Prototype : Xbox360 Thread

ببین شجاعت تو بازی مرگ میاره البته بعضی بازی ها
ببین موقعی که اون حرکت قدرتی رو میزنه هر چه بش نزدیک باشی بیشتر از جونت کم میشه پس هر وقت این کار رو کرد ازش دور میشی بعد دوباره میای بش حمله میکنی. نا سلامتی تو یک ابر قهرمانی هلیکوپتر بش پرت کن هر وقت جونت کم شد هم consume کن 3 دقیقه ای میکشیش

دو بازی آخری که بازی کردم Redfaction و Prototype(هنوز تمام نشده) خیلی خوب میشد که گرافیک اولی رو با داستان دومی تلفیق میکردن!!
خداییش گرافیک Prototype اگه یکم بهتر بود خیلی زیاد رو دیدگاه ها و نظرات مخطبین و منتقدان تاثیر میذاشت...هرچند که مدل سازی بازی عالیه ولی گرافیک محیط مثل Ninja Blade انگار خوب پولیش نشده...
ایدهایی که توی گیم پلی هست خیلی جالبه...
من برم ادامه بدم دوباره میام:biggrin1:

محمد جان من redfaction رو بازی نکردم ولی اگه گرافیک infamous رو داشت همه نظرشون عوض میشد و نمیگفتن prototype در حد مقایسه با infamous نیست
من خودم تو مجله موقعی که بازیش رو دیدم گفتم این بازی باید گرافیک بالایی داشته باشه ولی موقعی که بازی کردم اصلا از گرافیک بازیش خوشم نیومد
راستی redfaction قشنگه تو دموش همش خونه خراب میکرد:biggrin1::biggrin1:

محمد جان 360 گرافیکش بیشتر از این تو این بازی با این وسعت نمیکشه انتظار گرافیک بالاتر تو همچین بازی ای رو این کنسول بنظرم بیجا هست
آخه موضوع اینجاست که این بازی از لحاظ وسعت محیط از Redfaction کوچیکتره یا مثلاً اگه از GTA IV کوچیکتر نباشه بزرگتر هم نیست،اون دوتا بازی گرافیک به مراتب بهتری از این داشتن...
مشخصه که در مورد گرافیک تا حدی کم کاری شده...
البته منظور من این نیست که گرافیک بده ولی خوب بهتر این هم میتونست باشه...
محمد جان من redfaction رو بازی نکردم ولی اگه گرافیک infamous رو داشت همه نظرشون عوض میشد و نمیگفتن prototype در حد مقایسه با infamous نیست
کاملاً موافقم!
پسر عموم تازه Infamous رو گرفت دیدمش واقعاً اگه گرافیک Prototype در این سطح بود خیلی خیلی بازی جالب تری میشد...

خب الآن تایم گیم پلی من روی 10 ساعته...:biggrin1:
بازی جذابیه یعنی مثل بعضی از بازی ها که به زور Achievement و بدست آوردن Salvage(:biggrin1:) ماموریت های جانبی رو انجام میدی نیست...کلاً باهاش حال میکنم...
یه چیزی،تقریباً توی 7 یا 8 ساعت اول بازی فقط 3 تا Achievement باز شد بعد یهو تو دو سه ساعت تقریباً 15 تا باز شد
هر یه نوع دشمن رو که میکشتم یکی بازی میکرد...باز شدن پیاپی Achievement احساس خوبی به همراه داره...

خیلی جالب بود.
من فقط پایه این حس قدرت بودم که میبینم بقیه بچه ها هم بهش رسیدند.
به معنای واقعی کلمه احساس میکردی شهر زیر دستاته.
از لحاظ داستانی هم جالب بود یه چیز تو مایه های فیلم های سیاسی ضد امریکایی.
لعنتی همه کار میکرد.پرواز،تیر اندازی،رانندگی،دزدی،آدم کشی و کلی دیگه.
در کل خیلی فاز داد.

