PS jailbreak عامل هک PlayStation 3 (پست اول حتماً خوانده شود - Update 6)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Police _ 110

ハリール
مدیر انجمن
قوانین حاکم بر تاپیک
تاپیک های مربوط به اخبار هک PS3 تاکنون همیشه در سایت بازی سنتر موجب زحمات و بار اضافی بر دوش تیم مدیریت سایت بوده است. لذا در این داستان جدید و این تاپیک سعی شده قوانین شدیدتری نسبت به قبل برای نظم روند تاپیک قرار گیرد و همچنین خوانندگان و مهمانان سایت از دیدن تاپیک و پست های آن کمتر تاسف بخورند.

در پایان، این تاپیک اختصاص داده شده به اخبار و مطالب مرتبط به هک کنسول PS3، کاربران عزیز لطفاً از دادن هر گونه پست که حاوی نظرهای شخصی، خوشحالی، تاسف، نگرانی، تحقیر، خرید و یا نخریدن و هر گونه مسائل تحلیل های جالب توجه بی پایه و اساس اجتناب کنید.

با کاربرانی که قوانین تاپیک رو نادیده بگیرند و یا باعث بر هم زدن نظم در روند تاپیک شوند، برخورد می شود.

در پایان، پست دوم این تاپیک به اخبار و آخرین اطلاعات از این هک اختصاص داده شده و سعی می شود که مرتب به روز شود.

امیدوارم که با کمک دوستان بتوانیم تا پایان واقعی آخر این داستان، همراه با شما باشیم

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Dinosaur
بعضی از بازیها حجمش کم هست میشه روی DVD با نرو رایت کرد ولی محتویات بازی رو توی پوشهgamez بزاری ولی بازم نشد
دست درد نکنه
دوست عزیز شما می تونید پست قبلیتونو ویرایش کنید;)
نباید 2 تا پست پشت سرهم بدید;)
ا
لان یه سوال واسم پیش اومده
با این همه آپدیت باز هم تمام اینا نیاز مند دانگل هست؟
لینک ساخت دانگل را بدبد البته من زیاد دیدم اونی که از همه راحتره و قابل ساخت تو ایرانه رو لطفا بدید
ممنونم
دوست عزیز این تایپیک جهت آخرین اخبار از هک است;)
شما می تونید برای گرفتن پاسخ خود به این تایپیک مراجعه کنید;)

آخرین ویرایش:
الان یه سوال واسم پیش اومده
لین ساخت ددانگل را بدبد البته من زیاد دیدم اونی که از همه راحتره و قابل ساخت تو ایرانه رو لطفا بدید
ممنونم

الان یه سوال واسم پیش اومده
لین ساخت ددانگل را بدبد البته من زیاد دیدم اونی که از همه راحتره و قابل ساخت تو ایرانه رو لطفا بدید
ممنونم
سلام
بله تمام این کار ها به دانگل احتیاج داره و فعلا بدون دانگل هیچ کاری نمیشه کرد .
اینم لینک اموزش ساخت اسونترین مدل : http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=33517

آخرین ویرایش:
ببخشيد من امروز يه پي اس 3 و 320 گيگ گرفتم كه فريم ورش 3.40 هست و ريجن J هست ، جيل بريك رو فريم ور 3.40 و ntsc-J هم كار ميكنه؟
فريم ور 3.41 رو از كجا بايد دانلود كنم؟

آخرین ویرایش:
ببخشيد من امروز يه پي اس 3 و 320 گيگ گرفتم كه فريم ورش 3.40 هست و ريجن J هست ، جيل بريك رو فريم ور 3.40 و ntsc-J هم كار ميكنه؟
فريم ور 3.41 رو از كجا بايد دانلود كنم؟

عزیز من سوال رو باید داخل تاپیک خودش بپرسی ... در بخش PS3 !

من الان میخوام بازی hawx رو به صورت یک فایل RAR دانلود کنم و بریزم رو هارد اکسترنال

اگه هک کنم برنامه back up manager خودش میتونه از رو هارد اکسترنال کپی کنه رو اینترنال؟

در ضمن من تبدیل پورت های هارد 2.5 اینچی(هارد اینترنال ps3) به USB رو دارم، یعنی میتونم مستقیم هارد ps3 رو با usb به pc وصل کنم ولی نیمدونم فایل ها رو باید کجای هارد بریزم!!!!!

