littlebigplane
کاربر سایت
آره خدایی راست میگی . بهترین لحظه زندگی آدمه :d ولی واسه ما یجور دیگه شدهیچ شبی اندازه شب خرید کنسول حال نمیده :d
آدم صبح زود به عشق کنسول جدید بیدار میشه
البته اون قولی که به بابام سر نمره هام دادم هم عملی نشد و ما بعدا هم همون نمره های همیشگیمونو گرفتیم :d
دوست عزیز این حرفهایی رو که شما میگی رو خوب میفهمم. اینی که شما تو این تاپیک میبینی برای سورپرایز برای دوستان کنسول گرفتن یا یکی میگه مثلا فلان فامیلم از فلان جا میومد فلان کنسول ها رو برام گرفته بود به نسبت جمعیت کشور حساب کنیم واقعا جزو استثانات ـه. خوب بالاخره در یک کشور با جمعیت 70 میلیون نفر چند صد نفری پیدا میشن که وقتی کنسول بسوزه میرن یکی دیگه میخرن انگار که از بقالی سر کوچه پفک میگیرن. تو همین سایت خودمون کسانی هستند که دو یا 3 بار 360 رو 3 چراغه کردن و باز هم جدیدش رو گرفتن و ککشون هم نمیگزه یا تلویزیون 6-7 میلیونی رو برای اتاقشون گرفتن و هنوز فکر میکنن چیزی که میخواستن نبوده.خوش به حال همتون . بعضی هارو میبینم زدن Ps3 دارن Xbox360 هم دارن PSP هم دارن کامپیوتر هم دارن . میگم شما ها که اینارو همه دارید اونایی رو که ندارید بنویسید راحت تره
خوش به حال شما پول دارا . مثلا واقعا حسرت میخورم مینویسه Ps3 اسلیم اومد رفتم اونو گرفتم . یا نوشته Ps 3 ام خراب شد مجبور شدم یکی دیگه بگیرم . یا نوشته Xbox گرفتم بعد دیدم حال نمیده رفتم Ps3 گرفتم . یا مثلا میبینم نوشته پاشدم دیدم پدرم برام Ps3 گرفته . یا داشته با مادرش صحبت میکرده مادرش گفته اگه دوس داری یه دونه واست بگیریم . هیییییییییییییییییییی
خوش به حالتون در هر صورت . سورپرایز شما اینه که واستون Ps3 گرفته واسه من سورپرایزم اینه که یه بازی کامپیوتری واسم گرفته
به هر حال خوش باشین . والا راستش هنوزم من Ps 3 نگرفتم . یادمه دبستان بودم دلم Ps1 میخواست . 70 80 تومن بود . هر چی گفتم قبول نکردن . گفتم خودم جمع میکنم . پول تو جیبی من 200 تومن بود . همونو داشتم جمع میکردم . مونده بودم کجا قایم کنم . اتاق واسه خودم که نداشتم . راستش 2400 تومن جمع کرده بودم . یه روزی خیلی گشنم بود اما تو مدرسه هیچی نگرفتم . رنگم زرد شده بود و خسته بودم . رفتم خونه مادرم گفت چرا هیچی نگرفتی بخوری گفتک دلم نمیخواست . خواستم بیام خونه غذا بخورم . راستش مادرم شک کرد یکم گشت دید پول دارم جمع میکنم . گفت واسه چیته این پول گفتم میخوام جمع کنم Ps1 بگیرم . دلش سوخت واسم .به بابام اصرار کرد بابام هم گرفت . چند سالی خوش و خرم با Ps1 بودم . 5 ساله پیش بود که گفتم باید Ps2 بگیرم . چون از اونم خیلی خوشم اومده بود . اون رو هم هر چی التماس کردم قبول نکردند . نمیتونستن قبول کنن پول نداشتن اخه . این یکی رو خودم جمع کردم . Ps1 رو هم فروختم به همون قیمت کم . 20 تومن فک کنم . مامانم هم پولی رو که برا روز نیاز گذاشته بود کنار یواشکی مقداریش رو داد به من من هم گفتم بابا خودم جمع کردم بریم بخریم . اونم تعجب کرد فک کنم فهمید هم که پول داده بهم مامان اما چیزی نگفت رفتیم خریدیم . با این Ps2 چه خاطره ها که ندارم . شبا تو تابستون تا صبح با داداشم بازی میکردیم MASTER LEAGUE . همیشه هم دعوامون سر این بود که اولین بازیکنی که میخریم شفچنکو باشه یا اون . اون موقع ها رو دور بودن این دو تا . همیشه هم شفچنکو میگرفتیم . :d
خلاصه 5 سال از گرفتن Ps2 میگذره . فک نکنید الان 20 و خورده ای سالمه . نه باو . 17 سالمه . کلاس دوم دبستان Ps1 گرفتم . اول راهنمایی هم Ps2 . حالا هم دوباره خودم دست به کار شدم پول جمع میکنم . بابام کارمند مخابراته . مخابرات هم به دانش اموزای دبیرستانی که بالای 18 بگیرن 200 تومنی پول میده . منم به همین 18 دل بستم . خودم 150 تومن جمع کردم 200 تومن هم مخابرات بده . میشه 350 تومن . که خودش کمک بزرگیه . باقیش رو هم به بابا التماس میکنم . >:d<
اینم داستان ما البته Ps3 هم خدا بخواد میگیرم . دعا کنید بالای 18 شم . قدر زندگیتون رو هم بدونید که چه زندگی خوبی دارید .
کاملا حرف متینی زدیددوست عزیز این حرفهایی رو که شما میگی رو خوب میفهمم. اینی که شما تو این تاپیک میبینی برای سورپرایز برای دوستان کنسول گرفتن یا یکی میگه مثلا فلان فامیلم از فلان جا میومد فلان کنسول ها رو برام گرفته بود به نسبت جمعیت کشور حساب کنیم واقعا جزو استثانات ـه. خوب بالاخره در یک کشور با جمعیت 70 میلیون نفر چند صد نفری پیدا میشن که وقتی کنسول بسوزه میرن یکی دیگه میخرن انگار که از بقالی سر کوچه پفک میگیرن. تو همین سایت خودمون کسانی هستند که دو یا 3 بار 360 رو 3 چراغه کردن و باز هم جدیدش رو گرفتن و ککشون هم نمیگزه یا تلویزیون 6-7 میلیونی رو برای اتاقشون گرفتن و هنوز فکر میکنن چیزی که میخواستن نبوده.
منظور از این توضیحات اینکه شما نگاهت به این تاپیک نباشه به نسبت جمعیت بخواهیم حساب کنیم بالاخره تعدادی پولدار همه جا هست ولی اکثریت اینطوری نیستن و وضعیتشون خیلی خیلی بد تر از چیزی ـه که تصور میشه. این قضیه که شما میگی برای من سورپرایز خرید یک بازی ـه رو من خودم هزار بار به چشم خودم دیدم و خودم هم این دوران رو داشتم.
من خودم کل دوران کنسول nes رو فقط با یک کارتریج که 4 بازی داشت گذروندم و هیچ وقت هم خودم سگا genesis نداشتم(با اینکه کنسول شماره یک کل تاریخه برای من ). دلیلش هم اینه که پول نداشتم و عادت نداشتم از کسی پول بخوام حتی پدر و مادرم. به همین سادگی. جالبه که این دورانی که میگم می افته به دوران راهنمایی و دبیرستانم یعنی معادل همین دورانی شما که در اون ps1 و ps2 رو داشتید. پس خوندن این تاپیک نباید شما رو ناراحت کنه که خیلی ها پول دارن و من بی پول. اتفاقا خیلی ها بی پول هستن و تعداد کمی پولدار. این رو هم در نظر داشته باشید که میگن در همیشه بر روی یک پاشنه نمیچرخه.
دوست عزیز این حرفهایی رو که شما میگی رو خوب میفهمم. اینی که شما تو این تاپیک میبینی برای سورپرایز برای دوستان کنسول گرفتن یا یکی میگه مثلا فلان فامیلم از فلان جا میومد فلان کنسول ها رو برام گرفته بود به نسبت جمعیت کشور حساب کنیم واقعا جزو استثانات ـه. خوب بالاخره در یک کشور با جمعیت 70 میلیون نفر چند صد نفری پیدا میشن که وقتی کنسول بسوزه میرن یکی دیگه میخرن انگار که از بقالی سر کوچه پفک میگیرن. تو همین سایت خودمون کسانی هستند که دو یا 3 بار 360 رو 3 چراغه کردن و باز هم جدیدش رو گرفتن و ککشون هم نمیگزه یا تلویزیون 6-7 میلیونی رو برای اتاقشون گرفتن و هنوز فکر میکنن چیزی که میخواستن نبوده.
منظور از این توضیحات اینکه شما نگاهت به این تاپیک نباشه به نسبت جمعیت بخواهیم حساب کنیم بالاخره تعدادی پولدار همه جا هست ولی اکثریت اینطوری نیستن و وضعیتشون خیلی خیلی بد تر از چیزی ـه که تصور میشه. این قضیه که شما میگی برای من سورپرایز خرید یک بازی ـه رو من خودم هزار بار به چشم خودم دیدم و خودم هم این دوران رو داشتم.
من خودم کل دوران کنسول nes رو فقط با یک کارتریج که 4 بازی داشت گذروندم و هیچ وقت هم خودم سگا genesis نداشتم(با اینکه کنسول شماره یک کل تاریخه برای من ). دلیلش هم اینه که پول نداشتم و عادت نداشتم از کسی پول بخوام حتی پدر و مادرم. به همین سادگی. جالبه که این دورانی که میگم می افته به دوران راهنمایی و دبیرستانم یعنی معادل همین دورانی شما که در اون ps1 و ps2 رو داشتید. پس خوندن این تاپیک نباید شما رو ناراحت کنه که خیلی ها پول دارن و من بی پول. اتفاقا خیلی ها بی پول هستن و تعداد کمی پولدار. این رو هم در نظر داشته باشید که میگن در همیشه بر روی یک پاشنه نمیچرخه.