سلام
خوب من بازی رو تموم کردم
گفتم بیام اینجا یه توضیحی برای دوستانی که بازی رو انجام ندادن بدم تا اگه خوششون میاد تهیش کنن.
داستان
اول از همه از داستان بازی شروع می کنم
شهر نیویورک با ویروس وحشتناکی به طور کامل آلوده شده و تمامی مردم به هیولا های وحشتناکی تبدیل شدن و یا خلق و خوی وحشی پیدا کردن.
پس از انجام یکی دو ماموریت کوچیک داستان بازی به 18 روز پیش بر میگرده و شما متوجه میشین که چی شده که Alex ( شخصیت اصلی بازی ) تبدیل به همچین چیزی شده و چه طور شهر نیو یورک به ویرانه تبدیل شده.
خوب از نظر من داستان بازی چندان قوی کار نشده و موضوعی رو هم که روش دست گذاشتن موضوع تکراری هست که بارها و بارها به شکل های مختلفی بیان شده، البته داستان اونقدر ها هم بد نیست ولی خیلی بهتر می تونست کار بشه.
شخصیت های بازی اکثراً سطحی هستند و شما هیچ حسی به اونها در طول بازی پیدا نمی کنید.
خوب شاید بگید داستان یه بازی اکشن چندان هم نیاز به پیچیدگی نداره ولی خوب این نظر منه.
گرافیک
در مورد گرافیک بازی باید بگم که معمولی هست
تقریبا نه نکته عالی و نه نکته افتضاحی تو اون وجود نداره( با توجه به Open World بودن بازی)
طراحی کاراکتر ها به خصوص Alex خیلی خوب انجام شده.
انفجارها در بازی کاملاً معمولی هستند همچنین انیمیشن های بازی هم بد کار نشده.
طراحی ماشین و تانک و هلیکوپتر و ... هم میشه گفت خوب هست.
البته کلاً تنوع خاصی توی وسایل نقلیه وجود نداره و همشون تقریباً مثل هم هستند.
نور پردازی بازی هم معمولی است و در قسمت های آلوده شهر بهتر از باقی قسمت ها کار شده.
هم چنین قسمت های مختلف شهر دارای *****های رنگی متفاوتی هستند مثل قسمتهای آلوده به ویروس که رنگ قرمز و قهوه ای حالت خاصی به این مکان ها داده.
بهترین قسمت گرافیک بازی از نظر من افکتهای مربوط به توانایی های Alex هست، مثل وقتی که به از ساختمان ها بالا میره یا در زمانهای تبدیل شدن.
همچنین در محلهای آلوده به ویروس، شلوغی بسیار زیادی رو شاهد هستید که حس و حال زدو خورد در این مکانها رو چندین برابر میکنه.
تکسچرهای بازی هم در مورد ساختمان ها عموماً بی کیفیت هست ولی در باقی موارد بهتر کار شده
در کل گرافیک بازی چندان خوب کار نشده ولی اونقدرها هم بد نیست که شما رو دل زده کنه.
صداگذاری
صداگذاری بازی یکی از بهترین قسمت های بازی هست به خصوص اگه دارای سیستم های 5.1 یا 7.1 باشید تازه متوجه افکتهای فوق العاده ی بازی میشید.
من خودم اولش با بلندگوهای تلویزیون بازی رو انجام میدادم که اکثر صداها به خصوص صدای شخصیت ها نا مفهوم بود ولی وقتی سیستم صوتی رو وصل کردم تازه فهمیدم که به چی میگن صداگذاری درست و حسابی!!!
دوبله شخصیت ها خوب انجام شده به خصوص شخصیت Alex که صداش واقعا برازنده شخصیتش هست.
موسیقی بازی هم توی اکشن پر زد و خور بازی تقریباً گم میشه ولی با این حال وقتهایی که اونو میشنوین زیبا کار شده و کاملا با موقعیتی که توش قرار دارین هماهنگی داره.
گیم پلی
خوب میرسیم به بهترین قسمت بازی و همچنین اصلی ترین دلیل برای انجام بازی.
در یک کلام از نظر من گیم پلی بازی فوق العاده کار شده و بسیار جذاب و نفس گیر هست.
شما آزادید که هر کس و هر چیزی رو از مردم عادی گرفته تا هیولا ها و همچنین ماموران دولتی رو به بدترین و خشن ترین شکل های ممکن تیکه پاره کنید!!!
در بازی قسمتی وجود داره که در اون میتونید قابلیت های جدیدی رو برای Alex خریداری کنید از قبیل تبدیل شدن دست ها به شمشیر یا مشت های آهنین، دویدن سریعتر ، پرش های بلندتر و تعداد بسیاری دیگر قابلیت های جذاب و دیدنی که هر کدام از آنها برای از بین بدن دشمن خاصی کاربرد بیشتری داره، مثل پنجه هایی به شکل تیغ که برای تیکه پاره کردن گله ای دشمنان ضعیف از قبیل سرباز ها و مردم عادی خیلی کاربرد داره و یا مشتهای آهنین که برای از بین بردن تانک ها و دشمنان قوی ولی کند بهتره.
ماموریت های بازی هم چندان تنوع فابل قبولی نداره، درسته که با هم فرق دارن ولی یه جورایی همشون به همدیگه شبیه هستند مثل از بین بردن تمامی دشمنان و یا فرار از دست آنها ، از بین بردن یک پایگاه نظامی یا محل تولید هیولاهای بازی، محافظت از مکانی و...
هوش مصنوعی بازی هم اگر بازی رو روی درجه Easy بازی کنید که واقعا مزخرفه، دشمنان به طرز احمقانه ای احمق هستند و شما در کسری از ثانیه میتونید تمامی اونها رو نابود کنید به خصوص اگر قابلیتهای خودتون رو ارتقا داده باشید که این مسئله چندان جالب توجه نیست.
به نظ من بهتره از همون ابتدا بازی رو حداقل روی درجه Normal بازی کنید، درجه Hard هم که حس و حال و جذابیت بازی رو چند برابر میکنه و در این درجه با توجه به هر ماموریت و نوع دشمنی که با اون طرف هستید باید استراتژی خاصی رو دنبال کنید.
بهترین مسئله در گیم پلی بازی حس قدرتی هست که در طول انجام اون به شما دست میده و فرقی هم نمیکنه که روی چه درجه ای بازی رو انجام میدید.
در طول بازی حس میکنید که از همه قویترید و توانایی انجام هر کاری رو دارید که خیلی حس جالبی هست و همین مسئله بسیار به گیم پلی بازی کمک کرده.
در آخر اینکه این بازی توی این وضعیت نابسامان که بازی دست و حسابی چند وقته نیومده ارزش دو چندانی پیدا میکنه و من انجامش رو به همه توصیه میکنم، مطمئن باشید که پشیمون نمیشید.
موفق باشید