PS3 تون رو چطور خریدید ؟

• Thread starter Thread starter catman
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من از موقعه ی که اون دموی کذایی از killzone 2 2005 نشون دادن توی فکر خریدش بودم طوری که تمام فکر و خیالم شده بود ps3,مامانم برای اینکه توی درس لطمه نخورم قول داد بعد از کنکورم برام بگیره.درست روزی که کنکور دادم عصرش با بابام رفتیم میدون ارگ(کرمان) و خریدیمش البته ناگفته نماند که به یک ماه نرسیده رفتم تهرون و یه 360 از nextgen خریدم که کادوی بابام برای قبولی دانشگاه میشد:love:

براي من هم از دوبي به عنوان كادو اومد البته خيلي خيلي غير منتظره بود وقتي من در اون لحظه ps3 رو ديدم 3تا اتفاق مختلف برام افتاد 1-جا خردم2-رو مبل ميخكوب شدم3-بعد كه يخورده گذشت ول شدم و رفتم فضا

من خیلی وقت بود که می خواستم PS3 بگیرم (البته فقط برای اختصاصی PS3 مثل MGS4 و... چون Xbox 360 هم دارم می تونم بازیهای دیگه رو روی 360 بازی کنم )

خلاصه، بعد از چند ماه کار کردن در مجله ( تو امضام می تونید لینکش رو ببینید ) و Save کردن حقوق تونستم 300 هزار تومن جور کنم !!! ( برای یک PS3 دسته 2 )

با یکی از بچه های مجله رفتیم توپ خونه ( این دوست ما اونجا کلی اشنا و رفیق داره ) رفتیم پیش یکی از همین دوستاش و گفیتم که یک PS3 دسته 2 میخواهیم و 300 هم پول داریم - دوست این رفیق ما رفت و یک PS3 مدل 40 گیگ اورد و به ما گفت که قیمتش 280 هست، تست کردم و به نظرم خوب میومد اما چون من فقط 300 تومن داشتم نمی تونستم براش MGS 4 بگیرم . خیلی ضد حال شدم و تو دل خودم می گفتم نخرش !!! تو هیمن فکر ها بودم که یکی اومد تو و به فروشنده گفت : شما دنبال PS3 دسته 2 بودی ؟ اونم گفت اره !!! بعد یک اقای امد تو گفت من PS3 رو می خوام بفروشم و به دلیل یکسری مشکلات ( چند تا از برچسب هاش کنده شده بود و دوباره چسبیده شده بود - البته خودش می گفت داداش کوچیکش دنبال رم ریدر میگشته تو دستگاه برای همین تمام بر چسب ها رو کنده تا ببینه رم ریدر داره یا نه ) بچه های فروشگاه اول گفتند که تعمییر شده است و به درد نمیخوره برای همین یکی از تعمیر کارهای اونجا امد دید و گفت که تعمیری نیست. فروشنده گفت چند میفروشی و اقایی که اومده بود PS3 بفروشه گفت من اومده بودم 270 بفروشم اما چون این مشکلات ( و البته که فروشنده ها کلی زده بودن تو سر جنس ) رو داره میفروشم 230 هزار تومان ( یک PS3 مدل 40 گیگ ریجن J asia قیمت 230 همراه یک فن خنک کننده !!!) که اینجا باز فروشنده ها چونه زدن و اون بنده خدا 220 فروخت به اونها !!! و من هم این PS3 به خریدم ( کار خدا رو بینید ) !!! همه کف کرده بودن و می گفتن بابا تو چه شانسی داری و .... بعدش هم یک MGS4 ریجن UC با قیمت 45 تومن خریدم ( این هم دسته 2 بود ) کلا با 265 تومن یک PS3 مدل 40 گیگ با یک MGS 4 خریدیم

این بود ماجرای PS3 خریدن ما !!!

