من زیاد بابام برای این چیزا بهم پول نمیده برای همین هرچیزی تو رده وسایل الکترونیکی بخوام بیشتر خودم میخرم.(جالب اینجاست که 16 سالمه هیچی منبع درامدی هم ندارم:d)
چند وقت پیش بود خالم اومد خونمون به مادرم گفت از این وام های خونگی میدن نمیخوای؟ منم داشتم گوش میدادم سریع پریدم گفتم من میخوام گفت 700 تومنه ماهی 25 تومن منم گفتم باشه میخوام.
بعد یه مدت وام رو گرفتیم اما موقع امتحانا بود صبر کردیم تا تموم بشه بعد تازه به فکر افتادم که تلویزیون از این قدیمی هاست PS3 تو اونا حال نمیده برا همین بابام رو زور کردم که باید یه FULL HD بگیری بعد چندروز رفتیم یه Panasonic 1080 Full HD گرفتیم 2 تومن بابام 300 تومنش رو از من گرفت
برا من موند 400 تومن بعد یه 50 تومنم جور کردم شد 450.
روز معود فرا رسید :d همون روز که امتحانا تموم شد وقتی رسیدم خونه زنگ زدم بابام گفتم ساعت 6 بیا توپ خونه میخوام PS3 بخرم :d اونم کلی گفت کار دارم و از اینجور چیزا گفتم نمیشه باید بیای گفت باشه رفتیم چندتا مغازه قیمت کردیم تا یه جا درست و حسابی پیدا شد بعد با بند و بساتش درومد 580 تومن که بابام گفت پول رو رد کن بیاد منم 450 دادم گفت این که کمه گفتم بقیش رو خودت بده :d خلاصه بابام شروع کرد چونه زدن تا 50 تومن تخفیف گرفت (بابام تو تخفیف گرفتن رقیب نداره) بقیش رو خودش داد بعد اومدیم خونه (روز پدر بود :d) کلی تشکر کردم تا حالا که هنوز باهاش حال میکنم.
هنوزم قسط میدم :d