PS jailbreak عامل هک PlayStation 3 (پست اول حتماً خوانده شود - Update 6)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Police _ 110

ハリール
مدیر انجمن
قوانین حاکم بر تاپیک
تاپیک های مربوط به اخبار هک PS3 تاکنون همیشه در سایت بازی سنتر موجب زحمات و بار اضافی بر دوش تیم مدیریت سایت بوده است. لذا در این داستان جدید و این تاپیک سعی شده قوانین شدیدتری نسبت به قبل برای نظم روند تاپیک قرار گیرد و همچنین خوانندگان و مهمانان سایت از دیدن تاپیک و پست های آن کمتر تاسف بخورند.

در پایان، این تاپیک اختصاص داده شده به اخبار و مطالب مرتبط به هک کنسول PS3، کاربران عزیز لطفاً از دادن هر گونه پست که حاوی نظرهای شخصی، خوشحالی، تاسف، نگرانی، تحقیر، خرید و یا نخریدن و هر گونه مسائل تحلیل های جالب توجه بی پایه و اساس اجتناب کنید.

با کاربرانی که قوانین تاپیک رو نادیده بگیرند و یا باعث بر هم زدن نظم در روند تاپیک شوند، برخورد می شود.

در پایان، پست دوم این تاپیک به اخبار و آخرین اطلاعات از این هک اختصاص داده شده و سعی می شود که مرتب به روز شود.

امیدوارم که با کمک دوستان بتوانیم تا پایان واقعی آخر این داستان، همراه با شما باشیم

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Dinosaur
در اینجا جا داره که از تمام کسانی که برای رسال این اخبار و همچنین راهنمایی ها زحمت کشیدن تشکر کنم

اما موضوعی که این روزها من و دوستانم شدیدا" منتظر ان هستیم و کارایی زیادی هم داره هک کنسول ps3 توسط PSP هستش البته اخرین اخباری که دریافت کردم حاکی از ان بود که فایل های امده روی نت فقط روی ورژن 5.00 M33-4 کار میکنه !!

حال خواهشی که از دوستان دارم پیگیری این هک هست که واقعا" کار خیلی ها رو راه میندازه ! چون اخبار روی نت واقعا" پراکنده هست

ممنون .

دو تا سوال داشتم

1.آیا همیشه باید این دانگل به کنسول متصل باشه؟ یا فقط برای نصب برنامه backup manager هست؟

2.برای اجرای بازی در حالت هک نیاز به یک دیسک بلوری اورجینال هست؟
(یجا دیدم نوشته بود باید یک بازی بلوری اورجینال بزارید تو دستگاه تا بازی ها لود بشه، البته نوشته بود فرقی نمیکنه چی باشه )

اینهمه فایل و نرم افزار تو نت ریلیز شده کسی در مملکت اسلامی ما تونسته اجراش کنه یا فقط هرچی میاد رو نت اینجا قرار میگیره و همه منتظر دیگری هستن ؟!
الان مشکل چیه ؟!

اینهمه فایل و نرم افزار تو نت ریلیز شده کسی در مملکت اسلامی ما تونسته اجراش کنه یا فقط هرچی میاد رو نت اینجا قرار میگیره و همه منتظر دیگری هستن ؟!
الان مشکل چیه ؟!
من 800 گیگ بازی که تفریبا 82 3 تا بازی میشه Download کردم. تا اینحا که تست کردم، همشون کار کردن، خیلی راحت و ساده. اون نرم افزار FTP هم خیلی جالب ِ ، میشه به تمام محتواهای داهلی بازی هذ مثل Cutscene ها و عکس ها و Artwork ها دست پیدا کرد.

LV2 Memory Dumper Released

یک گروه به نام blackb0x ,
LV2http://www.ps3hax.net/tag/lv2/ Memory Dumper رو رلیز کردند
خوب هکرها و devs هم اکنون می توانند حتی بیشتر ازقبل به PS3نفوذ کنند، از جمله راه های جدید برای کرکfirmware امنیتی سونی(3.42)
لازم به ذکر است اسن فایل فقط بر روی ps groove V1.1 اجرا می شود
برای اجرا کردن این فایل
فایل lv2dump_07a.pkg رو در usb memory stick قرار بدید و مانند فایل های دیگر با پسوند pkg آن را نصب کنید
سپس اجرا کنید LV2Dump از XMB
اجرا کردنش 20 تا 30 ثانیه زمان می بره
source
copy.png

میشه یه توضیح در باره ی نرم افزار ftp بدید؟من فقط اینو میدونم که ftp یه پروتوکل برای ارتباط میان یوزر و سرور هست

سلام دوستان !

میخواستم بپرسم که اگه این ps3 رو هک کنیم و باز ی هاش رو روی هارد بریزیم ویعد اپدیت 3.42 رو بریزیم....اونوقت بازی هایی که کپی کردیم از رو هارد اجرا میشن ؟!

و سوال دیگه هم اینه که اگه از این هک استفاده کنیم در اینده احتمال ban شدن وجود داره ؟!

ممنون میشم جواب بدید .:)

آخرین ویرایش:
سلام دوستان !

میخواستم بپرسم که اگه این ps3 رو هک کنیم و باز ی هاش رو روی هارد بریزیم ویعد اپدیت 3.42 رو بریزیم....اونوقت بازی هایی که کپی کردیم از رو هارد اجرا میشن ؟!

و سوال دیگه هم اینه که اگه از این هک استفاده کنیم در اینده احتمال بان شدن وجود داره ؟!

ممنون میشم جواب بدید .:)

نخیر دوست عزیز اگه آپدیت کنی در هر شرایطی دیگه قادر به استفاده از اون بازیا نیستی

احتمال بن هم وجود داره ولی ممکنه در آینده این احتمال هم وجود نداشته باشه

سلام
دوستان شدیدا به لینک دان لوده برنامه ftp نیاز دارم لینکی که دارم قیلتره متاسفانه کسی لینک دانش داره که قیلتر نباشه ممنون
لینکی که من دارم اینه که قیلتره:(
http://www.multiupload.com/UJRQDZ0HD7

ویرایش
پیداش کردم اما باید اونجا عضو شین تا بگیرینیش
http://www.ps3hax.net/downloads.php?do=file&id=403
چرا نمیتونم دانش کنم کسی میدونه چطوری این کار بکنم؟
کسی از دوستان میتونه یه توضیح کاملی از کار کردن با ftp بگید ؟ تا اینجا میدونم نیاز به filezilla اونم دانلود کردم اما بعدش باید چکار کنم لطفا کمک کنید

آخرین ویرایش:
بچه ها یه خبر عالی :
Play PS3 Backups from a DVD-R / BD-R

فقط کافیه که بازی رو روی دیسک رایت کنید و کنسول جیل بریک شدتون رو روشن کنید و برید به back up manager.
راحت می تونید بازی رو اجرا کنید..دیگه به هارد هم نیاز نیست... BD خام چنده؟؟؟:دی

• Like
Reactions: Saren Arterius
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or