اینجا باید بگم انسان با کمی تلاش می تونه به هر چیزی که بخواد برسه

من خیلی وقت بود که می خواستم PS3 بگیرم (البته فقط برای اختصاصی PS3 مثل MGS4 و... چون Xbox 360 هم دارم می تونم بازیهای دیگه رو روی 360 بازی کنم )

خلاصه، بعد از چند ماه کار کردن در مجله ( تو امضام می تونید لینکش رو ببینید ) و Save کردن حقوق تونستم 300 هزار تومن جور کنم !!! ( برای یک PS3 دسته 2 )

با یکی از بچه های مجله رفتیم توپ خونه ( این دوست ما اونجا کلی اشنا و رفیق داره ) رفتیم پیش یکی از همین دوستاش و گفیتم که یک PS3 دسته 2 میخواهیم و 300 هم پول داریم - دوست این رفیق ما رفت و یک PS3 مدل 40 گیگ اورد و به ما گفت که قیمتش 280 هست، تست کردم و به نظرم خوب میومد اما چون من فقط 300 تومن داشتم نمی تونستم براش MGS 4 بگیرم . خیلی ضد حال شدم و تو دل خودم می گفتم نخرش !!! تو هیمن فکر ها بودم که یکی اومد تو و به فروشنده گفت : شما دنبال PS3 دسته 2 بودی ؟ اونم گفت اره !!! بعد یک اقای امد تو گفت من PS3 رو می خوام بفروشم و به دلیل یکسری مشکلات ( چند تا از برچسب هاش کنده شده بود و دوباره چسبیده شده بود - البته خودش می گفت داداش کوچیکش دنبال رم ریدر میگشته تو دستگاه برای همین تمام بر چسب ها رو کنده تا ببینه رم ریدر داره یا نه ) بچه های فروشگاه اول گفتند که تعمییر شده است و به درد نمیخوره برای همین یکی از تعمیر کارهای اونجا امد دید و گفت که تعمیری نیست. فروشنده گفت چند میفروشی و اقایی که اومده بود PS3 بفروشه گفت من اومده بودم 270 بفروشم اما چون این مشکلات ( و البته که فروشنده ها کلی زده بودن تو سر جنس ) رو داره میفروشم 230 هزار تومان ( یک PS3 مدل 40 گیگ ریجن J asia قیمت 230 همراه یک فن خنک کننده !!!) که اینجا باز فروشنده ها چونه زدن و اون بنده خدا 220 فروخت به اونها !!! و من هم این PS3 به خریدم ( کار خدا رو بینید ) !!! همه کف کرده بودن و می گفتن بابا تو چه شانسی داری و .... بعدش هم یک MGS4 ریجن UC با قیمت 45 تومن خریدم ( این هم دسته 2 بود ) کلا با 265 تومن یک PS3 مدل 40 گیگ با یک MGS 4 خریدیم

این بود ماجرای PS3 خریدن ما !!!

اینجا باید بگم انسان با کمی تلاش می تونه به هر چیزی که بخواد برسه

معلومه خيلي تلاش كردي!!!
من همون موقع ها كه تقريبا پولم جور شده بود يك از دوستام زنگ زد گفت يه جا يه ps3 ديدم با عكس اسنيك، رفتم ديدم limited edition هم بود پس گفتم چرا كه نه، خوب خريدمش!

خوب من اولش داشتم از دوستم که از دوبی اورد ميگرفتم... بعد بنده خدا خودش گرون گرفته بود که من ديگه بيخيال شدم...
خودم از دوبی گرفتم... مدل 60 گيگ که مربوط به پک starter pack هست که 2 تا بازی هم داره + extra controller !

يادم نمياد چند بود... ولی خوب بود قيمتش... البته کابل hdmi هم گرفتم... يک بازی اضافه که شد 3 تا بازی در کل!
اولين بازی که تو دستگام گذاشتم... ninja gaiden sigma بود!

الان هم منتظر هستم که پيام کنسول اليت بياره که يک اليت ور دارم ازش!

