یک روز با با والدین گرامی رفتیم شیراز یک دفعه والدین تو خیابون توحید گم کردم یکدفعه از پاشاژ مهدی سر در اوردم دیدم یک نفر داره 360 میگیری با یک بازی تودستش بازی GTA IV بود من از خوشحالی رفتم تو مغازه گفتم بازی GTA داری گفت اره گفت میاریش اوردش دیدم توشته ود XBOX360 گفتم نه مال PS2 نداریم اصلا مال PS2 سازنده اش نزده ما رفتیم والدین پیدا کردیم والدین داشتن دنبال من مگشتن فردا که اومدیم شهرمون تا کارنامه ها رو میخواستن بده ماشدیم سال اول راهنمایی معدلم شد18 خونه یک دعوای شده بود چرا نمره ام کم شده ولی رفتیم اعتراض زدیم 4 درس نمرهش بهم من اشتباهی دادند بود که من گرفته بود 18.معدل از 18 شد 19 رفتم گفتم کنسول میخوام اصلا نمدونستم XBOX360 چیه رفتم تحقیق کردم همچیرو متوجه شدم بعد دموی بازی متال گیر4 رو دیدم رفتم تو کفش به پدر گفتم PS3 میخوام گفت چند گفتم 580 گفتم شوکه شد گفت اندازه حقوق یک ماهم پول عبدی ها رو با کمکی از پدر تا شده بود290 رفتم توبانک هم 200 داشتم اونم گرفتم گذاشتم توخونه پولم شده بود500 ناامید شدیم برای خرید PS3 تا سال بعد پولم زیاد بشه
1تیر بود که صبح از خواب بیدار شده بودم دیدم صدا میاد رفتم دیدی پسر خالم خونمون رفته پای تلویزیون گفتم این تلویزیون مال کیه گفن مال خودتون LCDTV40SONYبود یکی از فامیلامون از دوبی برامون اورده بود دیدم بابام اومد یک پلاستیک تو دستش گفتم پلاستیک توش چیه گذاتش زمین بعد من بیخیال ازش گذشتم رفتم تو اتاقم دیدم دار اهنگ اسنیک پخش میشه گفتم شاید اشتباه کنم بعداز چند دقیقه صدای تماشگر فوتبال اومد ار اتاق اومدم بیرون با ناراحتی گفتم تلویزیون هم چیش خوبه یک دفعه دیدم بابام با پسر خاله دارند PES 8 بازی میکنند تا چند دقیق شوکه شده بودم که بابام گفت بیا بازیکن از شوکه بودن در اومدم دیدی یک چیز سیاهی داره برق میزنه رفتم دیدم PS3از خوشحالی نمدونستم چکارکنم انگار فامیلمون که از دوبی اومده برامون TVاورده بود صد تومان از پول که برای خرید TVداده بودیم اورده بود مامام صبح به بابام گفته بود برو براش بخره بابام وقتی رفته بود بخره به مرد گفته بود کابلی داره که کیفتش بالاتر کنه مرده بهش کابل HDدادم بود PS3رو با دوتا بازی برام خریده بود 580 هزار تومان اینهم داستان خرید دستگاه ما
1تیر بود که صبح از خواب بیدار شده بودم دیدم صدا میاد رفتم دیدی پسر خالم خونمون رفته پای تلویزیون گفتم این تلویزیون مال کیه گفن مال خودتون LCDTV40SONYبود یکی از فامیلامون از دوبی برامون اورده بود دیدم بابام اومد یک پلاستیک تو دستش گفتم پلاستیک توش چیه گذاتش زمین بعد من بیخیال ازش گذشتم رفتم تو اتاقم دیدم دار اهنگ اسنیک پخش میشه گفتم شاید اشتباه کنم بعداز چند دقیقه صدای تماشگر فوتبال اومد ار اتاق اومدم بیرون با ناراحتی گفتم تلویزیون هم چیش خوبه یک دفعه دیدم بابام با پسر خاله دارند PES 8 بازی میکنند تا چند دقیق شوکه شده بودم که بابام گفت بیا بازیکن از شوکه بودن در اومدم دیدی یک چیز سیاهی داره برق میزنه رفتم دیدم PS3از خوشحالی نمدونستم چکارکنم انگار فامیلمون که از دوبی اومده برامون TVاورده بود صد تومان از پول که برای خرید TVداده بودیم اورده بود مامام صبح به بابام گفته بود برو براش بخره بابام وقتی رفته بود بخره به مرد گفته بود کابلی داره که کیفتش بالاتر کنه مرده بهش کابل HDدادم بود PS3رو با دوتا بازی برام خریده بود 580 هزار تومان اینهم داستان خرید دستگاه ما
آخرین ویرایش: