PS3 تون رو چطور خریدید ؟

• Thread starter Thread starter catman
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
والا داستان های دوستان هم به نوبه خودش جالبه
من هم بچه بودم دوست داشتم یک آتاری (از این دسته خلبانی ها)داشته باشم که هیچ وقت نمیشد
گذشت و گذشت تا رسیدم به اواسط 25 سالگی و خودم با پول خودم خریدم(خدا رو شکر تلاش کردیم درس خوندیم و پس از اون کار خوب در مکانی سخت و غیره)
خب اون وقت ها برای پدر و مادر های ما توی اون شرایط اقتصادی اواسط دهه 60 خرید اینجور چیز ها تعریف نشده بود

عيدي پارسال داداشم و خودم + يه كم قرض ( 100 تومن ) >>>> يه PS3
وقتي خريدم پول بازيشو نداشتم ، شانس آوردم بليط مترو داشتم كه از توپخونه بيام خونه ;)

والا داستان های دوستان هم به نوبه خودش جالبه
من هم بچه بودم دوست داشتم یک آتاری (از این دسته خلبانی ها)داشته باشم که هیچ وقت نمیشد
گذشت و گذشت تا رسیدم به اواسط 25 سالگی و خودم با پول خودم خریدم(خدا رو شکر تلاش کردیم درس خوندیم و پس از اون کار خوب در مکانی سخت و غیره)
خب اون وقت ها برای پدر و مادر های ما توی اون شرایط اقتصادی اواسط دهه 60 خرید اینجور چیز ها تعریف نشده بود

دقیقا مشخص نکردی که آتاری خریدی یا پی اس 3 :dولی در هر دو صورت هر جفتشم حال میده ( هنوز هم گهگاهی یه دست دزد و پلیس میزنم با آتاری !! هیییییییییی چه زود گذشت ....!)

آخرای تابستون پیارسال بود.3-4 روز مونده بود به باز شدن مدرسه ها که دوباره آتیش بازی نکردن MGS 4 تو دلم گر گرفت.دیگه یکم خواهش اینا کردم(البته تلاش 3 ماهه برای درخواست خریدش توسط خانواده به کنار) رفتیم گرفتیم.باندل KZ 2 بود ولی گفتم به جاش MGS 4 بده.طرف هم داد و دیگه اومدم خونه و تو یه هفته ی اول مدارس تمومش کردم به خوبی و خوشی و سلامتی و این حرفا.گرچه اون زمان هنوزم Deep بودن داستانش رو درک نمیکردم.تا به امروز هم 83 بار تمومش کردم.:d

موضوع انشاء: چگونه PS3 رو خریدید؟
خیلی سخت.
2 ماه کار کردم
ماهی کلا 15 هزار تومن خرج می کردم :d (هزینه اتوبوس BRT + هزینه سلمونی + هزینه شارژ موبایل)
2 ماه موبایل فقط برای موارد ضروری استفاده کردم
رو هم شد 2*150 = حقوق دو ماه + 2*70 = پول تو جیبی جمع شده در دوماه میکنه به عبارتی 440
100 تومن هم عیدی امسال رو از حسابم برداشتم :d (در اصل 95 تومن برداشتم که 5 تومن بمونه واسه قرعه کشی :d )
چقد شد؟ 535 :-/
65 تومنم دستی از داداش عزیز قرض کردم >:d< شد 600 ناقابل.رفتم جمهوری روبروی پاساژ علاالدین یه فروشگاه آشنا با یکی از دوستام. یه PS3 120 با یک پک Starter و یک دسته Move اضافه و یک فروند بازی RE2 از نوع پلاتینیوم خریدم.شد 605 تومن که 10 تومن هم تخفیف گرفتیم.بعد از خرید هم با 5 تومن باقی مانده خود و دوستم را مهمان یک عدد فلافل ویژه کردیم.(کژ تابی نداشته باشه هر کدوم یه فلافل نه یه فلافل واسه دو نفر :d )

خلاصه با کلی ذوق و شوق برگشتیم خونه.

نتیجه اخلاقی : برای خرید PS3 سعی کنید . لیس للانسان الا ما سعی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or