تونید لینکش رو ببینید ) و Save کردن حقوق تونستم 300 هزار تومن جور کنم !!! ( برای یک PS3 دسته 2 )
با یکی از بچه های مجله رفتیم توپ خونه ( این دوست ما اونجا کلی اشنا و رفیق داره ) رفتیم پیش یکی از همین دوستاش و گفیتم که یک PS3 دسته 2 میخواهیم و 300 هم پول داریم - دوست این رفیق ما رفت و یک PS3 مدل 40 گیگ اورد و به ما گفت که قیمتش 280 هست، تست کردم و به نظرم خوب میومد اما چون من فقط 300 تومن داشتم نمی تونستم براش MGS 4 بگیرم . خیلی ضد حال شدم و تو دل خودم می گفتم نخرش !!! تو هیمن فکر ها بودم که یکی اومد تو و به فروشنده گفت : شما دنبال PS3 دسته 2 بودی ؟ اونم گفت اره !!! بعد یک اقای امد تو گفت من PS3 رو می خوام بفروشم و به دلیل یکسری مشکلات ( چند تا از برچسب هاش کنده شده بود و دوباره چسبیده شده بود - البته خودش می گفت داداش کوچیکش دنبال رم ریدر میگشته تو دستگاه برای همین تمام بر چسب ها رو کنده تا ببینه رم ریدر داره یا نه ) بچه های فروشگاه اول گفتند که تعمییر شده است و به درد نمیخوره برای همین یکی از تعمیر کارهای اونجا امد دید و گفت که تعمیری نیست. فروشنده گفت چند میفروشی و اقایی که اومده بود PS3 بفروشه گفت من اومده بودم 270 بفروشم اما چون این مشکلات ( و البته که فروشنده ها کلی زده بودن تو سر جنس ) رو داره میفروشم 230 هزار تومان ( یک PS3 مدل 40 گیگ ریجن J asia قیمت 230 همراه یک فن خنک کننده !!!) که اینجا باز فروشنده ها چونه زدن و اون بنده خدا 220 فروخت به اونها !!! و من هم این PS3 به خریدم ( کار خدا رو بینید ) !!! همه کف کرده بودن و می گفتن بابا تو چه شانسی داری و .... بعدش هم یک MGS4 ریجن UC با قیمت 45 تومن خریدم ( این هم دسته 2 بود ) کلا با 265 تومن یک PS3 مدل 40 گیگ با یک MGS 4 خریدیم
این بود ماجرای PS3 خریدن ما !!!
اینجا باید بگم انسان با کمی تلاش می تونه به هر چیزی که بخواد برسه