میشه بگید از کجا گرفتید ؟
دوست عزیز شما نباید اسم یک فروشگاه رو به صورت مستقیم بیاریدman chand rooz pish az westgame kharidam![]()
خیلی بازیش قشنگه همتون برید بخرید حال کنید ! واقعا تو این مدت فقر بازی داشتیم که 3 4 تا بازیه خوب اومد خدارو شکر !
اینم یکی ازوناس ! خشونت در بازی موج میزنه ! واقعا لذت بخشه :biggrin1: از همه جا بالا میری همه رو میکشی ! زورمون زیاده دیگه :biggrin1:
تمام چیزهاشم Upgrade میشه ! سلاح جدید میگیره ! Combo هاش ! میزان پرش و سرعتش و ... !
دوستان مطمئنن که با fw 1.4 اجرا میشه ؟
دوست عزیز دیگه میشه گفت هیچ بازی با 1.4 نمیخونه. باید حداقل 1.51 داشته باشی. در ضمن دوستانی که تو Live بازی میکنند باید 1.6 رو بریزن. بحث رو هم همین جا تمومش کنید و به ادامه صحبت در مورد بازی بپردازید. ممنوندوستان مطمئنن که با fw 1.4 اجرا میشه ؟
دوست عزیز دیگه میشه گفت هیچ بازی با 1.4 نمیخونه. باید حداقل 1.51 داشته باشی. در ضمن دوستانی که تو Live بازی میکنند باید 1.6 رو بریزن. بحث رو هم همین جا تمومش کنید و به ادامه صحبت در مورد بازی بپردازید. ممنون
لطفا در مورد چیزی کافی اطلاع نداری همینطوری نگو و کلی ادمو گیج نکن
من خودم اپدیت نکردم و تا الان damnation و prototype رو بازی کردم بدون مشکل پس نمیشه گفت هیچ بازی به 1.4 نمیخوره و تمام!
اینطور که من تو فروم ها خوندم بازی 3rd. wave پچ میشند تا روی 1.4 اجرا بشن! البته از خلیل جان هم پرسیدم که گفتند واسه پچ شدن هست که میاد بالا ولی برای لایو باید اپدیت کرد
GӨӨD ᄂЦᄃK