Prototype 2 | Xbox 360

بازی رو گرفتم . حدودا 20 درصدش رو رفتم . واقعا خیلی پیشرفت کرده . خیلی روون شده و حس زیادی توی بازی تزریق شده . شماره یکش که خیلی هوش مصنوعی اش افتضاح بود .
از همه مهم تر گرافیکش هم خیلی پیشرفت کرده .
تنها مشکلش پیدا کردن دکترها بود که با کمک دوستان حل شد . :d

این که رو نرمال بذاری کاملا غلطه
چون بازی خیلی راحته
باید هارد بذاری بعد برا بار دوم بری insantly

دقیقا میخواستم جوابی که امیرحسین جان این پایین گفت رو بگم که زحمتش رو کشید. :d
:arrowd:

عزیز برای درجه Insantly هیچ اچیومنتی در نظر نگرفتن!
همین باعث میشه ما اول Normal بریم بعد رو Hard تموم کنیم:دی

آره دیگه وقتی واسه Insanity اچیومنت نذاشتن اصلا حال نمیده وقت بذاری بری. :d

یه سوال داشتم
در این بازی میتونیم جای شخصیت "الکس مرسر" هم باشیم؟

خیر دوست عزیز. نمیشه.
البته نمیدونم تو قسمت مولتی پلیر وجود داره یا نه ولی تو سینگل این قابلیت نیست.

سلام.....بعده اينكه ميري پيشه كاميونه با كامپيوتره ور ميري خاموش ميشه .. بعد مينويسه بايد دكتر ساموئل...رو پيدا كنيد.....ا
ي
ن دكتر رو از كجا پيدا كنم..؟؟؟ كجاست؟؟

کار خاصی نداره میری روی یک ساختمان بلند از نیروی balck watch استفاده میکنی(همون که همه جا نارنجی میشه) بعد از وسط های یک ساختمان یک نیرو ابی میاد همین طور ادامه میدی تا رسیدی به اونجا دوباره همون کار رو انجام میدی و فردی رو که میخوای بکشی استخوان هاشو نشون میده و دورش نارنجی هست.امیدوارم فهمیده باشی تناه راهش همینه و چیز دیگه ای هم نداره.

سلام .
داداش من همش بالای ساختمنوهام :d ! پایین میام سر درد میگیرم :d ! اما نه نیروی ابی میبیننم و نه چیز دیگه ای !
اون دکترهای پدرسوخته :dرو نمیتونم پیدا کنم !

اون نیروی ابی چیه ؟! رنگه ! خطه ! شکله ! چیه ؟ که باید دنبالش بری ؟

سلام .
داداش من همش بالای ساختمنوهام :d ! پایین میام سر درد میگیرم :d ! اما نه نیروی ابی میبیننم و نه چیز دیگه ای !
اون دکترهای پدرسوخته :dرو نمیتونم پیدا کنم !

اون نیروی ابی چیه ؟! رنگه ! خطه ! شکله ! چیه ؟ که باید دنبالش بری ؟

حسین جان برای پیدا کردن افراد مورد نظر باید:
1- بری بالای ساختمون بلند.
2- دکمه ی LS رو بزنی که یه pulse از کاراکتر خارج میشه و همه جا به رنگ نارنجی درمیاد.
3- اطراف رو که نگاه کنی اون pulse از یه طرف بهت برمیگرده و رنگ ها از اون طرف شروع میکنه به برگشتن به حالت طبیعی.
4- باید مسیری که اون نیرو بهت برگشته رو دنبال کنی تا به فرد مورد نظر برسی. (اون نیرو به شکل یه دایره منتشر میشه که فرد مورد نظر تو مرکز اون دایره س)
موفق باشی.

2- دکمه ی LS رو بزنی که یه pulse از کاراکتر خارج میشه و همه جا به رنگ نارنجی درمیاد.
3- اطراف رو که نگاه کنی اون pulse از یه طرف بهت برمیگرده و رنگ ها از اون طرف شروع میکنه به برگشتن به حالت طبیعی.
4- باید مسیری که اون نیرو بهت برگشته رو دنبال کنی تا به فرد مورد نظر برسی. (اون نیرو به شکل یه دایره منتشر میشه که فرد مورد نظر تو مرکز اون دایره س)
موفق باشی.
من همش میرفتم دنبال جایی که نیرو به سمتش میره به هیچجا نمیرسیدم:دی
واقعا ممنون!

موفق باشی.

من همش میرفتم دنبال جایی که نیرو به سمتش میره به هیچجا نمیرسیدم:دی
واقعا ممنون!

دستت درد نکنه مارشال ( ردش کردم ) اما بهتر بود این طوری توضیح میدادی :

ببین دوست عزیز :

وقتی دکمه LS رو فشار میدی ، یه حباب دایره شکل نارنجی از کاراکتر اصلی رو به سمت بیرون پخش میشه .
در همین حین و از یه نقطه ای ( باید برید بالای ساختمون و به اطراف حین ساطع کردن رنگ نارنجی نگاه کنید ) یه دایره سفید رنگ برگشت داده میشه به طرف شما . دایره سفید هم از یه جایی شروع میشه که مرکزش میشه هدف شما !

وسط اون دایرا نارنجی ( که از خودت ساطع میکنی ، شمایی = کاراکتر اصلی ) و وسط اون دایراه سفید هم هدف شماست .
فکر کنم تونستم خوب توضیح بدم !

دستت درد نکنه مارشال ( ردش کردم ) اما بهتر بود این طوری توضیح میدادی :

ببین دوست عزیز :

وقتی دکمه LS رو فشار میدی ، یه حباب دایره شکل نارنجی از کاراکتر اصلی رو به سمت بیرون پخش میشه .
در همین حین و از یه نقطه ای ( باید برید بالای ساختمون و به اطراف حین ساطع کردن رنگ نارنجی نگاه کنید ) یه دایره سفید رنگ برگشت داده میشه به طرف شما . دایره سفید هم از یه جایی شروع میشه که مرکزش میشه هدف شما !

وسط اون دایرا نارنجی ( که از خودت ساطع میکنی ، شمایی = کاراکتر اصلی ) و وسط اون دایراه سفید هم هدف شماست .
فکر کنم تونستم خوب توضیح بدم !
بله!ممنون
البته من با توضیح Maniac Gamer متوجه شدم.

دیروز تمومش کردم
پیایانش جالب بود! خیلی جالب بود!
ولی :
غول آخرش راح مرد :|!
اسپویل شدید پایان :
الکس رو زدیم کانسوم کردیم! دیگه چه امیدی برای شماره 3 میمونه؟
خورندمونو خوردیم:دی!!
بازی خوبی بود بخصوص اون یتیکش که اون رشته های بدن جیمز تو همه خیابونا پخش شد!

کسی می تونه در مورد آچیومنت Hard to please توضیح بده ؟
چه کار باید کرد؟

کسری جان تو بازی ماموریت های Blackwatch که از طریق ترمینال ها قابل دسترسی هستن هر 2-3 تا تو یه Category قرار میگیرن که تو منوی نقشه تو قسمت Blacknet میتونی ببینی.
هر Category رو که تموم کنی یه Mutation یا جهش یافتگی بهت میده که این جهش یافتگی ها تو پنج دسته (مثلا حمله و دفاع و غیره) تقسیم میشن.
باید تو هر کدوم از این دسته ها یه دونه Mutation بگیری تا این اچیومنت باز بشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or