راستش منو کامل راضی نکرد ps3.... بخاطر مسئله بازی ها و بی انصافی فروشنده ها....:)
البته از لحاظ کيفيت... خيلی بهتره ... واقعاً عالی هست.;)

من روان اسنیک هستم بعد portable ops رفتم تهران psp خریدم برگشتم :cheesygri رسید به MGS4 که تو فکرش بودم ناجور اما هی نمیشد بی پولی و هزار دردسر سر آخر یکی از دوستام PS3 خرید با متالگیر :cheesygri منم گفتم خوب برم 360 بخرم که همه بازیها رو بتونیم بازی کنیم :p بازم رفتم تهران که 360 الایت بخرم یه نمیدونم چی شد با PS3 اومدم خونه :biggrin1::biggrin1::laughing::laughing:.
راضی نمیشدم پول بدم واسه 360 هرچه با خودم کلنجار رفتم دلم نیمود نمیدونم چرا عشق سونی هستم :laughing: باید ریشه یابی بشه که چرا اینجوریم ;)

سلام
منم قبل از اینکه به بازار بیاد تمام مقالات راجع بهش رو میخوندم .
بعد وقتی که عرضه شد نتونستیم خودمونو نگهداریم رفتیم گرفتیم.

من از اول تو کاره بازی با pcبودم وقتی دیدم دیگه پول ارتقاء سیستم رو ندارم و از طرفی ps3 می خواست بیادرفتم تو فکر...ناگهان تصمیم برای خرید قطعی شد.ولی هیچ پولی نداشتم از طرفی تازه 2ماه از سربازیم گذشته بود که دور از شهر و دیار خود بودم.(روحیه بسیار ضعیفی هم داشتم)تنها کاری که می تونستم بکنم جمع کردن حقوق سربازیم بود(ماهی 22تومن بود).توی اون وضع همه پولهاشون رو خرج خوردن میکردن که هیچی نبود نه میوه نه غذای درست و حسابی. ولی من با هر نکبتی بود تمام دو سال پولها رو جمع کردم . همه میگفتن خرج خودت کن ولی من...خلاصه یه مقداریش هم از بابام گرفتم و کلا شد 400 تومن بقیش هم کارهای خدا بود اصلا یادم نمیاد چه جوری جور شد .و با اینکه میدونستم پول خرید بازیها رو ندارم رفتم خریدم.بعد از یه مدت که دیدم به هیچ وجه از پس خرید تمام بازیها بر نمیام رفتم توفکر ایکس باکس و خرید تلوزیون 32 ال سیدی که اون رو خریدم که به طور معجزه آسایی پول به سختی جور شد اونهم ماجرای دیگه داشت.باورم نمی شد یه روزی یه ال سی دی 32 یه 360 و یه ps3 و یه سینمای خانگی داشته باشم.و خیلی نگران نسل بعد کنسول ها هستم که اگه کپی خور نشه بدبخت میشیم

ای والله بابا !! عجب پدر و مادر های باحال و مایه داری دارین خدایی ! :):laughing: دمشون گرم ;)
بابای ما که به این چیزا کاری نداره !! ( فقط دفعه اول که اسم ایکس باکس رو آوردم ، یعنی پرسید اسم این دستگاه چیه گفتم اینه ، گفت اوه اوه اسمش خطریه !!!! :biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::eek: ، خدمت شما عرض شود به خاطر این گفت که چون عمری در امریکا درس خونده و زندگی کرده بود میگفت اونجا فروشگاه هایی هست به اسم X-Shop که فیلم های بالای 18 سال میفروشه !!! :biggrin1: میگفت ام اینم شبیه به اونه اسمش !! البته توجیهش کردم که دستگاه بالای 18 سال نیست !! و ربطی به اونا نداره !!! فقط Made in Usa ست !!!! :laughing::laughing::laughing::laughing::laughing:
مادر ما هم که این چیزا رو برا بچه ها میدونه !!! :blushing::blushing::blushing::blushing: ( البته من استاد مخ زدن و توجیه کردنم ولی موقتی !!! ) :biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:
منم عاشق و دلباخته !!! :laughing::laughing::laughing: پلی استیشن 3 هستم ولی الان 2 تا ایکس باکس 360 دارم !!!! :eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::biggrin1:
ولی از اونجا که طاقت دوری ندارم !!!! دارم سعی و تلاش و کوشش میکنم تا یه PS3 بگیرم !! :blushing:
اگر کسی میتونه ما رو در این امر بسیار خطیر!!! :biggrin1: کمک مادی و معنوی بکنه ، خواشها عجله کنه و یه جوون رو از نگرانی در بیاره !! :biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::p:p:p:p

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or