انصافاً هرچی بیشتر میرم جلو بیشتر خوشم میاد از این بازی:hug:
بعد از این که قدرت ها رو دوباره به دست میاری دیگه Alex واقعاً وحشی میشه!
خیلی لحظات لذت بخشی رو پشت سر میذارم،با قدرت های بدست اومده به راحتی هرچه تمام تر Hunter ها رو به سلابه میکشم:biggrin1:

انصافاً هرچی بیشتر میرم جلو بیشتر خوشم میاد از این بازی:hug:
بعد از این که قدرت ها رو دوباره به دست میاری دیگه Alex واقعاً وحشی میشه!
خیلی لحظات لذت بخشی رو پشت سر میذارم،با قدرت های بدست اومده به راحتی هرچه تمام تر Hunter ها رو به سلابه میکشم:biggrin1:

این بازی گیمپلی خیلی قشنگی داره ولی گرافیکش واقعا میتونست بهتر باشه ... ساختمون ها که خیلی افتضاحه ... :sick: تنها چیزی که بازی رو اعتیاد آور میکنه گیمپلی بازییه و داستانش ... :love:

این بازی گیمپلی خیلی قشنگی داره ولی گرافیکش واقعا میتونست بهتر باشه ... ساختمون ها که خیلی افتضاحه ... :sick: تنها چیزی که بازی رو اعتیاد آور میکنه گیمپلی بازییه و داستانش ... :love:
آره خداییش!!
من مدام Prototype بازی میکنم برا استراحت یه دور FIFA دوباره نهضت ادامه دارد...
خیلی حال میکنم باهاش دوست ندارم تموم شه...:biggrin1:

ولی به نظرم بازیش یکم کوتاه بود و خیلی چیزا هم تا آخر بازی معلوم نشد مثلا اینکه چی به سر خواهر الکس که پیش دکتر بود میاد آخرش هم هنوز اون بیماریه که همه رو آندد می کرد از بین نرفت برای همین فکر کنم بازی به شدت نیاز به قسمت 2 داره.

ای بابا
بازم که میگید گرافیک!درجه اول گیم پلی هستش که این بازی داره.به نظر من اگر گرافیک را بهتر میکردند دچار افت فرم میشد که اون دیگه اصلا قابل تحمل نیست.
همین gta که مثال زدید را بگم.من یکی از طرفدار های gta بودم و از gta 2 تا san andreas را تموم کردم.ولی این آخری به دلم نچسبید و تا آخر نرفتم.به خاطر اینکه گرافیک را بهتر کنند بازی خیلی خشک شده بود و وقتی بازی روون نباشه من دوست ندارم بازی کنم.مثلا داری راه میری می خوهی برگردی باید فلکه دور بزنی.:biggrin1: چی میشد فرزتر بود این بابا؟
خلاصه به نظر من نباید گرافیک را فدای گیم پلی کرد.
گفتیم gta 2 ،این بازی خیلی من را یاد gta 2 انداخت.همون فاز را میداد.از رو پشت بوم پلیس می ترکوندیم.

آره خداییش!!
من مدام Prototype بازی میکنم برا استراحت یه دور FIFA دوباره نهضت ادامه دارد...
خیلی حال میکنم باهاش دوست ندارم تموم شه...:biggrin1:
یکی از اشکال های دیگه بازی همین کوتاه بودنشه که آدم رو دلسرد میکنه ... وقتی تموم شد میخواستم گریه کنم ... :((
آخه معتادش شده بودم ... :biggrin1:

میگم مگه شما بازی رو چند ساعته تموم کردین که میگین کوتاه بود؟!
من الآن روی 15 ساعت و خورده ای م و هنوز اگه اشتب نکنم 52 یا 3% از بازی تموم شده...
یا من خیلی اصرار به کامل بازی کردن دارم یا شما برا تموم کردن بازی خیلی عجله داشتین...
من Redfaction رو هم توی نزدیک به بیست و یک تا سه ساعت تموم کردم(البته با انجام تقریباً تمام ماموریت های جانبی).

خوب شما تموم side quest ها رو میری. من که فعلا حالشو ندارم.:biggrin1:
راستی بازی تموم شه میشه بازم side quest هاشو رفت؟
بعد یه چیز دیگه. احساس نمیکنید بازی یه مقدار سخته؟:biggrin1: مخصوصا این آخراش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or