شما نمیتونی هارد ps3 رو مستقیم بزنی به pc و محتویاتش رو ببینی (این همه طول کشید که به محتویات هارد دسترسی پیدا کنن بعد شما میخوای مستقیم بزنی به pc ؟! :d) چون سیستم عامل (هر نوع osیی) نمیتونه ps3 ، system file رو تشخیص بده.
واسه انتقال به هارد اینترنال تنها راهش همون ftp server هستش.(تو این پست کامل توضیح دادم )
ممنون عزيز، فقط يه سوال ديگه آيا ftp server رو ps3 هم نصب ميشه؟؟؟
چطوري؟
منظورت چیه ؟ خوب باید رو ps3 نصب بشه که شما بتونی محتویات هارد رو ببینی !
نصبش هم مثل backup manager هست میریزی تو فلش و نصبش میکنی تو کنسول.

دوستان من پست ها رو دیدم ولی نتوستم جواب بگیرم.

میشه واسه خرید بازی هارد PC مو بکنم (3.5 اینچی) ببرم به مغازه دار بدم بعد بریزه رو هارد بعد بیارم خونه PS3 رو وصل کنم به PC بعدش از PC بریزم رو هارد PS3?

در کل منطورم اینه که میشه بازی هارو از PC به PS3 انتقال داد؟

امروز سایت اسپانیایی elotrolado.net

یگ homebrew دیگر به نامPS3 Gamezplorer منتشر که که ترکیبی ازFile Explorer and SFO است برای مدیریت بازیهایی که روی هاردهای خارجی backup گرفته می شوند
توضیحات بیشتر در منبع
عکس هایی از محیط برنامه
thumb.php
thumb.php
thumb.php

دوستان من پست ها رو دیدم ولی نتوستم جواب بگیرم.

میشه واسه خرید بازی هارد PC مو بکنم (3.5 اینچی) ببرم به مغازه دار بدم بعد بریزه رو هارد بعد بیارم خونه PS3 رو وصل کنم به PC بعدش از PC بریزم رو هارد PS3?

در کل منطورم اینه که میشه بازی هارو از PC به PS3 انتقال داد؟
????????????????????????????????????????????????????

n*n بار گفته شد اینجا فقط تاپیک اخبار ِ نه پرسیدن سوال و از این جور موارد.

من الان میخوام بازی hawx رو به صورت یک فایل RAR دانلود کنم و بریزم رو هارد اکسترنال

اگه هک کنم برنامه back up manager خودش میتونه از رو هارد اکسترنال کپی کنه رو اینترنال؟

در ضمن من تبدیل پورت های هارد 2.5 اینچی(هارد اینترنال ps3) به USB رو دارم، یعنی میتونم مستقیم هارد ps3 رو با usb به pc وصل کنم ولی نیمدونم فایل ها رو باید کجای هارد بریزم!!!!!
اینو چون سوال حیلی ها هست اینجا جواب میدم.

بازی های PS3 برای اجرا شدن توسط Backup Manager باید توی یه فولدر به اسم GAMEZ ریخته بشن. فایل های ها هم نباید RAR یا ISO باشند و فقط باید اون جوری باشند که Backup Manager تهیه می کنه. پس باید یه فولدر به اسم GAMEZ تو هاردتون ایجاد کنید و بازی ها رو با Game ID ایشون بریزید اون تو.

خب ظاهرا سوني دست بردار نيست و نميخواد كوتاه بياد وفريم وير 3.50 هم در راهه.بارزترين قابليت هم فريم وير هم اجراي فيلم هاي بلوري 3D هست.
منبع

آقا یکی بیاد یه مرجه برای دانلود بازی معرفی کنه....

40 پارت بازی HAWX رو دانلود کرده بودم(4 گیگ از 6.5 گیگ) که یهو رپیدشیر لینکا رو بلاک کرد بخاطر کپی رایت...بد جوری حالم گرفته شد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or