Prototype : Xbox360 Thread

حب همین که کاری میکنن که روی 1.4 هم اجرا بشه باعث بن شدن نمیشه ؟! چون یه سری تغییرات ایجاد میکنن دیگه !

اگر پستمو با دقت میخوندی نوشتم لایو میخواید برید حتما باید اپدیت کنید! منم چون اصلا لایو باز نیستم برام مهم نیست
من در جواب دوستمون گفتم که میگه اصلا بازی دیگه رو 1.4 نمیاد بالا!
GӨӨD ᄂЦᄃK :cheesygri

Radical ٍEntertainment يه بازي فوق العاده ساخته همه چيزه بازي عالي يكي از نكات +ش اينكه بازي خسته كننده اي نيست.
دقیقا اول بازی گفتم بازی 100% یکنواخت میشه ولی واقعا ماموریت ها تنوع زیادی دارند و سرعت و هیجان بالا
بازی خیلی خفنی هستش ... من که کلی باهاش حال کردم... این Alex برای خودش توی شهر پادشاهی میکنه:biggrin1:

دیگه پرواز که میکنه xmen هم که میشه تغییر قیافم که میده رو دیوار که راه میره میخوای پادشاهی نکنه:cheesygri

البته من یک نکته کوچیک رو فقط اینجا بگم که بعضی اوقات سلایق فرق می کنه و ممکنه یکی از این بازی خوشش بیاد و از یکی دیگه نه. در کل من امروز تازه میخوام برم سراغ Bionic Commando تا ببینیم این یکی چی میشه. من هم در تریلر هایی که دیدم به نظرم Prototype ایده های جالب تری داشته و داره.

BIONIC COMANDO خیلی یک نواخت بود اصلا هم OPEN WORLD نبود تا 4متر از راهت دور میشدی رادیو اکتیوی میشدی میمردی. ولی کلا خیلی حال میداد . من هنوز prototype رو بازی نکردم ولی از کلیپ های گیم پلیی که دیدم میتونم بگم خیلی قشنگتره.

فقط نکته منفی بازی کوتاه بودنش هست .بازی فقط 31 ماموریت داره من تو 1 ساعت اول 7 تا ماموریت رفتم .یکی از بچه ها هم 7 ساعته بازی راتموم کرده بود.

بازی کم کم داره سخت میشه غیر تانک بازم چیزی سوار میشه؟
قسمت هایی از شهر نورپردازیش دقیقا مثل GTA IV هست به نظر من.. شهرشم که همونه:cheesygri تقریبا!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or